• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GILLI
    GILLI --- ---
    MAWERICK: Hledáme mycí box. wapku
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KORKMAZ: na samomyti nebo ze ti to nekdo umeje?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Může mi prosím někdo doporučit nějakou ruční myčku v podolí, krč, pankrác? Všude mají jen tu automatickou
    LKA
    LKA --- ---
    PIKKMA: tusim ze je zrizeny mestem, volne pristupny, jako placek pro venceni, par standardnich prekazek.
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    PIKKMA: verejny cvicak pro psy, byl jsem tam jednou...co chces vedet?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    v nedeli sem si vsimla ze dole u kublova v parku je nejakej mini cvicak pro pejsky, ale na netu sem nikde nic nenasla.. nemate nejaky info?
    MARVIN_SPACE
    MARVIN_SPACE --- ---
    Zdravim je zde někdo z 5. května kdo by chtěl přejít na jiný internet než poskytuje o2...?
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    IKI
    IKI --- ---
    KORKMAZ: Obuvník Dušan Slanina pod Nuselákem
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Dovolte mi Vás pozvat na poslední seminář v tomto roce v Sapě - 15.12. 2013

Jak si rozumět nejen slovy 15.12.2013 PRO VELKÝ ZÁJEM OPAKUJEME | Lačhe Čhave
    http://www.lache-chave.cz/article.php?id_article=375&novinky
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MAWERICK: Tak to rád slyším. Já dřív chodil k cigánovi na luka. Neuměl pořádně psát (paragon jsem si musel vypisovat většinou sám), nestyděl se za to, ale boty dělal suprově a za pár peněz.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KORKMAZ: vyborny jsou ti cigosi v Sezimove. To je ta strma ulice dolu od radnice na synkac. A jsou tak v prvni tretine vlevo (kdyz jdes od radnice). Jsouto sevci a zamecnictvi dohromady. A boty opravuji vybrone za par supu
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak to jsem rád, že se to nezdálo jen mě. A mám další zelenáčskej dotaz. Potřebuju nechat podrazit podzimní kotníkový boty a hledám nějakého dobrého ševce v okolí podolí, pankrác, krč atd co dělá za normální peníze. Nějaké masové správkárně v obchoďáku bych se ideálně rád vyhnul. Díky za případné rady.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    MAWERICK: Jsou. To parkovani fakt vymejslel nejakej mrzak.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KORKMAZ: Tak jezdi na chodov a mas po problemech :))) Ale fakt je ze v arkadach ten eskalator opravdu je. A parkovani je tam traga... Jeste tam jsou takovy ty plastovy zabrany na oddeleni smeru?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tyjo, tak jsem byl prvně v arkádách vozítkem. Garáže úplná tragédie co se návrhu, orientace a z toho plynoucího chování řidičů týče. Někde nosné sloupy zabírají tak třetinu parkovacího místa, jelikož sloupy jsou umístěné přímo do zakreslených stání a ne mezi jednotlivé "chlívky" pro auta. A třešnička na dortu jsou výtahy z garáže do obchodů. Je tam dlažba na podlaze (proč? neni to zbytečně drahý? ) a ten výtah dost cuká, takže se mě i mladý z toho udělalo téměř blbě. Dílem to bylo z toho, že člověk čeká, že se výtah rozjede z garáží nahoru a ono je to obráceně...kolega z práce mi smál, že je tam prý eskalátor, jenže ten jsem jaksi přehlídnul....Jinak obchodák je celkem fajn....A další věc co nechápu je parkoviště lídla na budějický, dyt je tam vjezd i výjezd přes zastávku busu a přes "parkáč" chodí proudy lidí na metro, takže se tam dost blbě couvá....Jo a původně jsem odchovanej na pětce či šestce a zvyklej na zličín, anděl a podobný obchodáky.
    COVBY
    COVBY --- ---
    JOHNNY: tam jsem byl, tak před 6 lety a hrozný huličský doupě z toho bylo
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KORKMAZ: Predtim se to jmenovalo u šípa a rebranding tomu nikterak nepomohl :) nalevna pro posledni a vysle rocni z jeremenkovy naproti
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HAWKENS: Vedle tý pizzérky je velmi zajímavý podnik, tuším nějaký smokepub bongo bongo a má opravdu nezaměnitelné aroma. Dovnitř jsem se ale zatím neodvážil :-D
    SOJER
    SOJER --- ---
    COVBY: Dik, vyzkousim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam