• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    MIDORI: vitej v praze :D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Dnes Budka, lístkový systém na parkovačky nefunguje.
    M4RC
    M4RC --- ---
    M4RC: Ale jsou tu i vtipné postavičky. Např. před chvílí na konci Dudínské u toho malého kruháče za Raiffkou na trávě typ v bílém županu, přepásaném černým páskem, v bílé chlupaté ušance, s deštníkem něco nacvičoval. V takových chvílích mě skoro mrzí, že nemám mobil s foťákem.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    M4RC: hele tohle bylo ted v Ciklovce. Nejdriv bylo malovani car prvne nekdy 1.4. pak nekdy 6.5. a ted 9-10.6. Nutno dodat, ze po posledni "akci" se nic nezmenilo, cedule ovsem zustaly.
    L4MA: prekvapive jsou to veci, ktere se lidi dotykaji, tak se o nich bavi.
    M4RC
    M4RC --- ---
    Jinak u nás v ulici je už asi 14 dní cedule, podle které má dojít 7. a 8. 6. ke značení vozovky. 7. a 8. dávno pryč a na vozovce ani modrá šmouha, tak nevím, kdy to hodlají značit.
    M4RC
    M4RC --- ---
    MIDORI: Přesně, ta individua u metra se sdružující vypadají někdy dost nevyzpytatelně. Také mívám špatný pocit, když kolem nich musím projít a oni se tam tak potácí a různě komentují. A to mi běžně bezdomovci atp. nevadí, ale z této partičky mám vyloženě nedobrý pocit.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PISKVOR: "snad" a "pevně věřím" a podobné.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PISKVOR: By MOHL být.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Apropó, neříkal sysel pátýho, že "příští týden" bude vestibul otevřen? Nějak z toho sešlo, se mi zdá.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mimochodem z Budějárny se stalo strašný místo. Ne jen díky tomu zavřenýmu podchodu, ale i kvůli těm smažkám a dalším individuím, co se tam v hojný míře potulujou. Nestačim se divit a je mi to dost nepříjmený, zvášť když tam jdu sama s dcerkou např. v sobotu odpoledne. Lidí tam moc není, ale smažky se tam dole u metra kumulujou
    L4MA
    L4MA --- ---
    navrhuju prejmenovani klubu na "parkovací zóny - životní priorita #1 / podchod Budějovická - zločin proti lidskosti?"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Policie má, podle ortofoto mapy, 103 míst na střeše (plus 16 na motorky), další stovku na placu za barákem/v ulici Na Vítězné pláni a těch 50 na parkovišti u školního hřiště je myslím taky jejich. Plus něco v podzemí.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SINEAD: Tak to je kotel, že to zasáhlo i jinou agendu. Prozřetelnost (manželka) naštěstí vyzvedla už doklady pro syna na konci minulého týdne, jinak bych asi musel vlastní ratolest do ciziny na dovolenou pašovat.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SINEAD: Jako by nemeli parkoviste pod barakem i na strese.
    ADITU
    ADITU --- ---
    BAAL: nezoufej, třeba ji přimalují v druhé fázi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    KETHAMINA: U fizlarny jak pise sinead, pulka parkovacich mist se stala blokovana pro policajty, druha pulka je smisena zona a vsude kolem modra
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BAAL: kde "tady"? Přišlo mi to obšancovaný až k Praze 10 i Praze 2.
    BAAL
    BAAL --- ---
    SINEAD: Plus teda, že zrovna tady není modrá je pěkný podraz, zvláště, když modrou nakreslili i po silnici pod mostem
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Hlavne by me zajimalo, jestli se da nekde ohradit proti vytyceni tech zon? Mimo toho failu ze nam pred barakem nakreslili 1,5 mista nam tu jeste fizlove, ktery maji pred budovou uz jedno vyhrazeny parkoviste a k tomu podzemni garaze jak krava zabrali tak 30 dalsich parkovacich mist, nechapu proc by na to meli mit jen tak z niceho nic narok.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Jo ja tam vcera byla blbka vyzvednout miminu obcanku. Diky parkovackam zkolaboval CELY SYSTEM, takze neslo vyridit ani nic mimo parkovacky. Byla jsem fakt nasrana tak jsem se tam postekala s babou za prepazkou, ktera byla taky pekne nasrana. Takze jestli si potrebujete nekde ulevit, idealni misto :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam