• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BIDAK: Tak spořka se možná bude alespoň částečně stěhovat na smíchov tak si nejsem jistý, zda je šance na nějakou generální úpravu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KORKMAZ: OK. Tohle je prý ale neplánované. Asi se už báli.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BIDAK: Prý to od zítra zavřou a upřímně se ani moc nedivím. Celé to atrium jev havarijním stavu už Xlet a spořka s tím tuším chtěla něco dělat.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CISTICZ: vedle toho bistra bejvala takova hospoda - bohuzel jsem se tam nikdy nedostal, coz me mrzi :(
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    DRACONIK: chapu spravne, ze je to misto tech satu nebo u bizona?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: Cholera jasna!

Opravdu zavřeli jeden výstup z Budějovické?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CISTICZ: jsou strasne mili tam. a muzes si procvicit polstinu a rustinu, pokud znas :)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    DRACONIK: dik, tam jdu!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ: masove khinkali maji :) neni to tak drahy. Ja si tam ujizdim na Pchali - to je spenat s orechem, fakt moc dobry. A jinak samozrejme si muzes vybrat dost masovych veci tam :)
    Kterou tackarnu zaviraji?

A odpoved i pro teba a CISTICZ – najdete je u Vrchniho soudu, u magistraly. https://www.facebook.com/bistrougogi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    5. kvetna 1040/38
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    u nas v praci na wiki je o tom napsano :

Authentic georgian bistro, great food, really friendly staff. Try Khachapuri, Khinkali or Shashlik.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    DRACONIK: kde to najdu?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    DRACONIK: Neznám, ale klidně se rozpovídej neb nám zavírají v kanclu táckárnu a todle mám celkem blízko.

I za cenu toho, že budu vypadat jako buran, je pro mě kritérium množství, maso a pak cena :-)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Dnes jsem byl u Gogiho na paradnich Khinkali. Super bistro se skvelou gruzinskou kuchyni. Trochu me mrzi, ze tam mel tak prazdno :(
    Chodite tam nekdo?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    THAIGRR: Za kolik se dá realisticky nadlábnout v tomdle bistru? Celkově mě totiž na tomdle váhovém konceptu štve, že super levná komodita typu rýže vystřelí cenu normální bašty dost vysoko.
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Vecer (po 19.30) jdu s bratrem do Nakyho kafe na pivo a pokud se nas sejde vic, tak hrat UNO!
    Kdyby se chtel nekdo pridat...? ,)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    THAIGRR: Tam je to fajn, maji to dva sympataci a chutove dobry.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    OTAVA: můžou :-) i nevegetariansky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GUDRUN: ne, to je maso.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevíte, zda do Beasu můžou psi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam