• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hmm kua slinu bych mel, ale lecim nakej virus
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LINY: co 15,30 h ?
    LINY
    LINY --- ---
    Kdykoli odpoledne,ale zhruba jen do sedmi.Kvuliva dětem:-(
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Dneska? V kolik to stihas?
    LINY
    LINY --- ---
    Tak na Kácov bych taky zašla:-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    super, tak co ten kácov konečně - šmudla to má taky za rohem .)
    SCHMUDLINKA
    SCHMUDLINKA --- ---
    Zdravím:)
    Od loňska jsem taky na čtyřce - Nusle (ulice Sdružení)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIESKO_VEC: no, michle je už docela v pohodě.

Rozhodně tohle jako paranoia působí. zejména, když nevíš, kdo bydlí v domě. Ať jsou romáci jaký jsou a jejich reputace je někdy pravdivá, zažila jsem zatím domy jen s Čechy,ale domácí násilí, ožralové pod okny - nádobí z okna jsem zažila taky. spíš si zjistit/projdi okolí zda jsou tam n+kde v okolí hospody, jak mají otevřeno a v jakém stavu z ních odcházejí hosté.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak pronajemce te zna snad jen pravym jmenem a ne idckem na nyxu ne? :-) kazdopadne nazor jsi slysela, doporucuju zejmena ulici Pod Lazni :-)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja uz si to moc nepamatuju, proste neco ve smyslu ze tam zijou samy smazky :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BULHI: zajímavý - koukala jsem dopo jen z mobilu, a odkaz na atoma z drog mi nešel otevřít.

o co v tom šlo? :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    tady se nekdo smazal nebo sem mel rano halucinace? :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Co píše Bulhy, s tím souhlasím. V jaromirovo ulici je velká ubytovna a do Boleslavovy ulice chodí dost decek do školy, po cestě že školy couraj přes synkac. Za posledních 10 let se to proměnilo, už jen část Romu v Nuslích bydli, i prodej drog na ulici ustoupil do jiných lokalit.

Park Jezerka je super, sic tam bývají pejskari a mamky s prcky, ale na zewling na trávě ideální.

Na kolo třeba Vyšehrad a nebo do Podolí, je to vše kousek.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak ze je okolo Synkace hodne cigosu, to je fakt.. obecne dole v Nuslich okolo vrsovickyho nadrazi to neni asi uplne pritazliva cast mesta, ale nahore na Jezerce uz je to podle me nobl ctvrt :-) co se tyce kola tak pochopitelne nic moc, stejne jako kdekoliv jinde uvnitr mesta.. ja kdyz se chci trochu provetrat, tak jezdim do Krce do lesa
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    No.... Dvoubarevný Krasličák mi chutnal pouze po dobu, kdy jsem pila tmavší část:-D To světlé ee... Medový Kvasar výborný, jako vždy ;-) O pohlednosti nové obsluhy si dovolím zapochybovat, jelikož mě barbínky nikterak nelákají... Milá a příjemná ovšem byla a opět bez podmíráků ;-)
    CIHLAR
    CIHLAR --- ---
    Opět krásné chvíle na zahrádce u Břízy :-) a zase vše v pořádku, nová obsluha byla komunikativní, příjemná a pohledná. Dnes sice nealko Lobkowicz (pohotovost v práci), ale zatím mi z nonalkohol piv přijde nejchutnější. Užovka si dala speciál dvoubarevný Krasličák a klasiku Medového Kvasara a myslím že taky spokojenost, to ovšem musí popsat sama.
    CIHLAR
    CIHLAR --- ---
    _UDO_: Tak s tím jsme se tam s Užovkou ještě nesetkali :-O a to jsme tam strávili prakticky celé loňské léto na zahrádce.
    pozn.: Tato restaurace byla zrekonstruována a otevřena jako nekuřácká, ale tuhá zima a nešvar české společnosti donutil majitele od tohoto upustit. Když se nedalo sedět na zahrádce, kde bylo kouření dovoleno, zela většinu zimy prázdnotou. Až na pár maminek s kočárkem. V současné době se nekouří pouze v době obědů.
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    CIHLAR: heh tam sem dostal nejvetsiho podmiraka , co jsem kdy dostal.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak to je supr, sice to mam celkem daleko, ale nekdy to vyzkousim.. na bajku tam jsem za deset minut, akorat u podobnejch objevitelskejch cest mivam pak problem s cestou zpatky :-)
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    Ano mají, sedáváme tam hrozně rádi... A pivo i jídlo opravdu famozní:-) mají i Medový kvasar, který se v Praze hodně špatně hledá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam