• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: Ha, to jsem vubec netusil, diky....
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    CABI: díky, já to znám dole, ale o zahrádce jsem právě nevěděla a čekala zradu :-)
    CABI
    CABI --- ---
    HUJERKA: Zahradka ve Zlych Casech IMHO neexistuje, jenom zastresili dvorek a udelali dalsi mistnost. Ani nevis ze je to zahradka, nema to ani pravy okna. Pro decka nic moc, zadny hracky, nic, je to hospoda, sic nekuracka, ale babyfriendly ne.

Jestli se pletu a neceho jsem si nevsiml tak sorry :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Byl by mi prosím někdo schopný popsat, jak vypadá zahrádka ve Zlých časech? Jestli by ta zahrádka zvládla dvě malý děti :-) Na jejich webu žádnou fotku nevidím.
    IKI
    IKI --- ---
    RUDIE: Jen by mne zajímalo jak si poradili s věcným břemenem veřejných záchodků, kterým léta odbývali na úřadě možný zájemce o pronájem.
    imo máme hajzly na radnici, tak možná tam..?
    CABI
    CABI --- ---
    A hele, od pondeli uz bude zavrena nuselska od synkace:
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Další fáze rekonstrukce tramvajové trati v ulici Nuselská
    http://praha4.cz/Dalsi-faze-rekonstrukce-tramvajove-trati-v-ulici-Nuselska.html
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    když už hlasujeme o nej zmrzlinu, tak za mě taky Angelato! :D
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: jo, tak jsme se tam potkali, já tam byla s dcerou a babičkou taky na zmrzlině :) :D to máte teda hezký program, kam pak ještě chodíte? :D
    CABI
    CABI --- ---
    BACTERIE: Jo to sem byl ja s dcerkou :) Kazdej den musime po skolce do cukrarny....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Puro je super, ale uz me nebavi ta jedna pro me pouzitelna prichut :). Takze fajn zkusit neco novyho.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    RUDIE: nebo Creme de la Creme ;-)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    a souhlas, že je fajn, že ta ten altán konečně slouží k něčemu rozumnýmu
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MIDORI: tak nejak, když je člověk zmlsanej Angelatem, anebo podskalskym Puro Gelatem tak ho to asi úplně nepoloží) Ale zas lepší než nic))
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    No ja nevim, jako spatna neni, ale ze bych si z ni sedla na zadek, to teda ne..
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    zmrzlina na Synkáči skvělá, zrovna včera jsem seděla naproti v Concordii a ještě v osm večer tam byla hromada lidí :) taky jsem si říkala, že z tý šílený boudy udělali opravdu hezkou, světlou kavárnu :)
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    CABI: tyjo a nebyl si tam v pondělí s holčičkou cca 3-4 roky? :) měla nahatou panenku s sebou! :D
    CABI
    CABI --- ---
    Jinak jsem byl na Synkaci v altanu na zmrzline a je fakt luxusni!! Vyzpovidal jsem servirku a kavarnu otevrel majitel Bansethu, jmenuje se tedy "Bastova zmrzlinarna", za me plus majiteli. A jeste jednou, ta zmrzka je nejlepsi co jsem letos mel!!!
    CABI
    CABI --- ---
    Z clanku o metru D:

Trasa metra vždycky změní i její okolí. Čekají metropoli nějaké demolice?
    Stanice se na povrchu projeví jen minimálně, výstupy budou jednoduché. Problém je pouze v Nuslích, kde bude stanice hned pod povrchem. Zvažujeme budoucnost dvou domů mezi náměstím Bratří Synků a Otakarovou. Existují dvě varianty – vystěhovat, podchytit a zachovat, nebo demolice. O variantě není dosud rozhodnuto. Celý blok by pak měl doplnit nový objekt v Otakarově ulici. Během stavby bude celé náměstí pracemi velmi zasaženo, podobně jako Václavské náměstí během budování trasy A.

Zdroj: http://praha.idnes.cz/...-metroprojektu-david-krasa-pbf-/metro.aspx?c=A160821_101218_praha-metro_jsk
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Můžete mi pls doporučit nějakého dobrého sklenáře na čtyřce? Potřeboval bych opravit vysklený balkonový dveře, asi na pojišťovnu. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam