• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CISTICZ: jo, ale přijde mi že míň a míň - kyselé xixhty nechuť obsluhy mě po celém dni v práci už deptá, bejvávalo za školních let lepší - z hlediska nulové únavy z práce.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KETHAMINA: jako klokocnik? a copaak, tam je to vzdycky zazitkovy ne?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    iam back! missed me? :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    dneska Kácov a opět mě obsluha tak nazdvedla mandle, se tak nedá chodit často .... grr
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    EVULLE: Supr info... :)
    EVULLE
    EVULLE --- ---
    Na tenhle páreček pozor-často se vyskytují na nám.bratří synků..Minulý týden se paní rozčilovala, když jsem jí tahala ruku z mojí kabelky!Od té doby je tam vídám celkem pravidelně.

obrázek(1).JPG (2417780 B)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    nedisponuje nekdo v okoli budejovicke garazi nebo jinym prostorem, kam bych si na par mesicu mohl uschovat 3 kola a nechat je tam v relativnim bezpeci stat? nejsou to zadny moderni stroje, pionyr, sobi a favorit. duvodem je kompletni rekonstrukce baraku, ktera se nevyhne ani garaz.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    HVJ3R: Tak jsem se byla ve Sklizeno podivat. Je to kapku drazsi, ale maso mi prijde hodne cenove v poho (kruti prsa cca 180kc/kg, kure 99kc/kg). Chleb asi 40kc. Maji supr vyber syru :) A taky maj bio bedynky...

BTW: Shanite nekdo praci? :)
    Nabídky práce / Sklizeno.cz
    http://sklizeno.cz/o-nas-kontakty/nabidky-prace
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HVJ3R: jj, včera otvírali
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    HVJ3R: Supeeer :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    DOKUZONTA: Sklizen myslis? Vcera mi moje nuselska spojka (jsem z Pankrace :) rikala, ze uz to otevreli, zbozi tam pry neni komplet sortiment jeste, ale je to uz otevrene.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    RUDIE: Pravda je, ze se desne tesim na tu novou farmarskou prodejnu mezi Chapadlem a Baangem :) To je neco, co tu neni a snad se i uzivi. Doufam... Dneska rano to vypadalo, ze uz snad je otevreni na spadnuti ;)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ale tak pokud nekdo zvladne oslovit zakazniky (dobry promo, kvalita vyrobku a sluzeb) tak ma myslim porad...potraviny a kvetiny bych teda taky na nuselsky neriskoval, ale jinak bych nevidel problem, vetsina tech kramu tam stoji za hovno.)
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    FTPACK: Jenze ty kramky jsou uvolnene, protoze je to tu presycene vsim... Ja tady pracuju a vim, ze v okruhu 200 metru sezenu vetsinu veci, co potrebuju a jeste si muzu vybrat, kde to koupim... Ty kramy, co jsou volne, vzdy na chvili nekdo otevre a za chvili zase zavre... Posledni rok to hodne zkousej treba s kvetinama. Uz tu bylo XY kramu s kytkama a nikdo se neudrzel.. Podle me nema smysl tady pokuset stesti :/ Lepsi je to podle me nekde, kde tech kramu neni tolik. Navic si vsimam, ze nekteri lide ani nevnimaji, ze se otevrelo neco noveho. Treba hned vedle nasi firmy otevreli asi v unoru kadernictvi a kolegyne se minuly tyden podivila, co to tu vyrostlo :D A to chodi kolem kazdy den :D Jen tak co si vybavim: potraviny cca 7x, kvetiny cca 4x, optik 2x, drogerie cca 3x, teple jidlo cca 5x a mohla bych pokracovat dal... A to jsem nepocitala kramy na Synkaci... Jen Nuselskou od Synkace na Horky ;)
    LKA
    LKA --- ---
    HAWKENS: Taky spokojenost, nedelni obed se protahl. Vadila mi jedine mala porce, doufam ze to nebude pravidlo. Vypada to na pendlovani mezi Jezerkou a Podolkou:)

Btw, nevite co se stalo s Negativem? Necekane chybi.
    MAART
    MAART --- ---
    Hola, rozsiruju rady. Nekdo z podoli?
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    HAWKENS: To misto je uplna pecka.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    po dvou navstevach musim doporucit refreshlou restauraci Podolka, tohle mi v Podoli chybelo.

Dobré jídlo, pohoda a klid u řeky Vltavy | Restaurace Podolka
    http://www.restauracepodolka.cz/
    https://www.facebook.com/podolka
    FTPACK
    FTPACK --- ---
    EFI: Zkus si projit Nuselskou, je tam od Otakarovy po Synkac nekolik uvolnenych obchudku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam