• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: ja imho nic nepopiram. A "svata valka"? ale no tak... Ja tvrdim ze system "namalujem caru na silnici a zkasirujem ji" neco "resi"... Neresi to nic... A vetsinu lidi to "v lepsim" pripade jenom obtezuje...
    Reseni je zvyseni parkovaci kapacity... Parkovaci domy atp...
    Jenze to by znamenalo nemalou investici, minimum pokuticek a spostu opruzu pro lineho urednika...

A co presne je spatneho na dojizdeni za praci ze jsou ti lide "vidlaci"? ? ? Lidi co bydli jinde nez pracuji nesmi jezdit autem?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Třeba teď ti nevadí že ve své svaté válce popíráš to, že na Praze 5 jsou parkovací zóny a s kartou do jedné nemáš právo stát v jiné.
    A zrovna na P5 od Strahovského tunelu ven z Prahy to funguje velmi dobře, přestalo to být odstavné parkoviště pro dojíždějící okrajaře a vidláky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AXTHEB: a kdyz je vydanych vic karticek nez je parkovacich mist tak ti to pomuze jak presne ? ;-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    AXTHEB: "s mym videnim sveta"? :))

PRoc nema logiku? Sniead rika ze zony fungujou (aspon na smichove). Ja rikam ze nefunguji nikde... :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAWERICK: Jako chápu že je to s tvým viděním světa těžko představitelné, ale ano, mnoha mistech fungují, místní mohou zaparkovat daleko lépe (blíž k domovu) než předtím. Navíc tvoje reakce na daný post nemá logiku.
    ADITU
    ADITU --- ---
    FTN: podle metodiky vyvěšené na webu P4 http://www.praha4.cz/Parkovaci-zony-na-Praze-4.html
    musíš mít v Zóně placeného stání (ZPS) trvalé bydliště (nebo vlastnit tu nemovitost). podle http://www.parkujvklidu.cz/zakaznici-zon-placeneho-parkovani/mestska-cast-praha-4/ je celá P4 zónou placeného stání.
    Takže pokud máš na P4 trvalé bydliště, je AFAIK jedno, jestli je v první pomalované části, nebo přijde na řadu až příští rok.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SINEAD: funguje? ? moment.,.. ony zony kdekoliv "fungujou"? :)
    Oh wait... ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    BIDAK: tak jiste... Linka na silnici ti misto nezajisti,.. Jediny co ma zajistovat a spolehlive zajistuje je bezpracnej prijem do obecni pokladny.,.. At uz za bezcenne karticky tak pak za poikuticky...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BIDAK: No jako hodně.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: Lidi se prostě bojej, že zaplatěj a nezaparkujou. Což přesně se nejspíš stane.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SINEAD: O ten termit nejde - ale to přesvědčení "když jsem teďka o pět kilometrů blíž centru, všichni dál jsou póvl, zóny jsou pro mě (a ne pro ně)." Spíš mě překvapuje, že s takovým hóchnóbl přístupem to vůbec řešíš - neměl by si to vyřešit tvůj šofér a netahat tě do toho?
    FTN
    FTN --- ---
    GUDRUN: Mimo zónu, na praze 4.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    FTN: mimo zónu nebo mimo Prahu 4?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    PISKVOR: Jak uz jsem psala, na Smichove to tak funguje. Deal with it. Omlouvam se, ze jsem nekoho mozna urazila terminem vidle, ale na moji obranu ja z tech koncin pochazim, takze vim o cem mluvim. A zajimalo by me, proc jsou na tech mapach ty kruhy. To jsem si prave myslela ze znamena kod ty zony.
    FTN
    FTN --- ---
    SINEAD: No tohle bych potřeboval nějak ověřit. Na čtyřce bydlím v zóně a trvalý mám mimo, dost by mi to pomohlo.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PISKVOR: děkuji předsedo... Aspoň to nemusím psát já :-)

Tvl... Lidi myslete trochu... Tenhle šikanozní bullshit je namířenej proti všem... Nejen někomu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AXTHEB: Já jsem si řikal co to je... Oni ho přerušili parkovacíma místama?! Wtf...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: A teda jako kunratický vidlák dodávám, že tahat káru na takhle kouskovanou dopravu, to by mi jeblo. Když už, tak jedu autem až do cíle místo hledání místa na pláni - nebo jedu metrem, to mi žádný pankrácký redneck s pocitem "já mám právo sedět" nepoškrábe.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SINEAD: Jakože "tady na tý straně silnice je P4-velkoměsto, a tam na tý *druhý* je P4-Díra za Bruntálem?" Chápu, že je míněno "parkování je pro MĚ MĚ MĚ, vy všichni ostatní mi to tu jen kazíte, já chci město - ale bez těch votravnejch lidí," ale tohle úplně nevyšlo, ty jedno "vidle."
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADITU: Toho se nebojim, ze bych nekdy nutne hledala v maly vsi parkac. Opacny princip - vidle z kunra pracujou v centru, vezmou karu a rano ji pichnou pred muj barak a jedou dal metrem. To se asi stane casteji. MMCH treba na smichove je to podle zon, tozn. ze clovek muze parkovat nekde v okoli svyho baraku a jidne ma smolika.
    No tak snad to aspon vyzene ty stredocechy.
    ADITU
    ADITU --- ---
    SINEAD: Tak jednou se jedná o parkovací zóny Prahy 4, tak kdokoli, kdo má na P4 bydliště nebo provozovnu. Navíc se teď zavádí jen pro část P4, zbytek půjde live někdy příští rok. Třeba to zrovna budou "vidle z Kunratic" a až pojedeš na jahody, tak jim tam budeš moct zaparkovat taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam