• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevíte, zda do Beasu můžou psi?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    THAIGRR: Uz tu parkrat probehl, ja zkousel a dobry.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    a rovnou se zaptám na indickej bufet za soudem u Pankrácké věznice? už je tam déle, ale nezkoušel jsem
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    CABI: byl jsem tam jednou, jídlo celkem dobrý, jen to jsou nějaký začátečníci... byl tam jeden chlapík, kterej tomu asi rozuměl a dalším dvěma ukazoval, co maj dělat (jak vážit jídlo, jak na platbu kartou, jak zavřít alobalovej futrál na jídlo)
    a vždycky když jdu kolem, tak tam mají prázdno
    asi mám radši Dhaba Beas na Horkách, kde jsou sice normálně dražší asi o 2 Kč/100g, ale každý den od 19h mají 40 % slevu
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CABI: Já. Dá se. Moc dlouho tam asi nevydrží, jsou dost tuctoví.
    CABI
    CABI --- ---
    Nezkousel jsme nekdo Indian Food bistro co vzniklo na rohu Nuselske a Taborske?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    btw, byli jsme kousek od Klokocnika v beer baru na veseli. kdyz jsme tam byli naposled loni, tak to bylo fajn - dobra obsluha a pivo. tentokrat ale slecna na baru vic kecala a panakovala se stamgastama nez aby si vsimla ze tri stoly maj prazdny pulitry. trochu fail, doufam, ze se to zlepsi...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    rumlika nepopularizovat pls! :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MACCINO: Jo u Rumlíka, tam je to pecka to je jasný. Škoda, že už nemají Kombajnerku, to byla moje oblíbená limča :D akorát obvykle ve 22h zavírají, protože mají dost problémů se sousedy.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    JENDAVB: Doporučuji... Příjemná sousedská atmosféra.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KETHAMINA: Pivo dobrý ale kuly obsluze tam nechodím Pokud někdo chce na dobrý pivo z mini pivovaru tak jsem objevil klenot ! https://mapy.cz/s/2iYUd Prostředí klasické pivnice ale ceny a výběr 1*
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KETHAMINA: Pivo výborný, ale dvakrát už jsme tam jídlo měli připálený a personál se k tomu moc profesionálně nestavěl...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tam kde byla Magická zahrada u tramvaje mezi Jezerkou a Michelskou je super podnik asi s 10 pivy z tanku, dala jsem si česnečku a smaženej Romadur a bylo to skvělý, asi jako všechny piva, co jsme ochutnali.

CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Mne by spíš zajímalo, proč furt nesvítěj lampy na sídlišti Pankrác I.
    (Dneska teda vyjímečně jo.)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Mimochodem v Pujmanový parkující furt na tom trávníku, což mi přijde fakt komický. Ale to mě přijde celá městská...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: zrovna včera jsem viděl z kanclu jak zapnuli za autobusem sirény když jeli od Arkád a zapichli to do Pujmanový aby mohli sázet pokuty :D
    PANACEK
    PANACEK --- ---
    KORKMAZ: Jo a dneska sem je videl poprvy za deset let pochuzkovat Jeremenkovou... a ve dvou!
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Po novém roce jsou dost aktivní měšťáci v okolí pankráce. Pokutují stání i části vozu na chodníku a často si tam sami odloží i svůj pekáč :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam