SHAGA: jestli si myslíš, že zelení nikdy nic neprovedli a jsou to nezkorumovatelní lidé, vyvracet ti to nebudu. Já jsem toho názoru, že zrovna Štěpánek není vzorem ctnosti. Co by s ním udělalo koryto, kdyby se k němu dostal, se můžu jen dohadovat. Určitě by udělal i dobrý věci, ale to v konečným důsledku dělá pro někoho skoro každej. Fakt tu budeme vytahovat jednotlivý kauzy? Nezlob se, ale to je nikam nevedoucí debata. Vymezovat se proti programu? Proti jakýmu? Proti tomu, který zelený neplněj, protože nejsou v radě?
Co se týče "informování společnosti", reagovala jsem na tento příspěvek
HUSOKACHNA. Je naivní tvrdit, že je to zásluha jenom zelených, že se společnost tyhle věci dovídá. Od někoho se tyhle věci musí ti zelení dovídat, od někoho, kdo k těm informacím má přístup. A to zelení fakt nebudou. Jednou tu někdo psal o tom, jak mu Štěpánek vyprávěl, že má zdroj v ODS, který ho informuje o těhle věcech. No, kdyby opravdu takovej skvělej zdroj měl a kdyby měl trochu rozumu, tak to nešíří mezi známejma, kteří to pak šíří po netu.
Vono se přeci jen občas na tý čtyřce stane i něco dobrýho. Na tomhle auditku mě upřímně vytáčí, že je tu pár zastánců SZ a jakmile se na Praze 4 stane něco špatnýho, je celá ODS banda zlodějů a SZ coby Rychlé šípy zachraňují situaci, ale protože nemaj ježka v kleci, tak s tím nemůžou nic udělat. Přesně to, co rozčiluje Tebe v mých reakcích, tak to rozčiluje mě v reakcích Tvých. Jsem opravdu alergická na zastánce zelených spasitelů.
Já nejsem plně spokojená ani s jednou partají na Praze 4. A to přesto, že - jak správně odhaduješ - žiju se zastupitelem P4. Já na Praze 4 bydlím a mám tři děti. A nemám v úmyslu v příštím volebním období, kdy to současná radnice třeba projede, stěhovat se jinam. Chci tu nějaký parky, vytáčí mě současná situace možná víc, než tebe, naprosto si nedělám iluze o komunální politice. Vystudovala jsem dějiny umění, sere mě, když kvůli nenažranosti vznikají naprosto nepatřičný komplexy budov, který bohužel zůstanou i po pádu radnice a tak dál.
No... sejdeme se u voleb :) A pak se uvidí.