• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    EFI
    EFI --- ---
    S předstihem akce v Praze 4 :)

Pátek 10.6.2011 od 20:00 Praha 4- Klub Bažina

ARGIES (Punk Rock/Ska/Reggae/Dub, from Argentina), Vyčůrat a spát, Honorace, Špuntkvaně, Moomraj, At Folsom Prison

[ ARGIES (Punk Rock/Ska/Reggae/Dub, Argentina) a dal / koncertconcert / 10.6.2011 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    RUDIE: výborná hospa. Pivko Svijany 11ka za 25 a kvasnice za 31 tuším :)
    Dobré jídlo a celkově super knajpa. Salonek tak pro 12 lidí, takže i nějaká oslavička se tam konat může.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KALTY: tam jsem nikdy nebyl, před pár lety mě nehezky srazil na přechodu (na otakarově) autem chlápek, co se jmenoval Zdeněk Kašpar a nějak se mi ten název díky tomu zošklivil:D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Je pravda že se to v nuslích zlepšilo. Já tedy bydlím v Ohradní ( Michle ), takže si nemám na co stěžovat :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    RUDIE: no to jo, nic jako kavárno-bar tam není.

V nuslích mam nejradši Kašpara ( Svijany ) ale to už je v podstatě Pha 2
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LAURA: pití je tam fajn, to ano, ale jinak je to z barettího tria pro mě nejhorší počin. Pořád doufám, že se objeví něco lepšího:)
    LAURA
    LAURA --- ---
    RUDIE: no tak na nic lepšího jsem zatím v okolí nenarazila :) ale je pravda, že se mi tam líbí a ráda piju jejich long island.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LAURA: tam sem byl asi 2x pokaždý tam hráli něco jako voláre a je to tam hrozně nevkusný:) to už radši do tý kavárny, ale ta je moc maličká
    LAURA
    LAURA --- ---
    LAURA
    LAURA --- ---
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Já teda se spodníma Nuslema nemám problém, bydlel sem v Mečislavce 3 roky a a na podzim jsem se moc rád vrátil zpátky do Mojmírovy a za celou tu dobu jsem neměl s nikym žádnej konflikt Je ovšem taky fakt, že mě nikdo nemá moc co ukrást a bydlim v klidnym domě i ulici, ale obecně mám pocit, že se to tady spíš uklidňuje (i když teď jak se oteplilo, tak to zas bude trochu divočejší no)

Jediný, co mě mrzí, že okolo Synkáče neznám žádnej hezkej kavarno-bar či alternativnější hospodu. Buď je tady nějaká nálevna, sport bar nebo restaurace...možná ještě tak Zlý časy, ale tam je furt plno, takže když jdu někam posedět, tak spíš blíž k Míráku nebo do centra.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    To nás zajímá :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    dyz ja nepiju a hrozne by me to lakalo. touhu nemam posledni dobou vubec pod kontrolou :]
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tak doraz :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    KETHAMINA: neprovokuj
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    My teda zdravíme ze zahrádky, pivo super, sluníčko skvělý :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    no, tak já už vyrážím, budu na zahrádce dokud nezmrznu, počítám do osmi :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hmm kua slinu bych mel, ale lecim nakej virus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam