Přijde mi jako naprosto relevantní probírat v diskuzi o PRAZE 4 komunální volby na Praze 4. Jestli to tak někomu nepřipadá, tak je to spíš jeho věc, že hodlá ignorovat politiku a nezajímat se o veřejný prostor, ve kterém se denně pohybuje...
KOERHE: že sz spasí svět je jasná věc, to tu nemusíme probírat.)
TANAIS: Demokratičtí politici jsou obrazem společnosti, která jim dala moc. Že ti připadají všichni nečestní, bude asi nějaká tvoje osobní zkušenost, která se nedá generalizovat. Když v tomto ohledu čestnosti nevnímáš SZ zrovna dobře, tak máš napsat proč (nejlépe na komunální úrovni na Praze 4) - to je ostatně to, co jsem ti psal. Vyprodukovala si tady další dojmologii o tom, že všichni politici sledují osobní zájmy - ano, oni sledují, proto taky člověk vstupuje do strany...například: můj osobní zájem je, abych mohl jezdit po Praze na kole, abych si mohl na parku na půlce v klidu projít se psem, aniž bych se musel dívat na nakej hnusnej vysokej proderavelej barák, kde nikdo nebydlí: když vstoupim do strany, stává se z tohoto mého osobní zájmu zájem veřejný a já, pokud budu někdy zvolen, budu zastupovat názor a zájem lidí, kteří mi dají hlas...