• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BACTERIE: Co se delo loni? Ja bych jako novousedlik zasla, sle muz se krouti.
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    BONDA: ne, po loňský zkušenosti mě ta chuť podpořit akci celkem přešla :D
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KORKMAZ: neee :-( hlavne at ty tramvaje nevedou Jeremenkovou :-(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Netusite, jestli v tech nesich jednosmerkach kolem synkace, rostislavka, cestmirova, bartoskova, atp neplanuje p4 nieco podobne ako v karline? Zavest 30tku? Celkem me to sejri, jak jsi to tady tradujou bartoskovou v tech rychlostech.
    CABI
    CABI --- ---
    FTN: Miluju kdyz my X11 v 6:02 rano pod oknama troubi 10 minut na popelare co si odskocili na snidani :) A troubi pravidelne skoro kazdy rano.

Ted je to na synkaci slusny peklo, vcera kolem paty to bylo zablokovany fest a vsude.
    FTN
    FTN --- ---
    KORKMAZ: Stalo se mi zatím dvakrát, že řidič X11 po několika minutách v ranní špičce otevře dveře a zahlásí: "Pěšky to máte rychlejší." :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hudba vzdálené budoucnosti...společně s metrem teda
    Pražský Zlíchov spojí s Podolím nový most, sloužit bude pěším a MHD - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...zlichov-s-podolim-dx9-/praha-zpravy.aspx?c=A160915_2273385_praha-zpravy_rsr

Btw. včera večer kloubový autobus naboural někde v postranní ulici u Kloboučnický dvě nešikovně stojící sanitky - když se snažil kolem nich snažil projet. Pak se to tam asi nádherně zašpuntovalo a já musel jít do Vršovic pěšky.
    BONDA
    BONDA --- ---
    BACTERIE: Mňam! Budeš letos zase péct? Já jdu vždycky až na architektonické procházky, a to už je všechno snědeno.
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    BONDA: jé, na sousedském stole můj linecký švestkový koláč :D jen je škoda, že tam nedali hezčí fotku :D
    např.

pečeno na podporu akce! :) (zadní bábovka byla od někoho jiného) :D
    BONDA
    BONDA --- ---
    Zažít Nusle Jinak | 17. 09. 2016
    http://zazitnuslejinak.cz/
    CABI
    CABI --- ---
    Harmonogram opravy Nuselske. Z webu Praha4.cz, pan se ptal jestli nemuze zaparkovat Na Jezerce, kdyz je ted slepa:

Dobrý den,
    silniční správní úřad si je vědom úbytku parkovací kapacity, který souvisí se stavební činností při rekonstrukci tramvajové trati a dalšího tohoto úbytku v souvislosti s vedením náhradní autobusové linky X 11 ulicemi Dolní, Jaurisova, Pod Pramenem a Rostislavova. Bohužel stavební parametry a prostorové uspořádání přilehlých ulic neumožňují zvýšení počtu parkovacích míst, jak píšete, třeba zastavením zcela nebo částečně na chodníku.

Ve spodní části ulice Na Jezerce, jak píšete, v současné době slepě zakončené (z důvodu uzavírky komunikace) bude od 15. září 2016 v dopoledních hodinách povoleno krátkodobé zastavení pro zásobování přilehlých obchodů a následně povoleno parkování rezidentů, a to až do 25. září 2016. Následně by měl být úsek komunikace Nuselská mezi ulicemi Na Jezerce – Pod Pramenem uveden do provozu a tedy dojde k opětovnému vedení autobusové linky 188 ulicemi Na Jezerce – Nuselská – Kloboučnická.

Od 26. září 2016 by měl být tedy dopravní režim v ulicích Dolní, Pod Pramenem a Jaurisova navrácen do původního stavu, tedy bez pohybu jakékoli autobusové dopravy a tedy i podstatně zlepšena situace s parkováním.

Termínově by měla být tato „3. etapa“ rekonstrukce tramvajové trati ukončena dne 26. listopadu 2016 s tím že od 8. října 2016 bude opět zcela průjezdný úsek komunikace Nuselská v úseku Kloboučnická – Rostislavova, Svatoslavova a dále až k domu č.p. 47/30.

Podrobné situace uzavírek jsou k nahlédnutí v úřední dny na oddělení dopravy Úřadu městské části Praha 4.

S pozdravem

Ing. Ondřej Horvath
    referent oddělení dopravy
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tady nekdo nechodi do zlejch... :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    RUDIE: super :-)
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: Ha, to jsem vubec netusil, diky....
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    CABI: díky, já to znám dole, ale o zahrádce jsem právě nevěděla a čekala zradu :-)
    CABI
    CABI --- ---
    HUJERKA: Zahradka ve Zlych Casech IMHO neexistuje, jenom zastresili dvorek a udelali dalsi mistnost. Ani nevis ze je to zahradka, nema to ani pravy okna. Pro decka nic moc, zadny hracky, nic, je to hospoda, sic nekuracka, ale babyfriendly ne.

Jestli se pletu a neceho jsem si nevsiml tak sorry :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Byl by mi prosím někdo schopný popsat, jak vypadá zahrádka ve Zlých časech? Jestli by ta zahrádka zvládla dvě malý děti :-) Na jejich webu žádnou fotku nevidím.
    IKI
    IKI --- ---
    RUDIE: Jen by mne zajímalo jak si poradili s věcným břemenem veřejných záchodků, kterým léta odbývali na úřadě možný zájemce o pronájem.
    imo máme hajzly na radnici, tak možná tam..?
    CABI
    CABI --- ---
    A hele, od pondeli uz bude zavrena nuselska od synkace:
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Další fáze rekonstrukce tramvajové trati v ulici Nuselská
    http://praha4.cz/Dalsi-faze-rekonstrukce-tramvajove-trati-v-ulici-Nuselska.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam