• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BIDAK: Mne Kvasek teda celkem vyhovoval vzdycky. Zitnej chleba tam maj dobrej, sladky veci taky. Z jaky velkovyrobny maj pecivo?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    RUDIE: Jenže všechno to bylo úplně neuvěřitelně hrozný. Ano, já bych tam rád viděl pekárnu. Takovou tu jak se v ní peče a ne přeprodává velkovýroba jako v Kvásku. Nebo aspoň prodává rozumné zboží. Smutnou prravdou tohohle kousku Nuslí je to, že nejlepší pečivo nakoupíš v masně. Obecně obchod s potravinama a ne šmakuládou.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BIDAK: By me zajimalo, co normalniho. Za poslednich deset let se tam vystridalo ledacos (Pizza, Paneria, pekarstvi, cukrarna) a vsechno krachlo. Podle me to nema stastny umisteni a mozna i velikost. Na restaurace je to moc maly a pro jiny typy podniku zase moc velky.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KETHAMINA: No a ono nemůžou. Snad už tam bude něco normálního.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BIDAK: netucha, ale když jsem tam chodila, nikdy jsem nechápala, jak se můžou uživit.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tak zrušili to megaretro cukrářství na rohu Nuselská/Táborská. Nějaký info co tam bude?
    LFE
    LFE --- ---
    L4MA: OK, dekuju. Zeptam se sousedu jeste a pak namontuju antenu :-)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LSDMASACRE: Aha. Me tam zmatlo to 2. Zari.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    BIDAK: píšou do prosince...
    dpp.cz > | Dopravní podnik hlavního města Prahy
    http://www.dpp.cz/...ni-dopravy/moran-otakarova-a-albertov-vyton-docasne-preruseni-provozu-tramvaji/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Tak nam pokakali tramvaje. :-)

Co myslite, kdy skonci rekonstrukce?
    L4MA
    L4MA --- ---
    LFE: tak to mas vyreseny, UPC ti kabel do vilky tahat nebude, a kdyz jo, tak urcite ne za podminek na ktery bys byla ochotna pristoupit. :)
    LFE
    LFE --- ---
    L4MA: UPC v dome neni, vzdyt pisu, ze to je samostatny barak, kde internet nikdy zaveden nebyl. Proste vilka po prarodicich kamaradky, kteri net nepouzivali. Asi osm let tam nebydlel nikdo :-)

Jinak sme na kopci. Nejaky dohled na antenu by tam byt mel. Nonic, zvazim vase nazory a mozna by nebylo spatny poptat se sousedu, je to ulice samy podobny vilky, tak treba poradi. Je to pro me novy, nikdy jsem podobnou vec neresila, pokazdy bydlela v dome s X bytama, kde tohle bylo zarizeno. Diky vsem.
    BULHI
    BULHI --- ---
    LFE: kazdopadne pokud by to neslo a mas upc nebo neco jinyho uz zakopanyho v ulici, tak pripojit barak pak uz podle me moc drahy nebude.. ale to bys tam asi musela zavolat a poptat se..
    BULHI
    BULHI --- ---
    LFE: no takovyto normalni wifi ma extremne kratkej dosah, v tomhle pripade je ta antena smerova a musis na ni mit primej vyhled.. takze jo, dali by vam prijimac na strechu a po baraku to rozvedli kabelem.. pokud teda jste na dohled od nejakyho access pointu
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    LFE: Ta Poda bohužel tahá jen do větších domů, takže trochu pochybuju, že to bude k dispozici. Mají pod palcem celý RPG byty ve Slezsku, takže Prahu jednou spíš jen okrajově. Ale zčekni to na jejich webu. Mají ta mapu pokrytí. Jinak my jsme s nima 100% spokojený. Odešli jsme k nim od UPC kde bylo všechno špatně a tady je vše jak má být. Když byl třeba nějaký delší výpadek, tak jsem pak dostali sprostej kanál na měsíc zdarma :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LFE: ja te chapu tak, ze UPC v dome uz je? hlavne zvaz, jestli je tvoje averze k UPC takova, ze chces platit stejnou cenu za 5x pomalejsi down a vic nez 2x pomalejsi up. :)
    LFE
    LFE --- ---
    Jinak se chci jeste zeptat (jen jestli tomu dobre rozumim) - bud je internet natazen kabelem, nebo ho clovek chyta pres antenu (tedy velka wifi pro celou ctvrt). Kabel je stabilnejsi, rychlejsi. Ale co se tyce samostatnych domu (tedy ne napriklad panelaku, cinzaku, kde je X bytu a pripadnych odberatelu), nakonec asi stejne clovek skonci s tou antenou na strese, nebo ne? Poskytovateli by se asi nevyplatilo nam do samostatneho domu natahovat internet jinak, nebo to chapu spatne?
    LFE
    LFE --- ---
    SPLIFFBOY: Diky za feedback, nicmene viz moje odpoved L4MA, jeste to nechci vzdat .-)
    LFE
    LFE --- ---
    KORKMAZ: Kouknu na to, dekuji.

L4MA: Je to samostatna vilka, kde mame pronajate horni patro, dole bude bydlet jiny par a dohromady bychom nejak radi poresili internet. V dome nikdy zaveden nebyl. UPC jsem mela nejakou dobu v predchozim bydleni a tenkrat jsem se zarekla, ze s tema smejdama uz nikdy vic - rozepisovat se mi to nechce, ale snazim se to vyresit jinak, nez pres ne :-)
    IKA
    IKA --- ---
    Tak vraj sa z P4 sťahujú ľudia preč. Aspoň podľa tejto mapy:

Češi se stěhují z měst na venkov, jsou pro ně už příliš drahá - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...ta-bydleni-lide-ceny-dve-/ekonomika.aspx?c=A170808_180032_ekonomika_rts
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam