• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ADITU
    ADITU --- ---
    OMNIHASH: jako bylo mi divny, kde by vzala takovou sbirku cibulaku, ale jeden nikdy nevi, zvlast u nekoho, kdo vladne pohledem ranene lane :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ADITU: je to tak, nabízel sem jí útulnej plácek mezi cibulákem, ale něco si zamumlala a běžela bookovat letenky na Zéland.
    ADITU
    ADITU --- ---
    OMNIHASH: Stridas SARAJ? :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Poslušně hlásím, že rozšiřuju řady a hned jak mi zaschnou barvy na zdi, tak je ze mě Krčan.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SYPH1: Pockej ale tam maji tedka ruzny pivni specialy, ne?
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    BULHI: Na veselí , z tramvaje rovnou do hospody :-) za doby březňáka snad nejlevnější pivo v praze
    BULHI
    BULHI --- ---
    zahradku ma ted i ta hospoda v ulici kousek nad Klokocnikem, jak meli driv Breznaka.. pak presli na Krusovice a prestal sem tam chodit, ale loni jsem tam na ceduli spatril Rychtare myslim.. ale nemel jsem nejak moznost to overit, protoze jsem se z Pankrace odstehoval a moje obcasny navstevy v hoodu vzdycky skoncily Kacovem :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    BULHI: tuhle mi nekdo rikal ze 100K mesicne prave. :(
    //
    U okynka meli opravdu loni jeste Kacov. Jinak na krkavcich horach NEdoporucuju golfovy hriste. obsluha priserna, pivo taky zly. Kvetnice mi ani tolik nevadila, obsluha v pohode, a pivo nosili rychle. Malou zahradku ma i Basta. Pak moje oblibena Pohoda ma hezkou zahradku. A letos otevrou zahradku snad i Zly casy...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    CARLOZ: ajoo, tam uz jsem nebyl roky tam se musim nekdy zas vypravit
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: a co třeba hospoda u koníčků? jsou tam dvě hřiště (asfalt, písek) a venkovní sezení je z části zastřešeno.. Je to za kavčákama směrem na podolskou vodárnu..
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    DEMONOFANARCHY: loni jsem tam byl dvakrát a obsluha byla v pořádku a jídlo relativně dobrý. když to je narvaný, tak to tam moc rád nemám, ale přes den je to tam příjemný.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    HUJERKA: Tam to nemam moc rad i kdyz je fakt, ze jak to uz asi po 100 zmenilo majitele tak uz problem s obsluhou neni takovej jako driv...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DEMONOFANARCHY: hodně profláklá a prostorná je Květnice
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    RIP Klokocnik...
    Na letni hospodu uz zustala uz jen hospoda na hradbach? Nebo mate jeste dalsi tipy?
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    velky smutek za Klokocnika
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    boze.... ty zas*any statni urednici to je fakt peklo... hmmm...
    BULHI
    BULHI --- ---
    to je fakt tragedie, celkem by me zajimalo, jakej najem tam po nich chteli
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    HVJ3R: no to mi ani neříkej, pokud vim byla tam dvojitá nabídka, občas i kozel, ale naposld jsem to tam kontroval na podzim, teď mi tam nějak nevychází potkat známý, tak jsem jen projížděl kolem

ale asi to bude lepší než ty předělaný konvalinky v záběhlicích, přes léto určitě
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SYPH1: Ja mam pocit, ze mi nekdo rikal, ze uz tam Kacov nemaji. Budu se muset jit nekdy presvedcit. A okenko na Kavcakach rozhodne na atmosferu Klokocnika nema, takze skoda to urcite je.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    HVJ3R: v pátek byla tlačenka, jinak by mu měl někdo poradit, krkavčí hory, okénko má taky kácov
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam