• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    LFE
    LFE --- ---
    Prosim neporadili byste nejakeho dodavatele internetu v Braniku? Nechci diky predchozim spatnym zkusenostem UPC. Kdyby Vas neco napadlo - sem, nebo posta. Dekuju!
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    BIDAK: nejsem si tim 100% jista, ale slysela jsem, ze se tam najist da. Maji od 9ti. Tak by to za zkousku stalo....?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DOKUZONTA: Oni dělaj snídaně?
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    DRACONIK: Mozzarellart?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GUDRUN: Ano plosím. :) I párky i vejce i polívku. I croissanty pro mě. :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BIDAK: Baštova dělá i slaný? tak to je super, protože tam jsem ty tazatelky nakonec poslala, ať se smíří s dortíčkem k snídani :-D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: Přímo na náměstí je Baštova zmrzlinárna která dělá slaný snídaně.
    Dhaba café ujde.
    Sweetcakes koupili rusáci a podle toho to i vypadá.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: Na rum do večerky :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Kam zajit v okoli vysehradu a synkace na snidani ktera nebude uplne sladka? Dik :)
    BONDA
    BONDA --- ---
    Vnitroblok Mečislavka nabízí distribuci zeleniny. V případě zájmu je třeba se předběžně přihlásit teď.
    https://www.facebook.com/vnitroblokmecislavova/
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: to bude samozrejme na houby... hlavně ne další hadry a nehty.
    Po přesunu nahoru na Kavčí hory, kde pořádná večerka se zeleninou široko daleko neni, bych bral i ty potraviny)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    RUDIE: My tam chodili pro pernicek a pomazanku a dcerce obcas pro zeleninu. Jako, casto jsem tam nebyla. Spis me mrzi, ze to skonci zase nejakym vietnamskym kramem. At uz potraviny, obleceni nebo nehty...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    MYJKA: nevim jestli vyloženě špatnýho, ale tak jako nic skvělýho to nebylo. Jelikož jsem to měl kousek od domu, tak jsem si tam často ze zoufalství nějakej ten párek nebo jitrnici na večeři koupil, ale vlastně mě pokaždý nasralo, kolik jsem jim za to platil :))
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: *vietnamci
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BIDAK: Barak koupili vetnamci a stodolu vyrazili. Nemyslim, ze tam bude neco lepsiho. Co na stodole bylo spatnyho?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DOKUZONTA: Maj skoro vsechno a skoro nic neni kvalitni. Ne ze by to bylo vylozene slaby, ale ani moc dobry.
    Ale konecne na Nuselsky zavreli Ceskou Stodolu na Nuselsky. Aspon neco. Treba tam bude neco lepsiho.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    V Kralovstvi chuti maji snad vsechno.. Koreni, caje, orisky, kavu. Ceske mlynky na kafe. Nabizi darkove baleni, ale lepsi jsou ty zipove pevne pytliky do kterych to davaji normalne... ;)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Driv byla ta zdrava vyziva dva vchody od PRE a cca pred tim rokem se presunuli nad Tesco.

Jinak koreni by ho mohli mit jeste tady v tom korenarstvi na Nuselske 10
    https://kralovstvichuti.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam