• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CARNAQE: A kde tam konkrétně? Nějaká vinotéka nebo stánek? Já tam chodím do vietnamskýho bistra a to si nemůžu vynachválit
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Drahoušci - revize nástěnky, pokud chcete někdo přidat / odebrat změnit - pište mi zprávu :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    ZUZZA: Slusnej vyber vin maj v trznici na Pankraci. Jsou mili, maj ale jenom do 7. vecer.
    Doporucuju je.
    ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    IKI: díky, vyzkouším .-)
    IKI
    IKI --- ---
    ZUZZA: Chodíme sem
    ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    znáte někdo dobrou vinotéku / tj. prodejnu stáčeného vína / v nuslích, kolem parku Jezerka? vím jen o jedné dost nesympatické .-) díky
    KLUB_BAZINA
    KLUB_BAZINA --- ---
    Tento čtvrtek 16.1. promítáme film z Finska PUNKOVÝ SYNDROM s českými titulky
    The Punk Syndrome - Official Trailer with English subtitles
    http://www.youtube.com/watch?v=xM58kP_JHkQ

více v události
    [ Jeden svět na konci světa II @ Bažina / kinomovie / 16.1.2014 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PETRPEDROS: Jo ty myslíš asi tu směrem do prahy žejo? Na té směrem z prahy neni tuším ani ta automatická. Jinak jsem dostal tip na benzínku na Modřanské, tuším Q 100.

Jinak z toho pivovaru jsem měl pivo a bylo fakt dobrý. Čepují to v pivovarský restauraci na dvorcích. Samotný pivovar mám bohužel dost z ruky
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KORKMAZ: Ruční máš na AGIP při sjezdu na Chodov.

Jinak nemohu se nabažit žebírek z tohoto pivovaru:
    Úvod
    http://www.jihomestskypivovar.cz/
    KLUB_BAZINA
    KLUB_BAZINA --- ---
    Dnes začíná v klubu Bažina (Komořany) promítání dokumentárních filmů Jeden svět. Na všechny filmy je vstup ZDARMA :) Začátek 20:00

O aktuálních promítaných filmem se dočtete v události [ Jeden svět na konci světa II @ Bažina / kinomovie / 2.1.2014 / CR - Praha - Klub Bažina ]
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nekdo v okoli Kamyku na pivo? Ted hned:)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    VIGE: pripadne pokud budes mit cas sjet autobusem z Budejovicky na Michelskou (bus 124 tam je za 7 minut), tak tam je notarska kancelar tahle, kde ti to overi v pohode https://sites.google.com/site/notarfoukal/
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    VIGE
    VIGE --- ---
    COVBY: potřebuju ověřit listiny s takovými těmi plastickými razítky a to na Czechpointu neověří, prý ze zákona to může jen notář. Což mě trochu rozhodilo teda..tak právě hledám notáře
    COVBY
    COVBY --- ---
    VIGE: Ověřit listiny můžeš i na Czechpointu (vyjde to i levněji), takže ti stačí jít i na poštu nebo na Budějovické na úřad. Jinak, jestli se ti jedná o notáře přímo tak to nevím
    VIGE
    VIGE --- ---
    Ahoj, nevíte někdo, kde je na Budějovický nějaký notářství? Potřebuju ověřit nějaký listiny. Před lety bývalo v budově co je vedle parkoviště u DBK, ale netušim, jestli to tam stále funguje, nedaří se mi to vygooglit... nevíte nekdo?
    GILLI
    GILLI --- ---
    MAWERICK: Hledáme mycí box. wapku
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KORKMAZ: na samomyti nebo ze ti to nekdo umeje?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Může mi prosím někdo doporučit nějakou ruční myčku v podolí, krč, pankrác? Všude mají jen tu automatickou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam