• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    DEMONOFANARCHY: vedle myho staryho bytu (Rovnobezna) nad parkem Jezerka je mala knajpa se zahradkou, ale neni tam zelen. zato ruzne druhy piv :)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: a co třeba hospoda u koníčků? jsou tam dvě hřiště (asfalt, písek) a venkovní sezení je z části zastřešeno.. Je to za kavčákama směrem na podolskou vodárnu..
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DEMONOFANARCHY: hodně profláklá a prostorná je Květnice
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    RIP Klokocnik...
    Na letni hospodu uz zustala uz jen hospoda na hradbach? Nebo mate jeste dalsi tipy?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    velky smutek za Klokocnika
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    boze.... ty zas*any statni urednici to je fakt peklo... hmmm...
    BULHI
    BULHI --- ---
    to je fakt tragedie, celkem by me zajimalo, jakej najem tam po nich chteli
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    HVJ3R: no to mi ani neříkej, pokud vim byla tam dvojitá nabídka, občas i kozel, ale naposld jsem to tam kontroval na podzim, teď mi tam nějak nevychází potkat známý, tak jsem jen projížděl kolem

ale asi to bude lepší než ty předělaný konvalinky v záběhlicích, přes léto určitě
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SYPH1: Ja mam pocit, ze mi nekdo rikal, ze uz tam Kacov nemaji. Budu se muset jit nekdy presvedcit. A okenko na Kavcakach rozhodne na atmosferu Klokocnika nema, takze skoda to urcite je.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    HVJ3R: v pátek byla tlačenka, jinak by mu měl někdo poradit, krkavčí hory, okénko má taky kácov
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KETHAMINA: asi bych risknul http://www.dbkpraha.cz/najemci.php?Id=44, jinak naposled kdyz jsem byl v podobny situaci zajel sem na I.P.Pavlova do papirnictvi, co je u zastavky tram. 11 (ale to neni teda uplne Praha 4))
    WILLIAM_WALLACE
    WILLIAM_WALLACE --- ---
    Ahoj,

jménem Pražského Klubu Dračích Lodí bych vás rád pozval na akci s názvem Halový Pohár Dračích Lodí ...

Kdy??? 21.2.2015 od 11:00

Kde??? plavecký bazén Slavie

více info na: http://halovypohar.praguedragons.cz/

pro představu o co jde:

Jak se dá závodit v bazénu? Je to poměrně jednoduché. Posádky sedí v jedné lodi proti sobě a snaží se vzájemně přetlačit. Pro neznalé by se tento styl dal přirovnat k přetahování lanem. Vítězí ta posádka, která přetlačí soupeře.

Do dračí lodi posadíme 8 závodníků z každého týmu. V lodi tedy sedí celkem 16 pádlařů. V každém týmu musejí vždy sedět v lodi alespoň 2 ženy. Loď se následně posune do středu bazénu, kde se odstartuje závod tradičními mezinárodními povely: „Are you ready! Attention! Go!“ Na okraji bazénu stojí čároví rozhodčí. Ve chvíli, kdy se loď dostane za čárového rozhodčího, ten zvedne praporek a závod je ukončen. Vyhrává ta posádka, která přetlačila svého soupeře a dostane se tedy blíže k čárovému rozhodčímu na opačném konci bazénu.

DejV
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Kam byste jeli na Praze 4 pro flipchartove papiry, když je potrebuju na večer? Běžně je objednávám po netu, ale to do večera nestihnu... Nějaké osvědčené místo? Budu moc vděčná.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SIMCIIQ: Byl jsem tam 3x, jednou na koznim a ok sice pani od rany ale dobry. Po druhe na ortopedii a tam me typek na ferovku tykal a zkousel na me nejakou magii s lecicim LED svetlem a pak kvuli stejnemu problemu na rengenu kde jsem si pripadal jak v pred 30 lety...

Vseobecne bych radeji kamkoli jinam, krom toho kozniho ktere mi prislo dobre...
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Máme v podolí nový Second Hand, je to buď 5 min pěšky z Dvorců, nebo u zastávky Za Skalkou, Dvorecká 5: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008929692081&fref=photo
    IKI
    IKI --- ---
    LUCISZKA: No vidíš a já mám zas s chirurgií nejlepší zkušenost. Ovšem z vedlejší ordinace doktorky Dytrychový.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    SIMCIIQ: To je taková poliklinika dobrá tak na recepty pro narkomany. Hlavně se vyhněte doktorovi na chirurgii. Sice je to sympaťák, ale měl by být už dávno v důchodu. :/ A z okolí jsem taky neslyšela žádnou velkou chválu.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Jdu tam v úterý na vyříznutí znamínka, tak pak dám reference..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nedavno jsem sel kolem te kliniky do prace, prede mnou starej pan, co sebou flaknul dusledkem nejspis lehky mrtvicky. pana jsem dovlekl k poliklinice, poprosil okolojdouci slecnu aby zavolala nejakyho doktora aby se o pana postarali. pani z recepce to trvalo opravdu povazlive dlouhou dobu a jeste delsi dobu trvalo nez se uracil prijit doktor samotnej. z pana mezitim hezky tekla krev jak si rozriz padem prst... takze asi tak. osobne, v ramci zachovani zdravi bych tam v zivote nesel...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SIMCIIQ: na jaře 2013 jsem tam šla kvůli natočení EKG před porodem a hned mě tam zjebali, že bych měla jít jinam, protože můj praktický lékař (ten vypisoval žádanku) je z jiné části Prahy, no byli dost nepříjemný :-)
    ale pak jsem tam byla 2krát s prckem na kyčlích a to bylo ok
    IKI
    IKI --- ---
    SIMCIIQ: Zubar nevim, pred cca 15 lety jsem tam sla v zoufalstvi a dopadlo to podle ocekavani.
    Hodne se tam rekonstruovalo, pridali nejaky odborny praxe, sehnali i slusny doktory..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    COVBY: kurna a pritom to tam je nove zrekonstruovany a vypada to tam docela prijemne :) mam to fakt za rohem :)
    no asi to proste risknu, cetla jsem nejake reference zrovna treba na zubare, dost pozitivni..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam