• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: huh... to jsem si nevsiml... lama ja :) TO si budu muset precist :)
    a ted kdyz jim koukam na stranky tak maji nejaky novy tarify... hmmm... asi budu muset znova zavolat :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: samozřejmě že se s nima trochu poštěkám, ale to by museli fakt dost slevit, už mě dožírají, a moc se mi nelíbí část nových podmínek, která říká, že UPC může odstoupit od smlouvy (tzn. mě odstřihnout), pokud "...užíváte Službu způsobem, který negativně ovlivňuje provoz sítě či jakékoli její části, nebo kvalitu Služeb poskytovaných jiným účastníkům...". Už se to řeší s ČTÚ, ale než se něco stane, naběhl by mi nový tarif a podmínky, což jako úplně nechci...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: UPC vetsinou jde pritlacit ke zdi... Zkus se s nima dohodnout... A pohroz odchodem... CHvili vykysaji a pak vetsinou cuknou...
    Aspon u nas to tak vzdycky bylo...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Poslední dobou samé dobré zprávy - UPC se zrovna ozvalo, že zvyšuje rychlost netu a s tím i cenu, a to přes hranici, kterou nejsem už ochotná platit. Hledám alternativní připojení v oblasti Fillova, Rabasova, Antala Staška - máte někdo tip, kam se obrátit?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: jo tak to ti neporadim :) To se budes m uset zeptat nejakyho slunickare :)
    MOODYCAT: welcome to the real world....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A to jsem si doted myslela, ze v Nuslich jsou mymi nejvetsimi nepriteli popelari, co mi to auto obcas obstavi popelnicema...:D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Jsem nechutna, no :D. Snad si ale aspon vylepsim karmu tim, ze lecim lidi :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: to chapu :) zvlast jeslti je to fakt dira :) (on i takovej benesov nebo berou jsou diry :))))

Ale je to proste tak strasne neslunickovy a nezeleny... ;))) Ze se nestydis :) Jak si to vlastne vubec dovolujes takhle si zit? :) Jezdit do prace autem? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Jakoby bylo, ale muj zivot se jinak celej odehrava v Praze, takze bych radsi bydlela tady :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: Tak to jo. A nebylo by levnejsi si zaridit nejaky bydleni v miste?

Pacientu? Spis personalu ne? :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: 45 neni moc, ale 45 tam a 45 zpatky? Jsem na to moc malej sportovec :D. Jezdim do nemocnice do jedny mini vesnice, kde nemocnice ma snad vic pacientu, nez je obyvatel vesnice...:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: to neni ani trochu vtipny...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: vymahaji zakon, neasi... Trocha pokory by ti neuškodila :)

A co navrhuješ dělat proti? S demoškou ti klidně pomohu!
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: no jasne... zmrdici vydelavaj prachy pro dalsi zmrdiky... Misto aby delali neco smysluplnyho....
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: jako odtah teď stojí přes 2000. Co vím tak po změně zon jsou vždy posileny hlidky prislušníků, co vím třeba z Prahy 5 či 3. Teď po pár letech je to relstivně v klidu, pokutujou teď hlavně lidi na placeným staní, když jim projde čas, tak davaji boticky.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: no ale slunickovi zeleni z neziskovek rikali ze auta jsou fuj fuj a spatna a je potreba je zakazat a omezit a zdrazit prece :) Podle nich to mas jezdit na kole :) To je prece taaaak zdravy :) A 45km neni tak moc prece :)

Ty jo kam vubec jezdis?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KETHAMINA: Na kolobezce bohuzel neujedu tech 45 km do prace :) (kam jezdi bus jednou za dve hodiny rano a jednou za hodinu odpo).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: seriuosly? Tvl... tohle uz vazne asi nemyslej vazne...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MOODYCAT: good luck, nebylo by lepší si pořídit koloběžku nebo garáž? :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ja proste miluju nas pravni stat... to je tak super zrizeni...
    no nezbyva nez ti drzet palce a pevne nervy... pripadne se na nejake cary vykaslat a na drsno tam parkovat dal :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam