• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: zrovna včera jsem viděl z kanclu jak zapnuli za autobusem sirény když jeli od Arkád a zapichli to do Pujmanový aby mohli sázet pokuty :D
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    KORKMAZ: Jo a dneska sem je videl poprvy za deset let pochuzkovat Jeremenkovou... a ve dvou!
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Po novém roce jsou dost aktivní měšťáci v okolí pankráce. Pokutují stání i části vozu na chodníku a často si tam sami odloží i svůj pekáč :-D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    IKI: Ale ta kolabuje nejen před vánoci.
    IKI
    IKI --- ---
    Dnešní postřeh z kolabující pošty 416 :
    Pán: Zaplatil jsem si balík do ruky, moje ruka nejčastějc bejvá tam co moje prdel. A to neni tady u vás.
    Úřednice : To, že jste si zaplatil službu ještě neznamená, že vám bude poskytnuta.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Ahoj! Prosim o pomoc. Shanim kontakt na majitele psa krizence pravdepodobne rotvajlera a staforda stredniho vzrustu (zadny obr vzrustem, ale s velkou hlavou) ktery se nam zakousnul v pondeli 11.12. do naseho psa a nechtel ho nekolik minut pustit. Vlivem stresu a tmy si pritel na miste nevsiml hluboke rany v tvari naseho psa a nevzal si na panicka cislo, i kdyz byl ochotny situaci resit. Samozrejme ted chodime kazdy den na veterinu vymenovat dreny a pes ma antibiotika. Lokalita nuselska Sokolovna a okoli Paloucku/Synkace. Neznate ho nekdo? Mlady kluk, pry se nedavno pristehoval..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    co se vlastne zmenilo?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CABI: žijeme v podstatě ve skanzenu :D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    To vypadá vcelku autenticky.
    CABI
    CABI --- ---
    Ulice Cestmirova dneska rano, tocej film z NDR:

MIDORI
    MIDORI --- ---
    Hledam praktickyho doktora, nejlepe v okoli Budejovicke nebo Pankrace. Nevite o nekom?
    MASOO
    MASOO --- ---
    BIDAK:
    Jak se dělá Metropolitní plán | A2larm
    https://a2larm.cz/2017/12/jak-se-dela-metropolitni-plan/
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zbyly nám doma nějaký pleny, ze kterých už dítě vyrostlo a místo vyhození jsem je zavezl do Dětského centra v Krči. http://www.svet-deti.org/svet-deti/o-nas

Předání absolutně bez problémů (i rozbalené balíky plen) i o víkendu. Vlídně poděkovali a popřáli mi hezké svátky. Kdo má doma přebytek podobných věci, tak za mě to má určitě smysl, zvláště takto před Vánoci.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Asi buch uplne nechodil pres stromovku do ZOO... :-)
    LKA
    LKA --- ---
    KORKMAZ: PANACEK: Na ty jsem mel dnes stesti na Vaclavaku. Taky prsten.
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    KORKMAZ: Mě v Jeremenkový nabízeli zlatej prsten...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Zase jsem spatřil, že na čtyřce jede profláknutá cigánská zlatá finta. Stříbrnej opel vectra kombi, na UK značkách (tedy vauxhall). Je ale vidět, že to jsou zatím ještě nováčci, jelikož jezdí v celkem popelnici, nejsou nějak extra vtíraví, loví i mezi chodcema, nepředstírají nic extra závažnýho (prostě jim dochází béňo) a rozdávají vizitky nějakýho německýho překupníka s autama i když německy příliš neumí a jezdí v anglickym autě.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GUDRUN: dej pak vědět jestli bere. Mám ordinaci na Hájích, ale točí se tam asi 4 lékařky, nikdy nevím ke komu jdu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam