• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Když už se tu mluví o těch fetkách, tak mě už začínají docela srát na budějický dole před rossmanem/lídlem. Celej ten spodní "dvorek" by sloužil spíš vyhodit do vzduchu než se sám rozpadne...což asi nebude dlouho trvat. Přitom kolem je to skoro samá novota. Administračky, národní výbor, poliklinika, i to dbk jsou v poho...ale todle je fakt žumpa. Ale v tý cukrárně mají dobrou zmrzlinu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hele popravde, za posledniho pul roku jsem nechal jednou odemceny auto, podruhy zase otevreny okynko a nic se nestalo:) tak celkem pohoda:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    a v baraku nas za 30 let vykradli dvakrat a to nastesti jen sklepy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    hm. nusle jsou asi blbla ctvrt :) ja zapomel jednou nebo dvakrat odemceny auto a nic se mu nestalo :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HUJERKA: cajk, proto je potkavam tak casto:) nu, co se da delat:)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DRACONIK: ve Vladimírově ul. je substituční centrum
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    zda se mi to, nebo v okoli synkace je cim dal vic fetek? cestou do prace/z prace potkavam v posledni dobe dost vyndanejch...:/
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Ukradli mi poklice, zkurvili antenu a vypustili kola. Pak jsem zacal dusledne parkovat na hlidanym parkovisti. Jak rikate, vymlaceny okynka vidavam taky casto. Bohuzel prislusnici/straznici radeji odtahuji z prechodu, pripadne buzeruji za prechazeni na cervenou.
    ZULUZUK
    ZULUZUK --- ---
    mě na jižáku akorát ukradli škodnou 120 :D, ale jinak jinak nic, spz mi ukradli v jílovém u prahy
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    WRF: 1x
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WRF: u nás na Jezerce vidím vymlácená okénka (zvláště škodovek) až nepříjemně často…
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    WRF: Mě zatim ne, parkuju většinou v garáži...ale sousedovi ukradli 13krát (slovy třináctkrát) navigaci v superbu a ještě několikrát xenony!!!

Plus v bedně byla i ta seriózní reportáž, jak nějakýmu nebožákovi v podolí ukradli za týden dvakrát kapotu z fábie. Bylo to někde v okolí Pujmanové...
    WRF
    WRF --- ---
    Mozna Vam to bude pripadat zvlastni dotaz, ale : kolikrat se ve vasem okoli ztratily za posledni rok registracni znacky/nahradni dily (kusy aut)? (ano, zacinam mit nasi casti/ulice P4 celkem plne zuby...)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak obvykle to plati firma pro lidi, co maj sluzebni auta a zbytek ma smulu :)
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    tady hezkej článek (potěšilo mě, že píše i o Krnkovi a jeho tramvaji a nabíjení zezadu :)
    Praha neznámá: Zelená Liška
    http://prahaneznama.blogspot.cz/2014/01/zelena-liska.html?spref=fb

CZTIBA: podzemní garáže stojí prachy, a pronajímaj si je většinou největší borci co dělaj přes 100k měsíčně, protože dávat cca 2-5 knedlíků za stání v práci je dost
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    KORKMAZ: No hlavne ta zelena cara mi prijde totalne na hlavu. K tomu poctu lidi, to si netroufnu odhadnout. Tezko posoudit, jak dobre je prazska vyhlaska upravujici pozadavky na vystavbu nastavena. Kdyby byl nekdo hnidopich, muze si to nastudovat - cl.10. http://www.domika.cz/builder/legislativa/26%20HMP.pdf
    CARNAQE: jo, tak to je taky mozny :-) Je fakt, ze kdykoliv jsem nejakou z tehle budov navstivil skrze parkoviste, krom centraly skansky teda, tak to tam zelo prazdnotou :-)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    CZTIBA: U tech parkovist pod Officema jde podle mne i o to, ze kdyz si tam nekdo pronajme kancly, tak ho ale nikdo nenuti si pronajmout i ty mista na parkovani pod nima. Takze urednik parkuje venku a misto uvnitr zeje prazdnotou.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CZTIBA: No ale imho je lehce naivní si myslet, že podzemní parkoviště dle projektu nové budovy pojme auta všech zaměstnanců, kteří by chtěli dojíždět do práce autem. Takže budou logicky hledat místa v okolní residentní zástavbě.

Ta "nizkoemisní" zona v centru, o které jsem ráno slyšel v bedně mě totálně vytáčí. Je to kopie německého modelu (to že ničemu nepomohl nechme teď stranou), jen ty dementi na krajskym výboru budou dávat 8 hrané nálepky místo kulatých v německu. Takže hromada lidí co už má ty německý nálepky si bude muset koupit stejný, ale jiného tvaru pro česko. Fakt nechápu, proč se tupě snažíme věci převzít z německa a myslet si, že to dokážeme zlepšit. Tamdem idiotů hudeček a brabec se zase blejsknul....blahopřeji
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    To parkovani vymyslel teda nejakej jouda opet, co se na urade nudil. 4 barvicky, boze.. system jak je ted, mi prijde ok..
    Co se tyce kancelari na pankraci - tak kazda nova budova musi pred tim, nez dostane stavebni povoleni prokazat, ze ma i dostatecnej pocet stani, ktery se navrhuji dnes prevazne v podzemi.. Takze to, ze se pankrac zasere novejma budovama, je jen dobre, vznikne vic stani pro kancl krysy.. Nez zony, by mi prislo vhodnejsi udelat pro prespolnaky mimo prahu proste odstavny nekolikapatrovy parkoviste a vyslo by to mozna i levnejc, nez nakupy tisicu automatu a placeni skupiny dalsich mestasku - trollu prudicu. Nebo by se mi libil model zpoplatneni prujezdu centrem atd. Ale delat 4 zony mi prijde, jak pro deti ve skolce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam