• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BACTERIE: Ty jo, tak to máš celkem smůlu. U mě na zelenym pruhu je hovno celkem vzácnost...nebo takle: Bydlím tu 2,5 roku a obden chodím běhat, často ve tmě a většinou přes trávníky a louky a překvápko jsem vyšlápnul jen jednou. No a psů je tady jak psů...
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    KETHAMINA: ok, díky za tip, zkusím je zkontaktovat!

LUCISZKA: narkáčů tu bylo vždycky dost, ale až v poslední době (cca poslední dva měsíce) to začíná být pěkná přehlídka ..

KORKMAZ: asi tě budu muset vzít na procházku v okolí mýho bydliště, možná změníš názor :D tady je to vážně peklo, už jsem tu situaci několikrát řešila s MÚ, ale beztak se nic nezměnilo! chápu, že tu není skoro žádná zeleň (ono je to totiž děsně daleko do Havlíčků nebo na Jezerku), ale sakra, to přece není normální - chodit venčit psa před vchod od baráku v županu, bačkorech a honem domů .. jsem zase znechucená! :D:D já si na P6 nemůžu stěžovat a P10 mi taky přišla relativně čistá, no, asi záleží na "sousedech"!

CABI: jó, tak hot god, mně spíš přišlo, že je tam furt zavřeno! :D zkusila jsem "božský párek" na Letný, fronta šílená, ale tak mazlil se s tím hezky, chutově jako dobrý, ale furt je to párek v rohliku! :D upřímně, nedávala jsem jim moc času :D:D a nakonec to zabalili .. ty jo, vlastně pokaždý, když se tu otevře něco novýho tak si tak tipuju jak dlouho vydrží! :D

a když už jsme u toho otevírání - místo vietnamský večerky (pod stodolou) bude prodejna kol, už se na to maká ..
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BACTERIE: Náhodo čtyřka je imho krásně čistá. 10 let na P13 a špína všude, pak 15 let na P5 a tam hlavně katastrofální silnice a tady P4 je to o dost lepší. Co se týče psích hoven, tak na dejvice nic nemá. Pokaždý když tam jedu s přítelkyní, tak vystoupím z auta přímo do hromady výkalů.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    BACTERIE: Buchničky prostě v Nuslích budou, no. Já podle toho, co potkávám po Nuslích za exoty, tak si myslim, že je nějaká osvěta nepřesvědčí, že nemají použité buchny házet kde chtějí. Ty maj z 90% všechno na salámu!
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Souhlas.
    Buchnicku sem uklizel nastesti jenom jednou.

Maslo je vyborny, cekal sem az se tu objevi Grand Moravia

No a Sweetcake, chohdim kolem kazdej den a pokazdy tam nekdo je, to v Hot Godu sem skoro nikdy nikoho nevidel krom lelkujiciho personalu.... Snad vydrzi, dortiky luxus.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BACTERIE: Ohledně stříkaček bych se klidně obrátila přímo na Remedium, je blízko synkáče
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    Dnes obleva a chodníky zase v plné kráse - psí hovno kam se podíváš, kam šlápneš. Bydlím tu třetí rok a stále mě to nepřestává překvapovat! :D Psaní stížností na MČP4 už mě nebaví, asi si zvykám, ale na co si teda zvykat odmítám jsou buchničky. V poslední době jich cestou "kolem baráku" potkávám nějak moc. Dnes rovnou tři! Nic moc, když moje dítě začíná chodit! Co s tím?!

Postřehy a slinty, takže:

kebab - na synkáči jen když je nouze, ale nahoře na zastávce (pod zastávkou) Horky (směrem z centra) je daleko lepší, větší a hlavně - rychlejší!

Gran Moravia - čerstvý máslo je dobrý! :D

Sweetcakes - no, už byla potřeba nějaká kavárnička s dortíky v okolí, káva dobrá (Dos Mundos) - líbí se mi i alternativní způsoby přípravy (Hario V60, aeropress), v pátek na mlýnku Honduras (kyselejší), nabídka dortíků docela zajímavá, přes víkend jedou i brunche .. jen teda nevím jak to plánují, protože ten prostor je opravdu mini pidi a tři stolečky jsou opravdu málo, nejspíš spoléhají na léto a zahrádku ve vnitro bloku, celkově interiér není špatně zařízený, nábytek je hezký, ale je vidět, že se spěchalo! každopádně jim držím palce, bylo by fajn, kdyby se udrželi :)

A na závěr další postřeh - vinotéka u Otáhlů už není (zastávka Horky), škoda, víno měli dobré!
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    CLA1R: ahoj, vím o Podolí i Nuslích, ale oba byty jsou dispozičně 2+1, takže pokud budeš mít někoho k sobě - ideál :)
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    hledam pronajem.. rada se k nekomu pristehuju.. nepruchozi pokoj, castecna vybavenost pokoje vyhodou.. ale byt by mel byt vybaven - takova ta klasika- lednice, pracka, trouba.. rada bych dobrou dostupnost na tram/metro/bus(nocni).. a cenu jsem si predstavovala max 7tis.. a kdyby byl bonus prijemni spolubydlici, se kteryma by se dalo zajit v klidu na pivo, tak budu rada.)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CLA1R: asi bys měla uvést víc info. Na jak dlouho, max.cena a co si představuješ z vybavení.
    CLA1R
    CLA1R --- ---
    Chtela jsem se zeptat, zda nekdo nevite o nejakem pronajmu.. nejlepe podoli, ale neni to podminka.. kdyby jo, budu rada za jakoukoli zpravu.. diky.)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FRAKTALEK: já tam minule nedošla.
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    KETHAMINA: vcera jsme tam byli s kamaradkou...prijemna obsluha, dobre jidlo, byli jsme spokojeni :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    CABI: zrejme kvalitni vikend :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tohle místo znáte? Chystám se tam večer.

Bezpečnostní kontrola
    https://m.facebook.com/phonusle/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MOODYCAT: doporučuji benzinku, shell (ať už za sjezdem z magistrály na spojku (směr nemocnice Krč) nebo dole pod nemocnicí (od Kačerova po Vídeňské) mají u pumpy ty pány asistenty. Ty nejen, že mění žárovky, ale i natankuji, otřou skla. Já mám oblíbeného když jedeš z Petrovic na Háje.

A nebo doporučuji policisty, ale to bys tu žárovku musela mít u eebe. Vzdycky mi ochotně pomohli.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    litr to stat asi nebude... zas je pravda ze jsi holka... Takze ti to vservisu pravdepodone daji zadaco i s tou zarovkou ;) :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Dekuju ti :). Na penezich mne zas tak nesejde, pokud teda vymena jedny zarovky nebude stat litr, tak uvidime.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MOODYCAT: no celkem zasadni prave :) xenon na ulici fakt nevymenis :)
    Asi takhle... Kousek od Kloboucnicke servis je. a pak jsou dva na nusleske jak je bankomat KB. Tak naproti pres ulici... Ale porad si myslim ze mas jedodussi (a pravdepodobne levnejsi) se domluvit s nekym tady :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAWERICK: Jezis, co je to za otazku, nevim :D! Ba ne, asi ne, mam levny mini auto, tam xenony nebudou :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    btw nemas doufam xenony? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam