• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a nevite, jak vari tady? http://www.uzlatecihly.cz/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: narocna a nejsem lina si uvarit :-D
    jo a kdyz mluvime o jidle u Synkace, znate Boku? Balkanska restaurace na Horkach?
    Pivo nic moc, ale maso umej luxusne.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: za me co se jidla tyce, tak fakt nuda. Pizza OK, jako dobra, ale testoviny si lepsi udelam za 20 minut doma a stoji me to tretinu. Ale ja jsem narocna, to uznavam :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Jediná stálice, která mě po dlouhý léta dopřává ten samej dobrej standard je Baretta.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: souhlas, a ty na Táborský jsou taky vo ničem, i když milí...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SHIELDAZZ: jo ten naproti Vietnamcum je cajk.
    To spis ta soucasna kucharska parta, co vede ten Viet Food neni imho nic moc (ackoliv jsou sympaticky)...driv kdyz to tam vedla takova ta razna Vietnamka, tak tam bylo Pho fakt super, ale tedka uz to neni vono a sazej tam dost glutamátu...
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    RUDIE: Oni jsou tam taky dva relativně vedle sebe. Ten blíž Synkáči, naproti vietnamskýmu bistru, je dobrej. Jen je problém, že u mě vždycky zvítězej právě Vietnamci. Druhej mě nenalákal ani na pohled.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Mne hrozne chutna teda :).
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MOODYCAT: tam jsem teda mel asi nejhorsi kebab, co jsem kdy v Praze mel.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: rikali jsme si, jak se to stalo. Pesek. Oba tak normalne v cajku dobry.
    CABI: Altanek by me vazne mrzel. Prezdivam mu sice pochcabouda, protoze to ted nic jinyho neni, ale ta stavbicka ma potencial, to me fakt mrzi... vis o tom neco vic? nekdo rikal, ze tam bude kavarna Basty?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BAAL: Nam hrozne chutna kebab u zastavky Horky vedle malyho Tesca, davame si ho tam casto, za 60 klasickej durum - parada :).
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: asi tak, dokud nebude metro, tak pochybuju, že se tam bude něco zásadně upravovat. Jinak ale myslim, že za posledních deset let (co se tam pohybuju) se to relativně zlepšilo.
    CABI
    CABI --- ---
    Ještě takova perlička.

Na Synkaci ted otevreli dokonce 2 kebaby hnedka vedle sebe. Zaslechl jsem ze ten dal od namesti zazadal o povoleni uz před 4ma rokama, ten druhej před par mesicema. Dostali povoleni tyden od sebe a az když zacli budovat tak zjistili ze si lezou do zeli. Pry se dohodli ze jeden ma kebab a pizzu a druhej ma kebab a hotovy jidla ;)
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: Nemyslel jsem tramvajvou trat, ale celkove to tam vyresit.
    Na Synkaci je vic silnic nez zelene (do sedesatejch let tam jezdila napřímo jenom tramvaj, auta to objizdeli a byl tam trh). Tesne před vanocema predlazdili ty nejhorsi kostky. Navíc je tam krasnej altan, kterej je jak delanej na kavarnu. Ale prej se bude bourat, nikdo to nechce do najmu.
    Otakarova je kapitola sama o sobe, zboural se tam blok domu aby se tam vesla zastávka a silnice, je to tam celkem hnusny.

Asi se ceka az se bude budovat vestibul metra ;)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: Synkáč i Otakarova jsou přece nově opravený.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CABI: Ufff no to tu budou same zmeny! Mame se na co tesit. Treba prehodnotej aspon ty modre zony...:D
    CABI
    CABI --- ---
    Oprava tramvajove trati v Nuselske ulici, az na Bohdalec letos:
    http://zpravy.aktualne.cz/...uky-praha-letos-chysta-dve-velke-op/r~50219886b22111e58dc0002590604f2e/

A pristi rok Taborska, celkem se toho ted v Nuslich dost opravuje, když k tomu pripoctu ještě zeleznici letos... Ještě ten Synkac a Otakarovu nejak dat do kupy.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LEA1: ja teda chodim na stejny misto, ale k tomu druhymu - Knappovi a s nim jsem dosti spokojena.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    BONDA: Naopak, ten druhý je pečlivý hodně, jen nehoní body zadarmo. Peršan synovi rozvrtal asi 5 zubů než jsem to zarazila. Mně přeplomovával jednu šestku, plomba za rok vypadla a musela se vyměnit. Na muže to taky zkoušel, ale ten si nechal jen opravit jeden zub, pak jsme odešli. Vzhledem k tomu, že jsme od khaleda odešli už před 2,5 lety a od té doby žádná bolest zubu ani žádný kaz, rentgeny ok, tak je to jen o tom, že si honí prachy. A navíc u něj nejde platit kartou, pokud zaplatíš hotově, nedostaneš doklad. Pro nás už nikdy víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam