• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SPLIFFBOY: Počkej, to nějak vyssvětlovali, bylo to i tady. Nemůžu to najít, ale vím, že jsem si u toho fakt cvrnknul smíchy.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIDAK: to beru, jen mi proste hlava nebere, ze behem jednoho roku fakt petkrat rozkopaji vozovku nebo chodniky, pak to zahrnou, vyasfaltujou nebo vydlazdej a za par tydnu to otevrou znova. to je level planovani uplne mimo moje kapacity chapani.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    BIDAK: já měl za to, že se dělaly i silnice. fuuuu
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    RUDIE: Udělali jenom koleje.

SPLIFFBOY: Ono to bude trvat tak dlouho, dokud se jim to nezačne sypat - kopat se tam bude už teď pořád.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak nuselskou pod jezerkou taky za rok, co tu bydlim, ted rozkopavaj asi popaty... z je to otravny, doufam, ze na to pak 20 let nesahnou :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: co by tam kurva opravovali? dyt to je tak rok a pul, co to (doufal jsem) komplet udelali?
    CABI
    CABI --- ---
    Ani nevim ze se na Albertove melo zase opravovat, posledni dobou je to rozkopany....
    Praha na poslední chvíli odložila uzavírku ulice Na Slupi – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/466627-praha-na-posledni-chvili-odlozila-uzavirku-ulice-na-slupi.html
    MASOO
    MASOO --- ---
    LIQUID_SOUND:
    LIQUID_SOUND: no tak to mas svatou trpelivost. A my sme na tom s parkovanim dvou nakladaku pred branou do objektu jeste dobre...
    SINEAD: jj, Budejarna, samy eSko.... i kdyz my treba mame ted karlovarskou, ale my si parkujeme na svym
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: To samozrejmne vim. Nicmene stale spousta lidi ma znacku dle mista bydliste. Takze jistej ukazatel to bude. O zahranicnich SPZ nemluve.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SINEAD: Dneska je uplne jedno jestli je RZ prazska nebo neni. Majitelem muze bejt klidne soused co na ctyrce bydli dyk nez my vsichni dohromady :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: dost na dve veci:/ podelne se casto parkovalo na sidlistich a auta se tak pekne postrkovala, blby bylo, pokud ten clovek zatahl rucku..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Já čekal v autě čtvrt hodiny. Pak jsem šel na metro. :/
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: jasne, to byla spis jen takova usmevna poznamka, nedavno jsem klusala zpet a koukam, pan chtel vyjet, tak jsem se strasne omlouvala a pan dokouril cigo a rika - to je uplne v poho:D
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Tak tak...a co jsem si delala pruzkum tak cca 40% neprazsky SPZky.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Tak to je něco jinýho. Jde o to, když ti někdo podélně zaparkuje za autem a jde jednoduše do práce. Protože ty jsi taky určitě tady v práci žejo. Fuck.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: ja obcas u zaby stojim na blikackach, kdyz tam vbehnu pro flasku a pecivo:D ja si zatim nestezuju, u nas v ulici zaparkuju vzdy - zlate jednosmerky. A jestli to nemas nejak daleko, tak to smerem ke me zkus - misto se tady da chytit prakticky vzdy.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SARAJ: Vážně přemejšlim, že to budu nechávat někde jinde. Na Punkráci třeba. Nemám na to nervy ani chuť, plus mě fakt překvapujou vidle, ochotný tu (bez legrace - vídám, když jdu do/z tý posraný Žabky) každej den kroužit klidně 20-25 minut jen aby urvaly místo zrovna tady na Vyšehradě.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LIQUID_SOUND: jj, obcas je tricky i sjet dolu na Petra Rezka - pokud jsou narvene a oblozene ty eko popelnice...
    "dobrej" je i najezd Pod Vilami a Svatoslavova
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Je to hotový peklo. Nikde jsem to nezažil takhle vyhrocený. Plus pochůzkáři na to zvesela mrdaj samo.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Žateckých
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam