• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRACONIK: Si myslej že to do jara vydrží a na jaře ten asfalt zase vyrejou, škoda asfaltu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    AXTHEB: tak at vymrdaj kostky a naflakaj tam asfalt tak, aby se to za pet dni nerozjebalo ne?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRACONIK: Protože tu silnici rozjebali a je to rychlejší zalejt asfaltem než tam vracet ty kostky.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: nevim no, tohle je jenom taková hra pro děti a mládež ne? Pak se udělá výstavka a tim to bude myslim uzavřeny)
    CABI
    CABI --- ---
    Sice neverim ze se tam zacne neco delat driv nez bude metro (tj. za 15 let nejdriv), ale rad bych videl navrhy:
    MČ Praha 4: Zprávy z Prahy 4 - Pomozte architektům při obnově Synkáče!
    http://www.praha4.cz/Pomozte-architektum-pri-obnove-Synkace.html
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: :D sorry, ale tohle mi prijde jako slusnej amaterismus. Ale co me taky muze prekvapit. Technicka sprava komunikaci udela pulku prace, pres zimu se to rozmrda jeste vic, pak se bude zase celej rok delat oprava aby cela akce stala nakonec daleko vic penez... A pokud nechteli delat silnice, jen kolejovou trat, proc ten asfalt namrdali i na silnici? Vidim diru za dirou v tom tvrzeni a nejen v nem :D
    CABI
    CABI --- ---
    Kliiiid, cela Nuselska se bude na jare dodelavat, toto je provizorni pres zimu, uz by to nestihli, budou radi kdyz v prosinci budou jezdit tramvaje na Sporilov. Tady je vyjadreni nejakyho tajemnika na dotaz jak to bude s Nuselskou:

Dobrý den,
    pokud nenastanou neočekávané skutečnosti a problémy na stavbě měla by celková doba rekonstrukce tramvajové trati trvat do března 2017 s tím, že drtivá většina prací bude od prosince 2016 probíhal pouze v ulici U Plynárny k.ú. Michle. Rekonstrukce komunikací a přilehlých chodníků v ulici Nuselská byla a je i nadále dle sdělení Technické správy komunikací hl. m. Prahy plánovaná na rok 2017. Bližší informace o harmonogramu prací a skutečném termínu budoucí plánované rekonstrukce vozovek a chodníků v ulici Nuselská teprve podá Technická správa komunikací hl. m. Prahy.

S pozdravem

Ing. Ondřej Horvath
    referent oddělení dopravy
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    já jim tam včera to foto poslal v soukromé zprávě))

ale taky ( jako ve vedlejsim auditku Piskvor), mi už znamej psal, ze to je snad jen standardní postup před zimou...tak doufejme!
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    DRACONIK: Ja tam psala. Ale nejde pridat foto.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Fotku jsem si pujcil, zkusil dat na stranky Prahy 4 na fejbuckach a ejhle, oni maj zablokovane pridavani pripevku. Mno, slusna ubohost :(
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: jsem si tu fotku musel půjčit, vlastní jsem dneska nebyl schopen udělat.

Jinak je to vizuálně myslim dost vděčný, takže když se nebude nic dít, tak o tom určitě někdo rád napíše.)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FTN: akorát si říkám, že se na to pojedu zejtra kouknout na vlastní oči :)
    FTN
    FTN --- ---
    Tvl tomu nevěřim! :D
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TEKKIT: Hh, done.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MYJKA: hoď to do "čechy kuriozní" tohle je šlendrián roku :))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: presne v tomhle miste jsem se vcera zastavil a rikal sem si, ze se mi to snad musi zdat))

Naděje sice umírá poslední, ale něco mi řiká, že to myslej vážně...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TEKKIT: Treba inovovane cyklopruhy. :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MYJKA: tohle přece musí bejt nějaká recese:))
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    U nás doma je to taky téma, že to přece nemůžou takhle nechat, ale přitom už to je otevřený a dělníci spakovaný. Asi bych tomu dala čas do toho 25. 11., kdy má tahle etapa končit, a pak dala dotaz na ÚMČ.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RUDIE: Jako je to neuveritelny, ja myslela, ze zamysleji nejakou revitalizaci, aby to jako bylo peknejsi, ale tohle? To si snad delaji srandu.
    Jestli to tak vazne hodlaji nechat, tak stoji za to usporadat nejakej protest, petici...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam