• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    COVBY
    COVBY --- ---
    KORKMAZ: jídlo nevím, ale pivo v pohodě a na bowling ve svých botech
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele co ten bolwing na synkáči http://www.bowlingvtovarne.cz/

Byl tam někdo v poslední době? Já tam byl asi před 5 lety a ani boty mi nepůjčili, tak jsem musel hrát v pohorkách :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Pomnozi, ale chtej nektery i zrusit, koukam.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Jinak se nám tady asi docela pomnoží jednosměrky...přínos ale asi nebude žádnej

Městská část Praha 4: Změna dopravního režimu v Podolí
    http://www.praha4.cz/5342_Zmena-dopravniho-rezimu-v-Podoli
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: prece si nebudou zaplacavat svy plochy pro auta u kterejch uz je treba majitel davno mrtvej:)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: No s těma odtahovkama si nejsem úplně tak jistej. Řekl bych, že občas komunikace mezi nima a národním výborem dost vázne anebo je dost bizarní. Například už jsem 3 krát oznamoval výskyt autovraků v Podolí, jelikož jsou lokality, kde je každé třetí auto očividně vrak bez značky a s dálniční nálepkou z roku 200X....a zatim se nikdy nic nestalo. Ale když dám auto na blikačku někde poblíž křižovatky na Pankráci a do půl hodky se vrátim, tak už auto vesele hnije někde na Chodově na odtahovém parkovišti...takže za každou cenu asi kšeft nechtějí.
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Bohužel praha není nafukovací a dokud si bude každej druhej chtít vozit prdel po městě autem, bude problém s parkováním a dokud bude problém s parkováním, bude problém se zónama. Současnej systém rozhodně není ideální, ale nějaký bič na motoristy bude muset být (vedle cukru, jehož objem lze nalézt v příslušných kapitolách rozpočtu města).
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    podle mne nejde jen o uredniky. do toho vstupuji odtahove firmy, ktere z toho maji podstatnou cast penez. urednikum to muze byt vlastne putna. tyhle dohody funguji na vyssich postech a jakmile se spravne zalobuje ze strany vymahajici (odtahovky, placena parkoviste...), tak se pristoupi k sikane obyvatel prahy. jsem sice prazakem, nicmene koupil jsem si dum na vesnici, kde mam trvale bydliste. bydlim v najmu a vim, ze pro pronajimatele bytu by bylo osemetne mi napsat trvale bydliste, tudiz bych nedostal parkovacku (pokud bych si ji nezaplatil dost podstatnou castkou). Osobne si myslim, ze v miste, kde bydlim ja(synkac) neni parkovaci situace tak katastrofalni, ze by bylo nutne zvolit reseni parkovacich zon. bohuzel tohle rozhodnuti neni primo na "urednicich" ale na lidech, kteri za to dostanou spravnou sumu. holt ten system parkovacich zon je podle me spatne nastavenej uz od zacatku.
    Bydlel jsem nekolik let v krakovske na vaclavaku a denne jsem nemel kde zaparkovat i s parkovackou, protoze tam mnohdy staly dost luxusni vozy. jakmile jsem prise ke straznikovi, kteremu jsem oznamil, ze rada merglu bez parkovacky blokuje parkovani mistnim obyvatelum, mi rekl, ze mam nejdriv volat statni a pak se to bude resit pres oznameni obcana. tudiz mi neprijde, ze by tahle cela vec neco resila a nejradsi bych je s tim poslal zpatky do patricnych mist.
    ale to je jen muj nazor, jestli tu ma nekdo pocit, ze zony jsou nutne, a vysvetli mi jejich patricnost, logicnost a vhodnost, budu rad. dozvim se alespon dalsi nazor a mozna si nebudu pripadat jako protizonovy fasista.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jenom urednici aby mohli vybirat ldasi desatky.... :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Chce vlastne nekdo z obcanu Prahy ty zony, nebo to chtej jenom urednici?
    (Otazka k diskuzi.)
    Protoze muj nazor je ten, ze nedostatek parkovacich mist resit zakazem parkovani je minimalne zvlastni.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    No můj problém ja takovej, že trvalé bydliště mám na P5, kde taky chtějí udělat zóny, ale bydlím na P4, takže nevím, kam si tu kartu mám zařídit.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: To uz asi nedohledam (neskladuju je :), ale je to takovy vracejici se tema v poslednich cislech, spory s magistratem. Ale koukam, ze se to asi pohnulo jinym smerem: http://www.praha4.cz/4061_Mapa-zon-placeneho-stani-na-uzemi-MC-Praha-4

Tak se radsi z debaty stahuju, abych nemystifikoval a odkazu te tedy na oficialni web.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    HVJ3R: Zajímavé, a v jakém je to čísle? Včera nám nějaký přistál ve schránce ale ještě jsem ho ani neotevřel...
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KORKMAZ: Dle Tucnaku je oficialni snaha radnice ctyrky zavest parkovaci zony pro "prazaky", tj. ne dle ctvrti, ale celoprazsky.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nevíte někdo jak to bude s parkovací zónou na čtyřce? Rozsah a termín zavedení?
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    byl by to super koupák, jen navozit píseček, neni tam ani jeden roxor na dně, jen vykopaná ďoura a teď už minimálně přes 6 metrů hloubky
    V Praze vytáhli mrtvého muže ze zatopené stavební jámy - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...ez-mrtvoly-v-praze-0uq-/praha-zpravy.aspx?c=A140423_142207_praha-zpravy_mav
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OVECKA_MJ: No jmenuje se to denní menu, ale je to tam asi na celý týden. Tuším, že jsem tam zahlídnul na tabuli napsáno koprovka za 99 vočí. Pak tam mají ještě nějakou speciální nabídku (nevím jak často to mění), teďka baští kůzlátka.

Denní menu| Restaurace Botanic®, Praha 4
    http://www.restaurace-botanic.cz/denni-menu/
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    KORKMAZ: za obed myslim 120 - 179 ... ale maji tydenni menu, ne denni
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OVECKA_MJ: Tak s restaurací Botanica opravdu velká spokojenost. Ceny odpovídají kvalitě, obsluze i prostředí. Prý tam jedou i obědy kolem stovky, což tam taky v blízké době půjdu vyzkoušet
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

i tento čtvrtek pořádá Pražký Klub Dračích Lodí otevřený trénink ... o co se jedná???

Na tento trénink může přijít kdokoliv a může si vyzkoušet jaké pádlování na dračí lodi je. Pokud se rozhodnete této možnosti využít, přineste si s sebou nějaké sportovní oblečení do lodi (protože se určitě namočíte). Pádlo vám rádi půjčíme a techniku pádlování vysvětlíme.

pokud by jste se chtěli přihlásit, pošlete mi zprávu, případně se můžete přihlásit přímo zde:

Pravidelný trénink - otevřený trénink | Pražský klub dračích lodí
    Pravidelný trénink - otevřený trénink | Pražský klub dračích lodí
    http://www.praguedragons.cz/cs/node/3957

Nebojte, nekoušeme ;o)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CARLOZ: Tak to si s sebou asi vzali i zaclony a nabytek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam