• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MASOO: no to asi jo... i kdyz po pravde nechapu jak to souvisi se zonama pripadne MHD? (ale mozna mi neco fakt unika?)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAWERICK: je mi to jasny, ale tem lidem, ktery napr zaparkujou pred vjezdem do objektu, kde parkujou nakladaky, by melo bejt jasny, ze taky muzou mit to auto odreny, az vecer prijdou
    (nas pripad)

MAWERICK: ja mam k hykani nad zonama daleko, to je jen reseni, aby to vypadalo a taky na prachy
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    lae po pravde me spis vadi/strasi to nadsene hykani nad zonama a "dofam ze uz je zavedou vsude a hned" a tak podobne... to je fakt strasidelny... Protoze mi prijde ze tem lidem fkat nedochazi ze to nema nic resit ale je to jen dan z auta/pokuta za auto...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MASOO: HAWKENS: u nas v praci je tohle pomerne bezne tema... a jasne zdaleka to asi nejsou vsichni, ale spon v moji socialni bubline tomu tak je... ty lidi bydli na okrajich prahy pripadne ve vesnicich okolo a to parkovani proste vyreseny neni... nehlede na to ze MHD v tech satelitech stoji za prd jeste vic nez v praze...
    A to na tom chodove to jeste docela jde pokud tam prijedes pred osmou...
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    MAWERICK: jasněý, vůbec netvrdím, že každej to má sockou výhodný...
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAWERICK: jisteze nekdo to potrebuje/ jinou moznost nema, ale zdaleka to nejsou vsichni
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HAWKENS: jestli ono to bcas nebude tim ze cesta MHD je na pul hodiny a autem je to deset minut... Ja treba bydlim na novodvorske a pracuju na chdoove. Delam i nocni a o vikendu... A treba v sobotu/nedeli rano pro me cesta mastnou tyci znamena 25 - 35 minut podle toho jak se to sejde a jestli jede 197 (kterou btw chteji zkratit jen k SAPE, dafuq???). Autem to mam za 10 minut... myslim zue volba je jasna...
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    BIDAK: no to už je na debatu... přísloví, že Pražák bere místo deštníku auto, není úplně od věci. Sám to na Jeremenkově potkávám. A jako Pražák vlastnící auto celkem tuším, jak to tu chodí .) Jen MHD je pro spoustu lidí prostě nepřekonatelná překážka .)
    Ano, úředníci selhali s výstavbou záchytných parkovišť, to je samozřejmě jasný. Situace v Podolí se razantně změnila právě ve chvíli, kdy šestka zavedla modrou.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    HAWKENS: jak rika BIDAK:
    mozna ze kdyby radnice/magisrat delaly svoji praci poradne tak by misto kresleni nesmyslnych car na vybirani vypalneho a pokuticek postavily na okrajovych stanicich metra dostatek parkovacich domu tak by tech aut ubylo... Jenze to by bylo moc tezky... a stalo by to penize... a nedaly by se vybirat pokuticky...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HAWKENS: Lidi co tam stojí v zácpě tam nejedou pro zábavu ale protože musí.
    HAWKENS
    HAWKENS --- ---
    Myslím, že současná situace na Dvorcích jako masakr víc vypadá, než je. Jasně, přes všední den je tam plno, ale kdo tam bydlí, tak ví, kde zaparkovat i tak. Tím, že je tolerovaný stání na Podolským nábřeží mezi Dvorcema a Vodárnou, tak to ještě celkem jde. Parkování na Letný nebo ve Vršovicích je podstatně horší.
    Zajímavá je jedna věc, teď jezdím do worku busem přes Barranďák a každý ráno zácpa do tunelu. 70 % aut pražský značky a v 95% v autě jeden člověk. Já bych na to každý ráno nervy teda neměl...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LIQUID_SOUND: Já bydlel u Veletržní a bída bídná.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: v Podoli se snazim obcas parkovat a je to zazivny no
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MACCINO: imho je dají na nejbližší místo, kde zony nebudou. Třeba současná situace kolem Dvorců a Žlutejch lazní je teda masakr sám. A obávám se, že tam čary nedají, takže tam bude parkovat o tunu víc lidí.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LIQUID_SOUND: to asi nejvíc ovlivňuje, kdy odjíždíš - přijíždíš a zda chceš dát auto před dům nebo kilák a půl od něj a cestou domů si dát prochazku. Z asi 40 lidí s autem, co znám na to nadává 90%. Vyložíš věci před domem z auta na blikačky, rychle to hodíš do bytu a pak dalších 10 min hledáš místo k zaparkovaní.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    ja treba doufam,ze delnasove co jezdi na stavbu na Pankrac se na to pak vykaslou a auta nechaji na periferii.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIQUID_SOUND: vazne myslis ze to pomuze necemu jinemu krome radnicni penezenky?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    KETHAMINA:
    BIDAK: Zvláštní. Zrovna ze sedmičky mám v práci dva kolegy. Jeden bydlí kousek od Strossu a druhej ještě před tratí směrem k výstavišti a oba si to nezávisle na sobě dost pochvalovali, jak najednou v pohodě parkujou.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: chodím do Lidlu na Albertově. ta žába je děsna, wtz.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    KETHAMINA: Já to vidím na P7. Nic se nezměnilo. Jenom se platí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam