• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Myslím, že současná situace na Dvorcích jako masakr víc vypadá, než je. Jasně, přes všední den je tam plno, ale kdo tam bydlí, tak ví, kde zaparkovat i tak. Tím, že je tolerovaný stání na Podolským nábřeží mezi Dvorcema a Vodárnou, tak to ještě celkem jde. Parkování na Letný nebo ve Vršovicích je podstatně horší.
    Zajímavá je jedna věc, teď jezdím do worku busem přes Barranďák a každý ráno zácpa do tunelu. 70 % aut pražský značky a v 95% v autě jeden člověk. Já bych na to každý ráno nervy teda neměl...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Já bydlel u Veletržní a bída bídná.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: v Podoli se snazim obcas parkovat a je to zazivny no
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MACCINO: imho je dají na nejbližší místo, kde zony nebudou. Třeba současná situace kolem Dvorců a Žlutejch lazní je teda masakr sám. A obávám se, že tam čary nedají, takže tam bude parkovat o tunu víc lidí.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: to asi nejvíc ovlivňuje, kdy odjíždíš - přijíždíš a zda chceš dát auto před dům nebo kilák a půl od něj a cestou domů si dát prochazku. Z asi 40 lidí s autem, co znám na to nadává 90%. Vyložíš věci před domem z auta na blikačky, rychle to hodíš do bytu a pak dalších 10 min hledáš místo k zaparkovaní.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    ja treba doufam,ze delnasove co jezdi na stavbu na Pankrac se na to pak vykaslou a auta nechaji na periferii.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: vazne myslis ze to pomuze necemu jinemu krome radnicni penezenky?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA:
    BIDAK: Zvláštní. Zrovna ze sedmičky mám v práci dva kolegy. Jeden bydlí kousek od Strossu a druhej ještě před tratí směrem k výstavišti a oba si to nezávisle na sobě dost pochvalovali, jak najednou v pohodě parkujou.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: chodím do Lidlu na Albertově. ta žába je děsna, wtz.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KETHAMINA: Já to vidím na P7. Nic se nezměnilo. Jenom se platí.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: docela mě bude zajímat,jestli to pomůže, protože Praha 6 i 7 prodala bambilion parkovacích karet (víc než je v MČ parkovacích míst), takže se situace trochu zlepšila na pár místech, ale jinak člověk nezaparkuje, ikdyž kartu má :(
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    LIQUID_SOUND: a to je na tom Pankrac fakt spatne.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADITU: Už aby byly, protože to je fakt horor. Překvapilo mě, jak moc je to horší na Všehradě oproti Pankráci.
    ADITU
    ADITU --- ---
    Což mi připomíná - v novém Tučňákovi je článek o parkovacích zónách. Z mapy, co je na v rámci toho časopisu webu ( http://www.praha4.cz/Casopis-Tucnak-1 ), je ale čočku poznat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Rohlik.cz, ne?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BIDAK: Tak fakt tu je hovno. Tvl premiova lokalita Vysehrad. Nezaparkujes ani o vikendu, nenakoupis ani blbou zeleninu. To jsem zvedavej co dalsiho me tu bude tak moc bavit... Zlata/ej Pankrac. :/
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Až dole malý Tesco. Nebo nahoře Arkády.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kde najdu na Vysehrade (strana co je Corinthia/Forum) nejaky slusnejsi potraviny? Je tu akorat na hovno Zabka a Vietnamci. Fakt tu nic neni?
    CABI
    CABI --- ---
    Procpak dneska nejezdili tramvaje ze Synkace na Sporilov:
    Nehoda pěti osobních aut a tramvaje blokovala v Praze ulici U Plynárny - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...prujezdna-doprava-p6o-/praha-zpravy.aspx?c=A180129_081008_praha-zpravy_klu
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    aha to pardon... já tam už pěkně dlouho nenakupoval, tak to se omlouvám za šíření tzv. nepravd((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam