• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    BONDA: Nechci bejt šťoural, jenom mi přišlo, že to neni moc dobře sesynchronizovaný.
    BONDA
    BONDA --- ---
    CARNAQE: Jako že je to moc punkový, málo organizovaný? Já tam letos vůbec nebyla, ale předchozí léta jsem byla nadšená.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: To vypada moc hezky. :)
    IKI
    IKI --- ---
    IKI: MYJKA: Odpověď na tvoji omezovací otázku je tady už od loňska.
    A neříkej, že sis nevšimla. Poslední připomínka je z července :)

ŘSD:ŽST Praha Vršovice
    Bude provedena rekonstrukce železničního svršku a spodku, nástupišť. V rámci stavby je navržena i celková rekonstrukce a prodloužení stávajícího podchodu.
    Podchod bude prodloužen až do ul. Bartoškova pro propojení MČ Praha 4 a Praha 10 a vytvoření budoucí přestupní vazby na metro D na nám. Bratří Synků.
    MÚ P10:
    Předmětem stavby je realizace komunikace pro pěší, která bude spojovat vyústění z podchodu u ŽST Vršovické nádraží s Bartoškovou ulicí
    a úprava chodníku v ulici Ukrajinské u budovy ŽST Praha Vršovice, a to:
    1/ realizace dvouramenné komunikace pro pěší vedoucí od vyústění z podchodu směrem do ulice Bartoškovy,
    společná část o šířce cca 6 a délce cca 30 m se rozděluje na část směřující k ulici Mojmírova o šířce cca 4 m a
    délce cca 30m ukončenou přechodem pro chodce přes ulici Bartoškova a část směřující k ulici Čestmírova o
    šířce cca 5 m a délce cca 60 m ukončenou přechodem pro chodce přes ulici Bartoškova s plynulým napojením
    na chodník v ulici Čestmírova.

Kdy Bartoškovu zavřou je jen otázka rozpočtu a rychlosti stavebních prací.
    Takže netruchli, na každýho dojde.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Já teda jako řidič taky preferuju 70 a víc, ale v roli chodce to bylo v praze 4 vždycky o hubu. Mě by nevadila 30 na tech dlažebních kostkách, beztak jsou tam přes zimu nehody a bouračky, protože na tom lidi ve vyšších rychlosti prostě nezabrzdí.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ALDARION: Nevim jak vypada dvacitka v kunraticich, ale proste treba i jen ta 40 v tech jednosmerkach by mi prisla ok. Jako, nemam pocit, ze bych takovymto spomalenim najednou stratila polovinu zivota v aute. :) a jak pises, prijde mi, ze se nedodrzuje ani ta 50 obcas.

Ale to je jedno, ja se jen zeptala. Netusila jsem, ze budu za fasouna. :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Myslím, že 50 je pro město docela dobrý kompromis, a že by stačila občasná aplikace městapa s radarem, aby se tam dodržovala - pokud jsou tendence to tam švihat 70, je to fakt vopruz. Ale z druhé strany, narvat tam 30 aby většina jela 50, to je IMHO strašně blbej postup který vede akorát k inflaci práva (tedy že to lidi, zpruzení z nesmyslných nařízení, dodržují jen tam, kde se bojí policajta). Viz dvacítka v Kunraticích - 40 bych chápal, 30 možná na kousku taky (okolo školky a školy), ale projet celou obec na jedničku mi už přijde poněkud absurdní...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LSDMASACRE: Zatim nemam dite. K zbytku asi nemam co rict. :) snad jen, ze se mej hezky.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MYJKA: naopak. speciálně pro tebe bych tam ještě přidal. a u tebe před barákem klidně na 80. pokud máš strach o své díte tak si ho lépe vychovej aby se umělo rozhlédnout před přecházením vozovky.
    Tohle věčný omezování rychlostí a kdejaká tzv. humanizace veřejných prostor je hroznej fašismus.
    IKI
    IKI --- ---
    MYJKA: Tydle máme nejrači. Sotva se to nastěhuje, už radí, jak žít líp. .
    IKI
    IKI --- ---
    CARNAQE: Nabitej lineup neasi.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    MYJKA:
    BONDA: Tak třeba letos bizardní situace, kdy se vyhlašovaly výsledky soutěže a zároveň (!) začla hrát asi jediná kapela za odpoledne a většina obecenstva odešla na procházku okolím?
    BONDA
    BONDA --- ---
    BACTERIE: co se stalo?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BACTERIE: Co se delo loni? Ja bych jako novousedlik zasla, sle muz se krouti.
    BACTERIE
    BACTERIE --- ---
    BONDA: ne, po loňský zkušenosti mě ta chuť podpořit akci celkem přešla :D
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KORKMAZ: neee :-( hlavne at ty tramvaje nevedou Jeremenkovou :-(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Netusite, jestli v tech nesich jednosmerkach kolem synkace, rostislavka, cestmirova, bartoskova, atp neplanuje p4 nieco podobne ako v karline? Zavest 30tku? Celkem me to sejri, jak jsi to tady tradujou bartoskovou v tech rychlostech.
    CABI
    CABI --- ---
    FTN: Miluju kdyz my X11 v 6:02 rano pod oknama troubi 10 minut na popelare co si odskocili na snidani :) A troubi pravidelne skoro kazdy rano.

Ted je to na synkaci slusny peklo, vcera kolem paty to bylo zablokovany fest a vsude.
    FTN
    FTN --- ---
    KORKMAZ: Stalo se mi zatím dvakrát, že řidič X11 po několika minutách v ranní špičce otevře dveře a zahlásí: "Pěšky to máte rychlejší." :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Hudba vzdálené budoucnosti...společně s metrem teda
    Pražský Zlíchov spojí s Podolím nový most, sloužit bude pěším a MHD - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...zlichov-s-podolim-dx9-/praha-zpravy.aspx?c=A160915_2273385_praha-zpravy_rsr

Btw. včera večer kloubový autobus naboural někde v postranní ulici u Kloboučnický dvě nešikovně stojící sanitky - když se snažil kolem nich snažil projet. Pak se to tam asi nádherně zašpuntovalo a já musel jít do Vršovic pěšky.
    BONDA
    BONDA --- ---
    BACTERIE: Mňam! Budeš letos zase péct? Já jdu vždycky až na architektonické procházky, a to už je všechno snědeno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam