• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    SIMCIIQ: To je taková poliklinika dobrá tak na recepty pro narkomany. Hlavně se vyhněte doktorovi na chirurgii. Sice je to sympaťák, ale měl by být už dávno v důchodu. :/ A z okolí jsem taky neslyšela žádnou velkou chválu.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jdu tam v úterý na vyříznutí znamínka, tak pak dám reference..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nedavno jsem sel kolem te kliniky do prace, prede mnou starej pan, co sebou flaknul dusledkem nejspis lehky mrtvicky. pana jsem dovlekl k poliklinice, poprosil okolojdouci slecnu aby zavolala nejakyho doktora aby se o pana postarali. pani z recepce to trvalo opravdu povazlive dlouhou dobu a jeste delsi dobu trvalo nez se uracil prijit doktor samotnej. z pana mezitim hezky tekla krev jak si rozriz padem prst... takze asi tak. osobne, v ramci zachovani zdravi bych tam v zivote nesel...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SIMCIIQ: na jaře 2013 jsem tam šla kvůli natočení EKG před porodem a hned mě tam zjebali, že bych měla jít jinam, protože můj praktický lékař (ten vypisoval žádanku) je z jiné části Prahy, no byli dost nepříjemný :-)
    ale pak jsem tam byla 2krát s prckem na kyčlích a to bylo ok
    IKI
    IKI --- ---
    SIMCIIQ: Zubar nevim, pred cca 15 lety jsem tam sla v zoufalstvi a dopadlo to podle ocekavani.
    Hodne se tam rekonstruovalo, pridali nejaky odborny praxe, sehnali i slusny doktory..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    COVBY: kurna a pritom to tam je nove zrekonstruovany a vypada to tam docela prijemne :) mam to fakt za rohem :)
    no asi to proste risknu, cetla jsem nejake reference zrovna treba na zubare, dost pozitivni..
    COVBY
    COVBY --- ---
    SIMCIIQ: Nemám osobní zkušenost, ale vždy když musím někam na vyšetření nebo tak, tak mě můj praktický lékař vždy odrazuje, ať tam nechodím.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosim mam dotaz, bydlim kousek od synkace a koukala jsem, ze za rohem mam polikliniku nuselskou. Nekdo nejaky reference? Hodil by se mi stomatolog, pak jsem koukala, ze tam je i dermatolog (potrebuji vyriznout znamenko), no celkove je tam mnoho lekaru.
    EFI
    EFI --- ---
    Vytiskni si leták a získej 20% slevu na obrubu! Dělám i měření zraku nebo kontaktní čočky :)

https://www.facebook.com/pandaoptik.cz
    Panda Optik
    http://www.pandaoptik.cz/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    CARNAQE: Viděl bych to jako nějaký promo...po pár měsících to nejspíš zatáhnou :-D
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KORKMAZ: Pokud to delaj se zapnutym mozkem - krok spravnym smerem.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak spar v arkádách už je albert, což se dalo čekat...ale dost mě udivilo, že tam zavedli nacpavače (konkrétně nacpavačky) tašek :-D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CARNAQE: :D se stane :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MAWERICK: Sorry, diky. Po pravde sem ani nefiltroval, sorry.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CARNAQE: jak uz se tu nekolikrat objevilo... Zkus ty v sezimovce naproti Sterbovi. To je ta ulice dolu od radnice na synkac.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Potreboval bych nejakyho proverenyho, sikovnyho a ochotnyho sevce/obuvnika v okoli Pankrace.
    Vite, nevite?
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    BESSAYA: Nemívalo O2 nějaký předplacený karty vždycky jen na měsíc a byla k tomu taková usb věc do PC?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KORKMAZ: eh, tos mě míč nepotěšil, ale díky za tip, zkusím se tam jít poptat. Nicméně, myslím, že na tak krátkou dobu mě pošlou k brdíčkům :-/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BESSAYA: No to bude imho docela problém, jelikož dost často se ty smlouvy uzavírají minimálně na rok. Jinak mi jsme odešli od UPC a teď máme internet a telku od Poda http://www.poda.cz/

Zatím to máme krátce, ale za stejný prachy (550 vočí) jako nějaký základní balíček od UPC máme už docela slušný služby. Spolehlivost se zdá být docela slušná a kancl mají v City tower, takže si člověk může přijít pro info i osobně.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj, bohužel jsem zrušila moc brzo internet, a potřebovala bych zařídit nějaký krátkodobý - poradíte? Bylo by to na 2-4 měsíce, jen než se budeme stěhovat. V mobilu internet mám, ale tam je přece jen omezený objem dat, tak aby to rozumně šlapalo přes pc. Díky moc. Jinak bydlím kousek od Barcela, jestli je to důležitý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam