• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RUDIE: Heled sorry ale kdyz si muj pes usmysli, ze udela za pomoci nejákýho joga triku hovínko na stráni u botiče, kam bych se dostal tak možná s horolezeckou výbavou a riziko vyšlápnutí hrozí pouze za předpokladu, že botič bude použit jako zákop při obraně Prahy, tak na to fakt taky kašlu.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Napsal si, ze seres na sbirani na stráni.) tam neni moc nejasností hele, proste nesbiras po svym psovi pravidelne. Ale to uz je silne OT.)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    LIKUD: Mně zas, dyž už je tady tolik moudrosti, serou lidi, který si myslej, že jakmile je pes na trávě, tak nemusej hovna sbírat. Todle je jeden z důvodů, proč se psům v Praze omezuje volnej pohyb a doplácej na to všichni majitelé psů i ty zodpovědný. Když jsem venčíval psa, tak jsem mu pořádně nemohl jít do parku házet tenisák, aniž bych přitom nešlápnul do pěti hoven...takže tzv. nedík
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    bez se projit, je tam hezky...
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LIKUD: hele nemam v umyslu se tady stebou prit, primarne sem napsal svuj pohled na to proc se veci maj tak jak se maj, napisu ti ze me nebere se matlat v teplym hovne krz igelitak abych ho nejdriv naporcoval a ty mi o vymenu dal napises ze kdyz se mi do toho malyho pytle hovno nevejde muzu ho naporcovat, pak se tady ohanis nejakejma legalnima cestama jak neco zmenit a zaroven rikas ze poplatek za psa vojebavas, fakt moc nechapu vo co ti de...

jinak vokynko na kavkach je dobrej napad...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    a vubec, bysme mohli udelat nekdy psiho spicha u televize u Klokocnikova okynka coz?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ciwe, tady je porad debata o hovne?:D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: za honeni hoven lopatickou dik :-D nemam rada papiraky. Mame stredniho psa, sere normalni hovna a sbirame vlastnima nebo zelenejma. Nenapadlo me za odvody cekat pytliky, vlastne se pomerne z prebytku domacnosti na sbirani hoven samozasobime, jsem docela zelenino a ovocezrout :-D
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LIKUD: hele uprime todle sem pouzil parkrat v zivote kdyz sem se od nebo pristehoval a vetsinou mi to leda ubralo kus zivota a pridelalo sediny, mel sem za to ze to je takova jakoze reklama proc si zaplatit poradnej stabilni internet :D
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    LIKUD: tak pokud si je mam nekde vyzvedavat tak to at mi rovnou odpustej ten poplatek, ja si je pri tom vyzvednuti rad taky zaplatim, na budejarne sou prej na umc taky k vyzvednuti ale na todle fakt seru a radsi si jich par utrhnu cestou z prace v centru nez abych travil svuj volnej cas tim ze budu chodit na urad protoze tam nekdo nedela poradne svoji praci. fajn ze tobe maly zeleny pytliky nevadej, me jo, mam psa 45kg a to hovno se do toho proste a jednoduse nevejde, mozna te to prekvapi ale pes neni jen to maly ustekany na voditku a to jak de jure tak de facto. krom toho po vetsinu tejdne nejsou ani ty maly takze o cem se tady vubec bavime :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    Ja jen podotknu ze co se tyka hustoty kosu na hovna s pytlikama a zejmena jejich doplnovani mi prijde praha 4 jako nejvetsi pruser, uz sem bydlel v ruznejch castech prahy ale tady (budejarna pankrac) mi skoro az prijde ze to radnice schvalne flaka aby mela v pristich volbach poradny tema... Jako platim za psa 1500 za rok a krom toho ze se pytliky uracej doplnovat jednou tejdne (kdyz je pondeli svatek tak klidne i za dyl) je nova parada to ze misto tech klasickejch pytliku s lopatickou z recyklovanyho papiru presli na suprtenky igelitovy velikosti a5 takze to po svym psovi musim nejdriv naporcovat... Vsude jinde bejvaj normalni pytle ktery se doplnujou neklikrat tejdne, tady mas vetsinou ve stredu smulu pac uz nejsou nikde... To jen tak na dokreslenou pohled pejskare kterej celej zivot po psovi uklizi ale proste kdyz vidim jak na sluzbu kterou si platim nekdo dlabe dost mi to bere chut bejt uplne duslednej...
    KLX
    KLX --- ---
    CARNAQE: bylo tam přesně viz níže, jen už je to asi 2 roky zpět, tak jsem si to přesně nepamatoval..každopádně šlo o hromadu hoven před našim vchodem každý den .)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KLX: "vencit ... u sebe doma" - to zni zajimave
    KLX
    KLX --- ---
    AXTHEB: :))) tenhle to nebyl, ale obsahově to souhlasí..u nás na bílém papíře..asi stejný autor, nebo byl tento předmětem inspirace..možná šlo o stejného slona :-)
    KLX
    KLX --- ---
    Já tedy nebydlím v Nuslích, ale pod Vyšehradem v Podolí a mam pocit, že u nás před domem venčí psy snad všichni z okolí..Už tam byl i na papíře nalepen (na chodníku) vzkaz, že kdo k nám chodí venčit toho slona, co vždy vysere hromadu, že si ho má venčit někde jinde, ideálně u sebe doma..to asi pomohlo, páč hromady už před vchodem nejsou, ale naděláno neustále ano..a v naší ulici vůbec všude...jinak ale jehly nikde, tak alespoň něco a celkem se i divim, páč vedle nás teď asi půl roku bydlela smažka a jeho kámoši si šlehali přímo u nás před vchodem klidně i ve 2 odpoledne..ale nikdy nikde nic, asi nějaký ukázněný :)..ale koukam všude stejný problémy..
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    KORKMAZ: Dekuji, zcela nove slovo pro me.
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: U nás ten úklid trochu vázne, k tomu všemu máme na chodníku před barákem neustále rozhrabaný odpadky z popelnic. Popelnice vyváží třikrát týdně a nestačí to. U nás ve vchodě žijou tupci, co nedokážou třídit odpad, takže v komunálu jsou petky, papíry, krabice, sklo a další poklady. V noci to bezdéčka vyhraboší a pak se nedá ani projít, děs! Nechápu to!

Jé, to bych to tedy nechtěla vidět před těmi x lety, kdy to tu bylo ještě horší, protože mě osobně ta situace přijde pěkně na hraně! :D Z těch všech míst, kde jsem v Praze žila, mi to tu přijde nejšpinavější.

A Čestmírka, tam vedle tý večerky je cikánský dům nebo aspoň byt, v létě tam malý cikáňata močí z okna přes mříže na ulici :D:D ..
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Kdyby ten nas byl jenom pochcanej, psi houno primo jako prekvapko pro ty co odchazeji jeste za tmy, obcas nablito na stejnem miste ze musis z baraku vyskocit atd..... :)
    Ale zase je to do vecera uklizeny.

Byl jsem v Nuslich cca pred 8mi lety parkrat za kamaradem a posrany ulice byli fest, ted je to IMHO o dost lepsi.

Tuhle sem se potkal s kamaradem jehoz manzelka v Cestmirovce vyrostla a rikal ze to tu je k nepoznani, ze treba zrovna v Cestmirovce driv byl celej barak cikanu a nikdo si tam nedovolil otevrit obchod, akorat vietnamec kterej prodaval pernik co cikani navarili.... Byl hrozne unesenej jak to tam ted vypada
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    MOODYCAT: tyjo, tak to asi bydlíme ve stejným vchodě, protože mám taky pocit, že ten náš je nejvíc! :D
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    MOODYCAT: No na P13 mě nejvíc štvalo, že posypový štěrk nezřídka zůstával na zemi do jara/léta a když jsem jako malý kluk jezdil na inlinech, tak mi to vyrazilo zub :-)

MOGUCAN: To je injekční stříkačka po smažkách
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam