• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOODYCAT: supr díky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LIQUID_SOUND: No kureci jsou teda urcite platky masa napichany na tyci.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOODYCAT: Jakože fakt plátky masa? To by byl v praze druhej co znám. Všude maj jenom ten lančmít. Bleh. :/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    LIQUID_SOUND: Ja si davam kureci a to je maso :D. Nevim, asi nejsem narocna, ale chutnal mi i ten jehneci.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MOODYCAT: Je z masa nebo je to ten mraženej lančmít neznámýho původu?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    DRACONIK: zahradka Baretty je lepsi, nez POhody, ale chlasta se tam hur, wtz
    jo a zahradku ma i Naky kafe... paletovou :-D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    DRACONIK: Tak zahrádka v Pohodě je taková stísněná a studená, Květnice je samo o něčem jinym, ale to už musíš do kopce :)
    Já se chodim v okolí spíš někam najíst, takže pro mě je zahrádka v Barettě ideál)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    RUDIE: hmm, zahradka? mam radsi asi kvetnici nebo Pohodu. V Pohode maj tu zahradku skovanou, bohuzel bez stromu, ale tocej moc dobry svijany a nedavno zacali tocit Kacov.
    Coz mi pripomina, nevite co Klokocnik?:)))
    Jo a co nekdy pivo na synkaci?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Jako vecer na piti do baru dobry, ale to jidlo tam je hnusny a neodpovida cene. Pizza jak z mikrovlnky, pecena brambora me taky neoslovila.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: chodila jsem tam v lete na homeoffice kdyz bylo doma moc vedro :-) zahradka je fajn, kafe ujde, nejaky domaci limci a tak, jako dobry misto, wtz.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: dik za tip)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: No to joo no, zas ja tam nijak neexperimentuju. Jednou jsem zkusil lasagne a byla to dost bida. Jejich "pizza" mi ale chutna a casto si ji po ceste domu objednam a jenom vyzvednu a navic v lete je to asi nejlepsi misto se zahradkou v okoli Synkáče.
    Rozhodne to bylo dycky o level lepsi, nez Pizzza West. Otamtud jsem sice uz treba 8 let nic nejedl, ale predpokladam, ze se to moc nezmenilo.

GUDRUN: nikdy jsem nebyl, ale tady kdysi psali, ze to tam neni spatny [ KADAS @ Kam nejen v Praze s dámou na jídlo? Doporucene podniky a odstrasujici pripady ... ]
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a nevite, jak vari tady? http://www.uzlatecihly.cz/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: narocna a nejsem lina si uvarit :-D
    jo a kdyz mluvime o jidle u Synkace, znate Boku? Balkanska restaurace na Horkach?
    Pivo nic moc, ale maso umej luxusne.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: za me co se jidla tyce, tak fakt nuda. Pizza OK, jako dobra, ale testoviny si lepsi udelam za 20 minut doma a stoji me to tretinu. Ale ja jsem narocna, to uznavam :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Jediná stálice, která mě po dlouhý léta dopřává ten samej dobrej standard je Baretta.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: souhlas, a ty na Táborský jsou taky vo ničem, i když milí...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SHIELDAZZ: jo ten naproti Vietnamcum je cajk.
    To spis ta soucasna kucharska parta, co vede ten Viet Food neni imho nic moc (ackoliv jsou sympaticky)...driv kdyz to tam vedla takova ta razna Vietnamka, tak tam bylo Pho fakt super, ale tedka uz to neni vono a sazej tam dost glutamátu...
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    RUDIE: Oni jsou tam taky dva relativně vedle sebe. Ten blíž Synkáči, naproti vietnamskýmu bistru, je dobrej. Jen je problém, že u mě vždycky zvítězej právě Vietnamci. Druhej mě nenalákal ani na pohled.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Mne hrozne chutna teda :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam