• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Bedny jsem tam nevidel, zmeny jsou spis smerem od zahuleny putyky k "slusnymu" podniku. Vymalovano, novy hajzly (kde je trochu zvlastni to, ze je tam citit kuchyn, mysleno v dobrym), vcera jsem tam nejedl, ale nekdy to musim taky prubnout, nebo to necham na vas :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: a jak to tam vypadá? Prudké změny? Automaty?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Bernard 12 chutnal vcera trochu divne, desitka v poradku.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: dneska se chystáme večer s kamarádem. Jen mapuju terén.

Tak uvidime, co budou mít.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KETHAMINA: Ty me sledujes? :) Bylo narvano, Matusku jsem si stihl dat jen jednoho, nez dosel. Za me dobry, ale chce to jeste zazit v normalnim cvrkotu.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HVJ3R: tak co, jak se povedla otviracka?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Vietnamský bagety u arkád ve slevě. Mě celkem chutnají, ale nejsou zrovna obří. https://www.slevomat.cz/sleva/974783-2-lahodne-vietnamske-plnene-bagety
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    neni v tom myslim velká věda, správná výslovnost je s měkkým i, ale když to proženete Googlem, tak se jazykovědci shodují na tom, že místní slang tíhne k tvrdý variantě. Každopádně spisovně je to "ťič".

Internetová jazyková příručka – Botič
    http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=boti%C4%8D&Hledej=Hledej
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FTN: Ja rikam Botyc. Jestli je to spravne, to nevim :).
    FTN
    FTN --- ---
    GUDRUN: Hele neznám nic. A lavičky budou asi až v létě.
    BULHI
    BULHI --- ---
    FTN: hele kdyz nad tim tak premejslim, tak jsem to asi vzdycky trochu michal, ale spis jsem rikal tyč
    BULHI
    BULHI --- ---
    CISTICZ: kurva kupuju letenky :-)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    fuck, poustim na siskove techno ale v nedeli k obedu pri venceni to prubnu :)
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Tak si dejte do nosu... Bernarda :) ja budu rad, kdyz budu v sobotu uz doma (z nemocnice), na nejaky chlastani to nevidim.

CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    takze kdo jde v sobotu, ja si to nenecham ujit
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Az na ten bernard je to opravdu dobra zprava!:)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Tyvole, 100+ prispevku o hovne a ani slovo o tom, ze pristi tejden se otvira legenda U Klokocnika! Sice uz nebydlim na P4, ale kamos mi v patek pise, ze sel kolem a neco se tam delo. Tak se sel zeptat a majitel mu povida, ze starej nazev zustava, na cepu Bernard a v sobotu otviracka. Udajne jeste shanej personal na plac a do kuchyne, tak jestli nekdo znate dobryho kuchtika poslete ho tam.
    Pro me plan na pristi sobotu jasnej.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: znáš tam tu nalevnu u Botiče na rohu, co dávají pivo ven na lavičky a maji malej stolek kolem sloupu pouličního osvětlení?
    FTN
    FTN --- ---
    Jakožto čerstvá náplava z venkova (Písnice) do centra (Michle) bych se chtěl zeptat, jak se správně vyslovuje veletok Botič. Spíš BoŤič nebo BotYč?
    Tipy na zajímavý podniky v okolí sokolovny velmi uvítám! :)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    LIKUD: no jasne.. treba na prazaku jsou kakasáčky hned vlevo za dverma v krabici bud plastovy nebo papirovy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIKUD: pěkný :-) mate tři psy? ani jsem nevěděla, ze se to da obcházet, bydlime tam cerstve
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam