• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MAWERICK: Sorry, diky. Po pravde sem ani nefiltroval, sorry.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CARNAQE: jak uz se tu nekolikrat objevilo... Zkus ty v sezimovce naproti Sterbovi. To je ta ulice dolu od radnice na synkac.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Potreboval bych nejakyho proverenyho, sikovnyho a ochotnyho sevce/obuvnika v okoli Pankrace.
    Vite, nevite?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    BESSAYA: Nemívalo O2 nějaký předplacený karty vždycky jen na měsíc a byla k tomu taková usb věc do PC?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KORKMAZ: eh, tos mě míč nepotěšil, ale díky za tip, zkusím se tam jít poptat. Nicméně, myslím, že na tak krátkou dobu mě pošlou k brdíčkům :-/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BESSAYA: No to bude imho docela problém, jelikož dost často se ty smlouvy uzavírají minimálně na rok. Jinak mi jsme odešli od UPC a teď máme internet a telku od Poda http://www.poda.cz/

Zatím to máme krátce, ale za stejný prachy (550 vočí) jako nějaký základní balíček od UPC máme už docela slušný služby. Spolehlivost se zdá být docela slušná a kancl mají v City tower, takže si člověk může přijít pro info i osobně.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj, bohužel jsem zrušila moc brzo internet, a potřebovala bych zařídit nějaký krátkodobý - poradíte? Bylo by to na 2-4 měsíce, jen než se budeme stěhovat. V mobilu internet mám, ale tam je přece jen omezený objem dat, tak aby to rozumně šlapalo přes pc. Díky moc. Jinak bydlím kousek od Barcela, jestli je to důležitý.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    shanim instalatera, nekdo tip?
    jsem na Pankraci
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    modřany

OBRAZEM: Vyznamenání vznikají v nenápadném domku na letitých strojích - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ileho-lva-rodinna-dilna-kazda-pd3-/domaci.aspx?c=A141027_144648_domaci_vez
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Volejbalová éra vítěze za ANO: posílal miliony sám sobě | HN.IHNED.CZ
    http://ihned.cz/c1-62942340-volejbalova-era-viteze-za-ano-posilal-miliony-sam-sobe
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    CARNAQE: rozumíme
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    23 je krehka vetsina. (Jestli mi rozumite.)
    Praha 4 - komunální volby 2014 - volby.idnes.cz
    http://volby.idnes.cz/komunalni-volby-2014.aspx?t=4&o=1&o2=CZ0100&o3=500119
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    Teď psal kámoš na FB... Bydlí v Nuslích v Jamrtálu..

Tak sem zas jednou nasranej, jsou u nás přemnožení potkani, město aby se neřeklo, že na to bodaj uplně, jednou za čas vyšle bandu travičů a vysype nám podél celý ulice jed. (normálně to sypou přez mříže do odtoku pod baráky) A samozdřejmě se to neobtěžujou nikde oznámit, člověk se to dozví, až když mu pes začne srát krev, zas můžu celej týden jezdit s čoklama po doktoroj abych se náhodou nenudil. Sousedce dokonce skončili psi na kapačce, ta je ráda že sou vůbec naživu. Kolik to stojí ani nemluvim. Posledně to zase vysypali v parku a varování byla 1 A4 v obalu připíchnutá na strom v půlce parku, že sem si toho všimnul po týdnu a to jen protože sem zvědavej.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Maketa budoucí stanice metra...socíkové jsou prostě absolutní burani

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    RUDIE: Já když ho viděl poprvé, což bylo ve 3 ráno, když jsem vylezl z havrana, tak jsem si myslel, že jsem už moc zmatlenej...ale cestou domů jsem nepotkal žádný jednorožce a doma mi pak bylo řečeno, že je to opravdu jeho dvojče.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KORKMAZ: fok ja myslel, ze to je Cyril, dyz sem to tam tuhle videl)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: Jo to je cyrilovo jednovaječné dvojče. A u masny na ryšánce má dokonce plakát. Beru to jako pěknou schízu na voliče...stejnej xicht a jiný jméno...
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    SHAGA: Jo, proklikal jsem si všech 5 obvodů Prahy 4 ve volbách roku 2010 a je to tak jak jsem říkal, mandát prostě braly špičky kandidátek, zcela bez ohledu na křížkování. Letos to bude stejně. Takže to co doporučuju je vybrat si kandidátku, která je voliči nejbližší, a to především tím, koho má na prvním, druhém a třetím místě a tu tam prostě hodit. Naopak křížkovat někoho z kandidátky X, kterou vede Y, kterého nesnáším, velmi doporučuju nedělat, protože ten křížek kandidátovi X znamená ve skutečnosti jen hlas pro onoho Y.

Tolik k volebnímu systému a strategiím volby.

(Poznámka: v roce 2010 jsem seděl ve volební komisi. Nevím, zda byl náš okrsek typický či ne, ale většina lístků byla prostě zatržení jedné kandidátky, což znamená, že křížkovači v podstatě neměli šanci, jak je na výsledcích jasně vidět.)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    KETHAMINA: Dovolím si oponovat. Pokud mu opravdu rozumíš, tak víš, že křížkovat opravdu nemá smysl, pokud na křížkování konkrétních lidí neexistuje široká shoda mezi voliči. Když každý křížkuje víceméně dle sebe, těch 10 procent nad průměr kandidátky prostě nedá nikdo a volíš jednoduše leadera tolika hlasy, kolik jsi dala křížků lidem pod ním. Ostatně můžem se tu po volbách podívat na výsledky, vsadím se, že do zastupitelstva půjdou lidi ze všech kandidátek přesně v tom pořadí, v jakém jsou na kandidátkách.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SHAGA: jo, díky - tomu systému rozumím, pořád mi přijde lepší křížkovat, než hodit jenom papír.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam