ad Jeremenkova: Tramvaje se tam nevejdou, pokud by se mělo vyhovět normám pro stavbu nových tratí, takže by se musely ohnout - získat výjimky, nebo třeba zbourat starej Ženíškovic barák (nejužší místo). Tramvaje se tam nevejdou, pokud by se zásadním způsobem neomezila možnost zde zaparkovat a zachovat zde kolem ulice stromy. Problém je zde imho i s podložím, které se opakovaně propadá, i když je na něm jen ta vozovka. Bydlim na Jeremenkově a tenhle evergreen sleduju už ... dlouho a nemyslim, že by v dohledný době byly prachy na tuhle legraci, o schopnosti vyřešit problémy projektu a vyřídit pro něj veškerý povolení a ustát spory kolem nemluvě, byť ten článek se tváří jinak. Ale třeba se pletu. A klidnym mě to nechává o to víc, že by mi tam ta trať při citlivym zakomponování vlastně ani nevadila. Z hlediska dopravní obslužnosti super, určitěby to zde ožilo (pomohlo obchodníkům atp.) a mám i za to, že hluk z tramvají už taky neni, co bejval, když se postaví nová trať tak, aby hlučná nebyla...
ad metro Olbrachtova: Na těch vizualizacích, co jsem viděl a jak si je pamatuju, byly vstupy do metra na křížovatce Jeremenkova - Na Strži. Když jedu Jeremnkovou nahoru, tak před křižovatkou napravo, jak jsou ty stromky za zastávkou 118 (zastávka Na Strži).