• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SQUOP: Nojo, ja videla jen ty plneny. Tak je zkusim snad to nebude a la Tesco.
    SQUOP
    SQUOP --- ---
    SINEAD: vždyť mají :-D
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DOKUZONTA: Tjo skoda...kdyby meli jeste bramborovy knedliky tak by to byla dokonalost sama!
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: Jo a jinak myslím je. Říkali lidi že se nedá přestupovat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: Muzeum, pardon.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BIDAK: Muzeum do konce roku, ono je i neco na Můstku?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: No jasněže ten článek je clickbait.
    Mmch včera začli kopat i na Táborský, obležení se začíná utahovat.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIDAK: no mas pravdu, ze okolo me se vlastne kope od brezna... tak je to vetsi oprava siti... tim treba ten zizkov taky prosel, kdyz byla rok zavrena krizovatka u bulhara. to nic nemeni na tom, ze autor ma asi amnezii, pokud mu prijde, ze na tom ta ctvrt byvala lepe. zveda se, vinohrady to nejsou, ale o to asi ani nikdo nestoji.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: Ty vole, Nuselská je rozkopaná už druhej rok, Nuselák třetí, Albertov-Karlák bude zavřenej jak dlouuho? A Můstek do konce roku. Tohle fakt nejsou jenom letní uzavírky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIDAK: tak praha je rozkopana kazdy leto, takze pozastavovat se koncem cervna, ze tam radej sbijecky, mi prijde mimo :) kdy konci moje leto s tim nema moc co delat...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: Jak jako léto? Kdy končí tvoje léto? :)
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    CABI: Vubec tam maji vychytavky. Drzi se porad toho jakoze anglickeho reznictvi. Maji nekolik druhu chedaru. Maso na steaky a paradni slaninu na grilovani, tu syrovou. BTW snidanovou slaninu mivaji i vietnamci hned vedle - naproti Tescu.. Je skvela na panev k vajickum a nebo grilovana do burgeru ;) Jo a na ty burgery vam maso namelou, takze zadne melnene jako maji v JiKu vedle. Tam totiz nemaji mlynek. Uz dvakrat mi tam vysvetlovali, ze melnene znamena michane mlete a pritom je to redene :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CABI: me to prijde jako hroznej canc... v michli jsem vyrustal, pak 14 let zil na zizkove a ted jsem se vratil na rozhrani michle a nusli. ten clovek ma selektivni pamet, ja si pamatuju vybydleny nuselsky cinzaky, kde zilo dost neprizpusobivejch romu, pamatuju od dob komancu opustenou vicepatrovou budpvu byvaly samosky, kde az po spouste letech vznikly kancly, rozpadajici se michelskej dvur, kde je dnes posh domov duchodcu. ano, nusle jsou ted rozkopany, stejne jako karlak, zizkov a dalsi poradnej kus prahy, protoze leto.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CABI: Tady je videt, ze noirovy genius loci Nusli neni pro kazdyho :).
    CABI
    CABI --- ---
    DOKUZONTA: Kdyz uz jsme u toho jidla tak v tomhle reznictvi maj vyborny klobasky na gril, doporucuju si vzit od kazdyho treba 3-4ri kousky a testovat, jsou fakt luxusni:
    Klobásy a bacon | Robertson.cz
    http://www.robertson.cz/eshop/show/3638?lg=cs
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    CABI: Tam si ji muzes objednat i online http://www.robertson.cz/eshop/product/1362?lg=cs
    SINEAD: ;)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A co ryby? Já kvůli nim jezdím na Jiřák.
    CABI
    CABI --- ---
    MABLUNG: Ja kupoval tak pred mesicem kachnu(chlazenou) v reznictvi co je na rohu Nuselsky a Na Jezerce, o dva obchody vedle je taky reznictvi....
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: Myslím že si můžeš objednat. Zavoláš dopředu a přijdeš...
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    BIDAK: To "obcas" je prave blby no...zrovna tam jsem to zkousela uz dvakrat, nikdy nemeli. Cimz to nechci schazovat, jinak maji docela vyber...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SINEAD: Občas mívaj v masně ve dvorku v Nuselský cca 8.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam