• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    když už hlasujeme o nej zmrzlinu, tak za mě taky Angelato! :D
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: jo, tak jsme se tam potkali, já tam byla s dcerou a babičkou taky na zmrzlině :) :D to máte teda hezký program, kam pak ještě chodíte? :D
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Jo to sem byl ja s dcerkou :) Kazdej den musime po skolce do cukrarny....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Puro je super, ale uz me nebavi ta jedna pro me pouzitelna prichut :). Takze fajn zkusit neco novyho.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    RUDIE: nebo Creme de la Creme ;-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    a souhlas, že je fajn, že ta ten altán konečně slouží k něčemu rozumnýmu
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MIDORI: tak nejak, když je člověk zmlsanej Angelatem, anebo podskalskym Puro Gelatem tak ho to asi úplně nepoloží) Ale zas lepší než nic))
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    No ja nevim, jako spatna neni, ale ze bych si z ni sedla na zadek, to teda ne..
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    zmrzlina na Synkáči skvělá, zrovna včera jsem seděla naproti v Concordii a ještě v osm večer tam byla hromada lidí :) taky jsem si říkala, že z tý šílený boudy udělali opravdu hezkou, světlou kavárnu :)
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: tyjo a nebyl si tam v pondělí s holčičkou cca 3-4 roky? :) měla nahatou panenku s sebou! :D
    CABI
    CABI --- ---
    Jinak jsem byl na Synkaci v altanu na zmrzline a je fakt luxusni!! Vyzpovidal jsem servirku a kavarnu otevrel majitel Bansethu, jmenuje se tedy "Bastova zmrzlinarna", za me plus majiteli. A jeste jednou, ta zmrzka je nejlepsi co jsem letos mel!!!
    CABI
    CABI --- ---
    Z clanku o metru D:

Trasa metra vždycky změní i její okolí. Čekají metropoli nějaké demolice?
    Stanice se na povrchu projeví jen minimálně, výstupy budou jednoduché. Problém je pouze v Nuslích, kde bude stanice hned pod povrchem. Zvažujeme budoucnost dvou domů mezi náměstím Bratří Synků a Otakarovou. Existují dvě varianty – vystěhovat, podchytit a zachovat, nebo demolice. O variantě není dosud rozhodnuto. Celý blok by pak měl doplnit nový objekt v Otakarově ulici. Během stavby bude celé náměstí pracemi velmi zasaženo, podobně jako Václavské náměstí během budování trasy A.

Zdroj: http://praha.idnes.cz/...-metroprojektu-david-krasa-pbf-/metro.aspx?c=A160821_101218_praha-metro_jsk
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Můžete mi pls doporučit nějakého dobrého sklenáře na čtyřce? Potřeboval bych opravit vysklený balkonový dveře, asi na pojišťovnu. Díky
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: se neomlouvej, snad to dam na druhej pokus :-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GUDRUN: jo no s cislem srry, ja sem ho presne neznam, jenom jsem to priblizne tipnul dle mapy.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: v tom pripade nesedi cislo, tak to zkusim zas nekdy, az budu mit cestu :-) dik. (bylo hrozny vedro a tahla jsem otravenyho psa, tak se mi nechtelo to zkouset hledat, kdyz pani vypada, ze vi, ze tam svadlenka neni... ) podle map to bude cp 27
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    kabelky jsou vedle farmarskejch potravin, musis prejit ulici k trafice a druhej obchod nad ni je svadlenka
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUDIE: ze kdy mate poslední potvrzeny výskyt švadleny? je tam vietnamslej obchod s kabelkama, ale vietnamka mi řekla, ze švadlena ne. tak nevim :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IKI: ten je boziiii!!!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKI: Jojo, ten se mi už deset let stará o boty, můžu doporučit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam