• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    TATONKA: diky.. nakonec sem se do toho pustil sam, byl to porod ale aspon sem se neco naucil.. ,))
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SIEMENZ: kdyby nahodou jeste bylo potreba, tak mame super zkusenost s: http://www.cykloseky.cz
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Pry se konecne definitivne podelala ta vyhybka Nuselska / Taborska?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SINEAD: Napodobne no... ja tam mimo poradnu musela zatim jen 2x a tragedie. Ale nedelam si iluze, ze jinde je to lepsi. A prijde mi velkem pecliva i kdyz se nekdy nazorove rozchazime. Hlavne ted skoncila ta veverkova vedle.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MYJKA: Ja chodim taky k Pelanovy a je to tam peklo. Snazim se tam spis nechodit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MYJKA: já bych pro jistotu ani nezdravil a oslovoval ho rovnou "kundo" aby věděl kdo je tu pan a na čí straně je zákon ;)

pak nemá bejt vekovej průměr pediatrů 97 let
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Tak si to over na sve pojistovne, jak to presne je. Ja to do hloubky neresila, protoze dcerku Pelanova vzala jako novorozence bez problemu. Ale myslim, ze se prave ptala, zda je novorozenec, ze starsi nebere.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: tak jsem procitala internetu a výsledkem je, ze me musí přijmout alespoň jeden pediatr v moji oblasti, a kterej to je, mi řekne pojišťovna. jinak me i s novorozencem z důvodu plny kapacity může odmítnout. musí mi to případně písemné potvrdit.
    prosím, odkud mas info, ze me s novorozencem musí přijmout kterýkoliv pediatr? děkuju.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: Proste to tak je. Novorozence nemuzou odmitnout. Prave proto aby cerstve mamy nemusely nevim kam behat s detma. Poprat se s tim uz musis sama, jen predavam informaci. :) treba se neptej, zda berou, ale zavolej stylem, dobry den, rodim tehdy a tehdy, kdy po porodu k vam mame dorazit, nebo jak to u vas v ordinaci funguje? Diky. :) drzim palce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MYJKA: ještě nenarozence :-) musí? a jak je donutim, když řeknou, že neberou? chci zacinat s poznámkou v kartě, že jsem se tam asertivne vnutila? jsem ti za to info vděčná, jen nevím, jak ho v praxi použít.
    takhle jsem se čerstvé těhotná vknourala k novymu gynekologovi, jsem si do ted vděčná, ze jsem se ke knourani snížila, ale netušila jsem, ze to budu muset tak brzo opakovat :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    GUDRUN: A chces vzit novorozence? Protoze toho ti vzit musi kazdy.
    My chodime k pelanove, ta je taky uplne k prasknuti. Ale novorozence nemuze odmitnout.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIDORI: podle emimina má roky beznadějně plno, ale přidám ho na seznam obvolávaných, kam bych se chtěla dostat. někdy přece musí brát, když vyřadí 18letý fracky :-D
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    GUDRUN: Mudr. Hlavaty na Pankraci, ale nejsem si jista, jestli jeste bere
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nedoporučite někdo pediatra? Synkac, Prazpovst, Pankrác, rada bych to mela bez přestupu, případně i Poliklinika Budějovická, na Zelený pruh už ne. Diky.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    MASOO: U zastávky Rysanka je vinoteka a galerie. Víno a vlastně všecho je tam skvěle :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    Nemame v docházkový vzdalenosti od budejarny vinarnu s dobrym stacenym vinem?
    Dik za tipy!
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Taky koukam na zony a pecka, nam tu pred barakem tak 20 mist zaberou fizlove. A to maj podzemni garaze. WTF.
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    SIEMENZ: Ještě bych doporučila engelbike.cz :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    dekuji vsem ,)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SIEMENZ:
    KOLA-VISEK.cz - prodejce kol TREK
    http://www.kola-visek.cz/page/cykloservis/
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    Kontakt | bikemechanik.cz
    http://www.bikemechanik.cz/kontakt