• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CODE: Tam v ty zatoce u tech jachticek je hospoda/restaurace "Cere". To prostredi doporucuju. Jadran - hadr!
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    CODE: podolí je nejlepší !!! :)
    CODE
    CODE --- ---
    Jedno Podoli smerem od Vysehradu

LAURA
    LAURA --- ---
    KETHAMINA: na fidlovačce to neni pokud vim.. a na folimance si to teda taky nevybavuju.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    KETHAMINA: ne, tohle na pul cesty nemame.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    PANFETKA: na půl cesty myslím a na fidlovačce v parku taky, a ještě v parku pod nuselákem.
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    dotaz - je někde v nuslích zahrádka (nebo v okolí nuslí) kde by byl takovej ten betonovej pingponk stul? jakože při pivku zdravý pohyb?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    EFI
    EFI --- ---
    S předstihem akce v Praze 4 :)

Pátek 10.6.2011 od 20:00 Praha 4- Klub Bažina

ARGIES (Punk Rock/Ska/Reggae/Dub, from Argentina), Vyčůrat a spát, Honorace, Špuntkvaně, Moomraj, At Folsom Prison

[ ARGIES (Punk Rock/Ska/Reggae/Dub, Argentina) a dal / koncertconcert / 10.6.2011 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY
    KALTY --- ---
    RUDIE: výborná hospa. Pivko Svijany 11ka za 25 a kvasnice za 31 tuším :)
    Dobré jídlo a celkově super knajpa. Salonek tak pro 12 lidí, takže i nějaká oslavička se tam konat může.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KALTY: tam jsem nikdy nebyl, před pár lety mě nehezky srazil na přechodu (na otakarově) autem chlápek, co se jmenoval Zdeněk Kašpar a nějak se mi ten název díky tomu zošklivil:D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Je pravda že se to v nuslích zlepšilo. Já tedy bydlím v Ohradní ( Michle ), takže si nemám na co stěžovat :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    RUDIE: no to jo, nic jako kavárno-bar tam není.

V nuslích mam nejradši Kašpara ( Svijany ) ale to už je v podstatě Pha 2
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LAURA: pití je tam fajn, to ano, ale jinak je to z barettího tria pro mě nejhorší počin. Pořád doufám, že se objeví něco lepšího:)
    LAURA
    LAURA --- ---
    RUDIE: no tak na nic lepšího jsem zatím v okolí nenarazila :) ale je pravda, že se mi tam líbí a ráda piju jejich long island.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LAURA: tam sem byl asi 2x pokaždý tam hráli něco jako voláre a je to tam hrozně nevkusný:) to už radši do tý kavárny, ale ta je moc maličká
    LAURA
    LAURA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam