• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KETHAMINA: Tak pane nám to už hovorí, tak čo. :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: nevyhrnuj kalhoty, brodcje daleko :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KETHAMINA: Daj nam cas, stahujeme sa az 12.-13.3. :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MYJKA: pojďme na drink do Zlejch času :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ahoj, ododneska sme majitelmi klucov od bytu v nuslich, tak sa s radostou pridavam do klubu. :) budeme byvat na synkaci.
    ZWOOKY
    ZWOOKY --- ---
    DRACONIK: sem tam viděl jiný pivo, Kácov byl fajn
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Tak prekvapive kebab pod stanici Horky smerem od centra mi prisel stejnej jako kebab u Horek vedle Tesca :).
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    DRACONIK: tocej, vcera jsme tam byli. Jen v 22:30, kdy jsme tam sli po plavani, uz odrazili, tak na me zbyla 10tka jen. Ale meli 10, 12, polotmavy - vse bernard a kacov na nejaky rotujici pipe, kde se asi bude toho stridat vic.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MABLUNG: uvidíme jestli se nějak ještě posunou, ale my byli v neděli. Moc lidí tam nebylo a odešli jsme po jednom drinku, nejen kvůli postoupení barvama a lepidlem celou místnosti - což by vyřešilo pár dní kouření, ale i z nějakého pocitu smutku. Přišlo to o genius loci :(
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ja jsem se v sobotu nacamral hezky, polotmava 12 Bernard v pohode, ale narvano teda moc
    KLX
    KLX --- ---
    Já se tam snad někdy taky musim vypravit, když o tom zde tak bášníte..ale jestli se nebudu po požití zdejšího moku vznášet k nebesům, tak budu asi zklamanej :) Dle mapy je to někde za Květnicí, že jo? to mi připomíná, že na Květnici jsem taky už asi rok nebyl..
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    DRACONIK: to chce zkusit teda
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    U Klokocnika zase tocej Kacov. Teda, pisou ze maj na cepu.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Tak ja proti zahulenejm ctyrkam taky nic nemam, ale nenasel jsem tam vcera nic, co by mi nejak vadilo, ale prave - podle narvanyho vecera pri otviracce se neda hodnotit, jaka bude obsluha a jestli stabilne bude pitelny a dobry pivo (Bernarda moc nemusim obecne), coz jsou tak nejak hlavni veci, ktery v hospode potrebuju :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: to já asi taky ne, ale mělo to krásně omšelý kouzlo a skvělý pivo. teď mě celou dobu děsily ty zrezlý moderní obrazy. Vrátili jsme se po pivě na zahrádky - na druhé straně parku.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Ja nebyl v puvodni verzi stamgast...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: no, takovej kočkopes. Na mě to moc dobrý dojem neudělalo. Světla jak na STB, na wc zrcadlo určitě původní. Není tam salonek. Osobně si počkám až na zahrádku v létě.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Novej nabytek, kouri se venku.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Bedny jsem tam nevidel, zmeny jsou spis smerem od zahuleny putyky k "slusnymu" podniku. Vymalovano, novy hajzly (kde je trochu zvlastni to, ze je tam citit kuchyn, mysleno v dobrym), vcera jsem tam nejedl, ale nekdy to musim taky prubnout, nebo to necham na vas :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: a jak to tam vypadá? Prudké změny? Automaty?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Bernard 12 chutnal vcera trochu divne, desitka v poradku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam