• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KRALIK: Nojo, já jen nechápu, proč když už do toho přejmenování šli, to nepojmenovali tak jak se tomu opravdu říká, tedy na bábě.

S televizema máš recht, byly doby, kdy tam nebyla televize a hrací automat, zato tam byly spousty plakátů, v salónku dva totálně zčernalý obrazy a nad hajzlama nápis "zákaz distribuce a konzumace drog" :) Jo a dle mýho otce, místního rodáka vzor 1939, to bylo dycky u troníčků, páč to prej před válkou patřilo nějakýmu troníčkovi. Kde se vzala bába je prej nejasný.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    KRALIK: beru zpet to „ted uz ho tu nedostanes nikde“... ale je vzacnej!
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    OVECKA_MJ: mne teda branik prirostl k srdci, kdyz jsme na gymplu museli volit mezi koblihou/branikem .)
    ...ted uz ho tu nedostanes nikde. ani dole v branickym centru, kam sme chodili na 12° (ale naproti u kohouta vedle branickyho divadla ho mylim maj... to je ale nejprisnejsi IV. cenova, kde se leje i v 7 rano)

SHAGA: jojo, prosel jsem si tam tim vsim... kacov mi prisel ok. maj ho ted myslim prave v tom okynku na kavkach. a na jmena uz jim seru, pro nas to bylo od mala rozcesti, pak nas generace nasich otcu presvedcila, ze je to na babe a dycky bylo... a svuj navyk uz menit nehodlam. kdyz tam jdem, jdem na babu. hotovo.
    je to tam teda uz zkazeny televizema... ale dycky sme se zarazeli na vonavejma hajzlama :)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    SOJER: Jo, bráník tam točej. A plzeň.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    ale postupne oblezu vase rady a dam reference :)

jinak ledarny mam rad na obed :) tam mi fakt chutna a obsluha mi prijde dobra :) jen tam clovek musi jit co nejbliz 11 hodine :) to si sedne :)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KRALIK: Jo a teď se to jmenuje "u báby", což naprosto nechápu, když už to přejmenovávali z toho rozcestí, proč z toho neudělali "na bábě"?
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KRALIK: Na bábě maj teď staráč, předtím měli kácov (ehm), předtím staráč a před tím, kdysi, bráník. Točili ho tam tenkrát dobře, pravda.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    ja nevim panove, zlyncujte mne, ale vzhledem k tomu, ze Branik neni pivo :))), tak jeho cena roli nehraje :DD
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    OVECKA_MJ: ja havrana doporucuju :)
    bydlim hned za kopcem smer jizni spojka, jednu ulici pod Tocitou a i kdyz to mam na ledarny bliz, chodim k havranovi. uz sem pomalu pametnik, za starejch casu tam meli branik za 14,20 :)

nize zminene hospody jsou taky ok, u toho sipu (ani nevim, ze je to ted Bongo) jsem se jednou pekne zlil a popis „detsky doupe“ naprosto sedi :)

pak jeste doporucuju babu... aka „na rozcesti“ (Loc: 50°2'37.49"N, 14°25'7.88"E)... tam bejval branik za 12,20 Kc, takze za pade jsme se dycky pekne picnuli :)

a vokynko vzadu na kafkach je teda taky paradni. pul cesty mi nevadi, ale ty plastovy kelimky, to je ble.
    SOJER
    SOJER --- ---
    JOHNNY: Vsechno znam, Red Hook je dobrej na jidlo - tam jsme s manzelkou vymysleli jmeno pro nasi dcerku :D K okynku na Kavky chodim teda radsi nez na pulku, ta pulka je porad desne prelidnena a to ja moc nemusim :)
    Je vidis to ja sem na Konicky uplne zapomel - tam se zajdu podivat :)
    Jeste vypada docela zajimave jak zrekonstruovali ten minigolf na Dekance - tam jsem taky jeste nebyl.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    SOJER: cau sousede, bydlim od tebe asi tak 3minuty pesky (v rovinach)

pekarka mi nikdy k srdci neprirostla- divna obsluha, obcas se tam stahovali boneheadi...
    no a bongo aka bejvala hospoda u sipa, takovy detsky doupe (bejvalo/je?) pro jeremenkovu

pro me nejlepsi v okoli na pul cesty, pak okynko na kavcich horach a o neco niz ta hospudka u beach kurtu nad vltavou. a jeste neni spatna hospoda na prazaku red hook
    SOJER
    SOJER --- ---
    MACHALAJ: Bydlim nahore na kopci v hospode "Na Pekarce" http://www.napekarce.cz/ uz par let a v tom Bongu dole jsem jeste nikdy nebyl :-D zatim nebyla potreba protoze Pekarka fungovala paradne (a hospoda o patro niz je fakt pohoda) ale ted to tam jde jak s kvalitou piva, jidla tak i s personalem tak dolu ze musim hledat alternativu ...
    Na Bongu maji vyvesni stit Branik, tocej ho tam ? :-D

Jinak ja si v okoli oblibil hospodu "Na Kopecku" http://www.restaurace-nakopecku.cz/ super tam varej, pivo moc dobry, obsluha prijemna a za rohem je cukrarna Hajek takze se to da spojit i jako prijemna prochazka s cilem :)
    MACHALAJ
    MACHALAJ --- ---
    OVECKA_MJ: k Havranovi to máš nejblíž (http://www.u-havrana.c), ale radši chodím do Bonga (http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@ax=133073232@ay=135803760@at=BongoBongo@ad=Knajpa_Bar@x=133073248@y=135803808@z=16) je to tam takový útulnější :-))
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KRALIK: kuta :o)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    OVECKA_MJ: kota centrum? co to je?
    FTN
    FTN --- ---
    _UDO_: tak to musí bejt peklo... :-)
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    FTN: letaky odpovidaji produkci, alespon to nemate :)
    FTN
    FTN --- ---
    OT: btw "music club silencio" má zdaleka nejhorší letáky všech dob... snad sem nechodí nějakej grafik, ten by se zastřelil... :-) ale chápu, že tu o to nejde...
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    tak jsem rozsiril vase rady :)
    bydlim u kota centra, kam se da jit na pivo? :)
    CODE
    CODE --- ---
    Po uspěšné vánoční party, máme pro vás připravenou letní párty. Která se ponese ve stylu Hawaiské Párty. Připravuje pro vás hawajské věnce , nějakou tu výzdobu. Pro ty kdo přijdou v plavkách, vstup zdarma. A navíc ženy se budou moct zůčastnit o nejkrásnější slečnu v plavkách. Teda Miss Hawai Silencio :-)) výherkyně získa jako hlavní cenu Mob.telefonek. A ještě možnost pokřtít bazenék :-) Dále pro tento večer pro vás připravíme KOKTEJ Bar , kde si budete moct dát žhavé letní drinky !!! Večerem vás provede DJ Pepino . Tot je asi celé, jen stačí přijít a užit si tento večer . Aloha
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1177248611#!/event.php?eid=106727912715900&index=1

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam