• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LSDMASACRE: Aha. Me tam zmatlo to 2. Zari.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BIDAK: píšou do prosince...
    dpp.cz > | Dopravní podnik hlavního města Prahy
    http://www.dpp.cz/...ni-dopravy/moran-otakarova-a-albertov-vyton-docasne-preruseni-provozu-tramvaji/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tak nam pokakali tramvaje. :-)

Co myslite, kdy skonci rekonstrukce?
    L4MA
    L4MA --- ---
    LFE: tak to mas vyreseny, UPC ti kabel do vilky tahat nebude, a kdyz jo, tak urcite ne za podminek na ktery bys byla ochotna pristoupit. :)
    LFE
    LFE --- ---
    L4MA: UPC v dome neni, vzdyt pisu, ze to je samostatny barak, kde internet nikdy zaveden nebyl. Proste vilka po prarodicich kamaradky, kteri net nepouzivali. Asi osm let tam nebydlel nikdo :-)

Jinak sme na kopci. Nejaky dohled na antenu by tam byt mel. Nonic, zvazim vase nazory a mozna by nebylo spatny poptat se sousedu, je to ulice samy podobny vilky, tak treba poradi. Je to pro me novy, nikdy jsem podobnou vec neresila, pokazdy bydlela v dome s X bytama, kde tohle bylo zarizeno. Diky vsem.
    BULHI
    BULHI --- ---
    LFE: kazdopadne pokud by to neslo a mas upc nebo neco jinyho uz zakopanyho v ulici, tak pripojit barak pak uz podle me moc drahy nebude.. ale to bys tam asi musela zavolat a poptat se..
    BULHI
    BULHI --- ---
    LFE: no takovyto normalni wifi ma extremne kratkej dosah, v tomhle pripade je ta antena smerova a musis na ni mit primej vyhled.. takze jo, dali by vam prijimac na strechu a po baraku to rozvedli kabelem.. pokud teda jste na dohled od nejakyho access pointu
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LFE: Ta Poda bohužel tahá jen do větších domů, takže trochu pochybuju, že to bude k dispozici. Mají pod palcem celý RPG byty ve Slezsku, takže Prahu jednou spíš jen okrajově. Ale zčekni to na jejich webu. Mají ta mapu pokrytí. Jinak my jsme s nima 100% spokojený. Odešli jsme k nim od UPC kde bylo všechno špatně a tady je vše jak má být. Když byl třeba nějaký delší výpadek, tak jsem pak dostali sprostej kanál na měsíc zdarma :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LFE: ja te chapu tak, ze UPC v dome uz je? hlavne zvaz, jestli je tvoje averze k UPC takova, ze chces platit stejnou cenu za 5x pomalejsi down a vic nez 2x pomalejsi up. :)
    LFE
    LFE --- ---
    Jinak se chci jeste zeptat (jen jestli tomu dobre rozumim) - bud je internet natazen kabelem, nebo ho clovek chyta pres antenu (tedy velka wifi pro celou ctvrt). Kabel je stabilnejsi, rychlejsi. Ale co se tyce samostatnych domu (tedy ne napriklad panelaku, cinzaku, kde je X bytu a pripadnych odberatelu), nakonec asi stejne clovek skonci s tou antenou na strese, nebo ne? Poskytovateli by se asi nevyplatilo nam do samostatneho domu natahovat internet jinak, nebo to chapu spatne?
    LFE
    LFE --- ---
    SPLIFFBOY: Diky za feedback, nicmene viz moje odpoved L4MA, jeste to nechci vzdat .-)
    LFE
    LFE --- ---
    KORKMAZ: Kouknu na to, dekuji.

L4MA: Je to samostatna vilka, kde mame pronajate horni patro, dole bude bydlet jiny par a dohromady bychom nejak radi poresili internet. V dome nikdy zaveden nebyl. UPC jsem mela nejakou dobu v predchozim bydleni a tenkrat jsem se zarekla, ze s tema smejdama uz nikdy vic - rozepisovat se mi to nechce, ale snazim se to vyresit jinak, nez pres ne :-)
    IKA
    IKA --- ---
    Tak vraj sa z P4 sťahujú ľudia preč. Aspoň podľa tejto mapy:

Češi se stěhují z měst na venkov, jsou pro ně už příliš drahá - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ta-bydleni-lide-ceny-dve-/ekonomika.aspx?c=A170808_180032_ekonomika_rts
    CABI
    CABI --- ---
    Z bývalé banky v Nuslích se stane do dvou let knihovna - Pražský patriot
    http://www.prazskypatriot.cz/z-byvale-banky-v-nuslich-se-stane-do-dvou-let-knihovna/
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Naposledy jste mi poradili dobre, tak se zeptam jeste jednou:
    slysel jsem, ze by v nuslich mel byt dobry ortoped. Muze to byt pan doktor Ptacek na Taborske? Mate nejake zkusenosti?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CABI: u UPC je to naopak, neplatis zbytek uvazku, ale doplacis rozdil v cene za tu cast uvazku, kdy si ty sluzby cerpal se slevou (kterou mas za to, ze je budes cerpat po celou dobu uvazku). +doplaceni dvou let zavazku jejich system vubec neumi, to bude nejakej renonc. a za me teda poslat doporucenej dopis s podpisem je mnohem mensi zlo, nez dvakrat volat na linku O2, z toho rostu vzdycky. + modem lze vracet v Praze na dvou mistech osobne, zda tu sluzbu rozsirili uz i nekam mimo Prahu nevim. osobne tam lze i podepsat tu vypoved. ale je to jak rikas, proste maji vsichni velky hraci ruzne nastaveny vernostni ceny a k nim logicky i prekazky, ktere ti kladou, kdyz jim z uvazku utikas, standardni nalezitosti vzajemneho obchodniho vztahu. kazdopadne to sem asi uplne nepatri, shodneme se asi vsichni v tom, ze smluvni podminky vsech poskytovatelu sluzeb obecne neprejou tomu, aby si poskytovatele sluzeb predcasne menil. cela moje poznamka byla jen o tom, ze at je UPC jaky chce, pomer cena/vykon ma z velkych hracu nejlepsi.
    CABI
    CABI --- ---
    SPLIFFBOY: Jo od UPC je fakt sranda odejit. Formular na webu neexistuje, musis jim poslat doporucenej dopis a zarizeni vratit balikem. Ja koncil z duvodu stehovani (a na nove adrese nebylo mozno UPC) predcastne a nechali me pekne zatahnout co bych u UPC zaplatil kdybych u nich dojel 2 roky smlouvy, fakt parada. Ale takhle je to u vsech firem v CR s uvazkem. Kdyz ptacka lapaji......
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LIQUID_SOUND: no a pak nasleduje co za hruzy? ;) odejit muzes v souladu s podminkama svoji smlouvy, s tema jsi bud souhlasil na zacatku a nebo si mel moznost od smlouvy odstoupit v okamziku, kdy je menili (ale to bys tam musel byt fakt hodne dlouho, stavajici model jede UPC uz radu let a nejak nevim, ze by se nejak zasadne lisil od podminek ostatnich konkurentu). me prijde mnohem horsi koncit s O2, kde si nejdriv zavolas, pak posilaj potvrzovaci kod, pak volas znovu s kodem...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPLIFFBOY: Dokud od nich nechce klient odejit...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LFE: LFE: ja bych UPC taky nezatracoval. jak tu padlo, podobnej pomer cena/vykon ti nabidnou pouze mensi lokalni provideri, kde musis mit fakt kliku, abys spadal(/a) pod jejich pokryti. a o takove alternative v dome by si vedel(/a). vse ostatni je nesmysl. ja v UPC roky pracoval, takze vim lip nez vetsina, jaky boty obcas umi. ale i kdyz se to tak nekdy nezda, je to spis o nestastny souhre okolnosti a selhani jednotlivcu, nez o zameru nebo nejaky firemni politice. a drtiva vetsina uzivatelu nema nikdy sebemensi problem.

airwaynet urcite neni smysluplna alternativa kabelovymu netu. kdysi jsem ho zvazoval jako nahradu za O2 ze stejnych duvodu jako ty, ale ani v tomhle srovnani moc neobstoji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam