• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: Myšleno naše zastupitele. Paní je snad Štěpánková nebo Bendlová?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SHAGA: ty znáš osobně mýho muže? :) Panečku, že se mi nezmínil :)

MIDORI: těžký... vybrat si kdekoli.. Jenomže nevolit taky neni řešení.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: (to že je všechny, myšleno zastupitele na p4, znám osobně, mi v týhle debatě zřejmě nepomůže, takže to vzdávám a přeju cynismu zdar)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    TANAIS: jo a tohle se bohuzel muze rict uplne o vsech a proto jsem ty zmetky svym hlasem nepodporila
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TANAIS: ok, už nemám námitek
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CARLOZ: máš recht :)
    jdu do dža :) taky už mám voleb plný zuby :-)))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mno... vzhledem k tomu, že se jich tak vehementně zastáváš, tak můj názor na zs těžko budeš sdílet. Já osobně si nedělám o zs iluze. Proto mi představa "čestných rytířů", kteří budou bránit práva občanů a kteří tam jsou teď proto, aby upozorňovali na levárny rady a kteří budou tyto levárny dokazovat a bojovat za pravdu, humorná. Jsou to taky jenom lidi.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    hele nechci prudit, ale běžte do dža s volbama nebo do kavarny.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Možná by ses mohla podělit se čtenářstvem o to proč je to tak humorné, já rád legraci.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SHAGA: pardoooon, sem chtěla napsat zastupitelé
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Co přesně jsi nepochopila na slově "opozice"? Ostatně sama píšeš, že "nemyslím si, že se SZ dostane do koalice." Tak jací radní?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SHAGA: jasně, je dobrý upozorňovat na věci, který se dít nemaj. Já si sice myslím, že by to chtělo dělat trochu jinak a smysluplněji, než to dělají dnešní média, ale co už. Nicméně představa, že se těmito správnými informátory stanou radní z řad zelených, je humorná :)

V každém případě držím palce a přeji, aby se novým radním práce dařila tak, jak si to jejich voliči představují :)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Ano, nedostane, ale i opozice je nutná. Někdo ty prasárny ods na veřejnost tahat musí.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Stranu zelených bych nevolila ani za úplně jiných okolností. Nicméně, já na čtyřce "pouze žiju", nevolím. Nicméně, nemyslím si, že se SZ dostane do koalice. Spíš bych řekla, že jsem si až tak jako jistá, že ne.

Hlavně že už jsou ty volby za náma :)
    MEFISTOFELES
    MEFISTOFELES --- ---
    Haló !!! Praha 4 - Spořilov !!! Starý Spořilov ! Je tu někdo taky ze sporáku ?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHAGA: Tohle "a například Iva Kotvová to dala o pár desítek hlasů" by se mělo zarámovat na cedulku a vytáhnout vždy, když někdo dostane spleen, že svým hlasem nic nezmůže... ;)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Takže máme (SZ) 4 mandáty, Petr Štěpánek, Iva Kotvová, Jiří Bendl a Alžběta Rejchrtová. Díky vám kdo jste volili, mělo to cenu, bylo to dost těžké (při rozdělení na obvody bylo třeba jít nad 7 procent) a například Iva Kotvová to dala o pár desítek hlasů.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KRALIK: No a kulatej čtvereček v sobě nese i to, že nemá rohy :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    SHAGA: nezazil jsem, nemohu soudit :)
    osvicena v sobe nese i to, ze do extremu neutece.

jdu krizkovat a volit. osvicene diktatory.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KRALIK: Osvícená diktatura je nesmysl. Systém bez zpětný vazby má tendenci utéct do extrému.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    kez uz by prisla osvicena diktatura. meli bychom po starostech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam