• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    takze kdo jde v sobotu, ja si to nenecham ujit
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Az na ten bernard je to opravdu dobra zprava!:)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Tyvole, 100+ prispevku o hovne a ani slovo o tom, ze pristi tejden se otvira legenda U Klokocnika! Sice uz nebydlim na P4, ale kamos mi v patek pise, ze sel kolem a neco se tam delo. Tak se sel zeptat a majitel mu povida, ze starej nazev zustava, na cepu Bernard a v sobotu otviracka. Udajne jeste shanej personal na plac a do kuchyne, tak jestli nekdo znate dobryho kuchtika poslete ho tam.
    Pro me plan na pristi sobotu jasnej.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: znáš tam tu nalevnu u Botiče na rohu, co dávají pivo ven na lavičky a maji malej stolek kolem sloupu pouličního osvětlení?
    FTN
    FTN --- ---
    Jakožto čerstvá náplava z venkova (Písnice) do centra (Michle) bych se chtěl zeptat, jak se správně vyslovuje veletok Botič. Spíš BoŤič nebo BotYč?
    Tipy na zajímavý podniky v okolí sokolovny velmi uvítám! :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    LIKUD: no jasne.. treba na prazaku jsou kakasáčky hned vlevo za dverma v krabici bud plastovy nebo papirovy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: pěkný :-) mate tři psy? ani jsem nevěděla, ze se to da obcházet, bydlime tam cerstve
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: tam by me vencit nenapadlo, my vencime na ty fetacky loucce
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Hele a nepomáhaj ty hovna třeba hnojení trávy? Vždyť to je jako taková demo verze hnoje. Ne? :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    MATHEA: Ja si chodim pro pytliky na Check Point, naberu si je do zasoby.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LUCISZKA: coz je presne ten duvod, proc mam kolem baraku cim dal tim vetsi nechut ty hovna sbirat. Ziju tu dva a pul roku, kolem je dost pejskaru, poctive sbiraj sousedi, ktery maj psa par mesicu a mozna jeste tak dva dalsi pejskari. Chodi tu treba chlapik s boxikem vecne na kratkym voditku - pes mu sere tesne u chodniku a i kdyz na nej clovek cumi z 15 metru, na nej a na jeho serouciho psa, od hovna zvesela odchazi s pocitem dobre vykonane prace. Nasledne kdyz tancim po travniku pro hovna po svejch psech, vyslapnu alespon tri cizi. A fakt uz me to prestava bavit. Pardon za dalsi hovnoprispevek. Jo a pytliky kupuju v lidlu za 18,90 Kc/100ks, jsou dostatecne pevny :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUDIE: Heled sorry ale kdyz si muj pes usmysli, ze udela za pomoci nejákýho joga triku hovínko na stráni u botiče, kam bych se dostal tak možná s horolezeckou výbavou a riziko vyšlápnutí hrozí pouze za předpokladu, že botič bude použit jako zákop při obraně Prahy, tak na to fakt taky kašlu.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    kurva sbírat, hoven je dost v celý republice, už jsem ho párkrát uklízel a to žádného psa nemám a jednou jsem ho vyšlápnul dokonce bosou nohou a to je o trochu lepší než na botě, líp to jde dolu
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    No, já sbírám poctivě a většinou při tom na trávníku vyšlápnu něco po jinym psovi.. pro dobrotu.. posranou botu :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Napsal si, ze seres na sbirani na stráni.) tam neni moc nejasností hele, proste nesbiras po svym psovi pravidelne. Ale to uz je silne OT.)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LIKUD: Mně zas, dyž už je tady tolik moudrosti, serou lidi, který si myslej, že jakmile je pes na trávě, tak nemusej hovna sbírat. Todle je jeden z důvodů, proč se psům v Praze omezuje volnej pohyb a doplácej na to všichni majitelé psů i ty zodpovědný. Když jsem venčíval psa, tak jsem mu pořádně nemohl jít do parku házet tenisák, aniž bych přitom nešlápnul do pěti hoven...takže tzv. nedík
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    bez se projit, je tam hezky...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LIKUD: hele nemam v umyslu se tady stebou prit, primarne sem napsal svuj pohled na to proc se veci maj tak jak se maj, napisu ti ze me nebere se matlat v teplym hovne krz igelitak abych ho nejdriv naporcoval a ty mi o vymenu dal napises ze kdyz se mi do toho malyho pytle hovno nevejde muzu ho naporcovat, pak se tady ohanis nejakejma legalnima cestama jak neco zmenit a zaroven rikas ze poplatek za psa vojebavas, fakt moc nechapu vo co ti de...

jinak vokynko na kavkach je dobrej napad...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    a vubec, bysme mohli udelat nekdy psiho spicha u televize u Klokocnikova okynka coz?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ciwe, tady je porad debata o hovne?:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam