• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BONDA
    BONDA --- ---
    LEA1: Tyjo, to by bylo hodně drsný. Vůbec by mě nenapadlo, že by si mohl tohle zubař dovolit. Interpretovala bych to tak, že ten druhý zubař není tak pečlivý (což znám u zubařů dobře), no ale všechno je možný. Zajímavý varování.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    BONDA: Tak toho ani náhodou. Byla jsem u něj na pravidelné prohlídce a identifikoval mi 4 nové kazy. Moc se mi to nezdálo, šla jsem jinam a žádný z kazů se u druhého zubaře nenašel. Ani pár let zpět poté.... Vrtá zbytečně aby měl body
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    CARLOZ: Jo jo, předtím jsem to znala, návštěva od návštěvy to bylo horší a horší :-) Zajímalo by mě to teď.
    Byl tam už někdo?
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    HUJERKA: hospoda u divadla je po dlouhé rekonstrukci opet otevřena, zatim jsem tam nebyl, ale předtim to za moc nestálo pivo divný a jídlo drahý :D.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HUJERKA: nepíšu z hodpody v Jezerce, ale u Jezerky. V divadelní restauraci jsem byla naposled v létě a jídlo i pití bylo naprosto otřesné!!! Oni to zavřeli?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KETHAMINA: z hospody u divadla? už tam nějaká funguje?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KORKMAZ: já jsem šla ráno kolem druhé z hospody u Jezerky a slyšela jsem ptáky zpívat, jak v květnu.... Přisuzovala jsem to teplému počasí
    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    KETHAMINA: MUDr. Arnošt Novak - poliklinika Budejovicka.
    Ale nezarucuju, ze ještě přijímá nove pacientky.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hele nezdá se vám, že je letos v okolní zeleni víc havranů (prostě těch černých ptáků)? Dneska ráno mě cestou do práce přes pankráckou pláň sledovalo uřvané hejno asi sto hlav...jsem myslel, že to dopadne zle. Ve střešovicích jsem musel v neděli několikrát zastavovat jelikož jich byla úplně plná silnice a nějak nechtěli uhnout...jen doufám, že nebudou dávat v bedně horor Ptáci :-)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KETHAMINA: aha, ok ..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MIDORI: spíš pro info, abys jí sice doporučovala, ale znala situaci :)

Dobrý den, paní *******ová
    omlouvám se, že reaguji na Vás e-mail tak pozdě, ale jsem ve velké časové tísni. Já osobně, bohužel, už nové pacientky nemohu přijímat, protože jsem během půl roku převzala část klientely našeho zamřelého vedoucího lékaře a také mnoho pacientek dalších 4 kolegyň, které postupně odešly do důchodu nebo na jiná pracoviště. Naše ordinace je tím naprosto přetížená, máme měsíční objednací lhůty, což je špatně. Obtížně se k nám dovolává, přestože sestry celý den vyřizují jeden telefon za druhým. Mnoho pacientek pak využívá k návštěvě ranní hodinu, která je určena akutním pacientkám. Tím pak máme dlouhé časové skluzy, což se pochopitelně nelíbí řádně objednaným pacientkám ani mně.
    V podobné situaci je i moje kolegyně paní doktorka Nováková, která u nás navíc pracuje jen 3 dny v týdnu a pan doktor Havlín už má také téměř naplněnou kapacitu, Pokud vím, tak jediným lékařem, který zatím může přijímat nové pacientky je náš nový vedoucí lékař
    MUDr.Jiří Chaloupecký MBA. Zkuste se k němu objednat na čísle 261 224 754.

Přeji požehnané a klidné vánoční svátky a omlouvám se, že Vám nemohu vyhovět.
    S pozdravem
    Tamara Röhrichová
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    HUJERKA: Na Nusle je to krasny misto. Ja tambyl za celou dobu jenom 2x, ale jak na pivo, tak na nenarocny kafe myslim prijemny misto.
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: na Antala Staška je jedna kavárna už asi 4 roky, teď otevřeli druhou pobočku, tak snad to znamená, že na tom jsou fakt dobře. Tady těží imho z toho, že jsou po ránu a odpoledne na hlavním tahu mezi metrem a kancelářema v okolí (ČS a další na rohu u Ryšánky). Takže JOOP: o místě nevím, ale jestli nějaké hledáš a nechceš za rok skončit, řekla bych "cokoli mezi hlavním dopravním uzlem a přilehlými kancelářemi".
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    a co Ňáký kafé? nebyla jsem tam teda ještě, ale vždy, když jdu kolem, je tam dost lidí a vypadá to moc lákavě
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    na chodove je taky jedna. A v Arkadach dokonce dve :) Takze tak zle to neni :)

no kazdopadne drzim palce..
    taky by mozna stalo zato to misto nejak upresnit... Jakoze P4 je celekm sirokej pojem :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: tak nějak, poslední místo kuřácké s dobrou kávou a vínem, co jde pít je v Arkadach. Kuřácké kavárny zmizely...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ja myslim ze na tom praha 4 dobre celkem je. Jen se ty kavarny proste presunuly do mist kde je vic lidi.. Tzn. nakupaky... Neni to idelani... Ale tak to proste je...
    Navic vidim problem v tom ze dobre dostupna mista budou bud draha pokud jsou soukroma nebo budes muset valcit s debilnima urednikama pokud je to mestskej prostor...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JOOP: když se zamyslím, že v posledních osmi letech jsem měla pár oblíbených kaváren / restaurací a ani jedna z nich už není... Nevím jestli je na tom Praha 4 dobře.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    CABI: Zkus se poptat třebas v Autoklubu Reitknechtka. Je kousek od Pankráce.
    BULHI
    BULHI --- ---
    CABI: pokud stale hledas, tak mam taky jednu :-)
    https://mapy.cz/s/oiwp
    je porad videt i na letecky mape, tak tam snad furt je.. k tem garazim je brana, ale co si tak pamatuju, byla vzdycky otevrena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam