• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    A netusite, zda muzu jit ja, manzelka, kdyz auto je na manzela? Nebo prave proto se tu ptate na tu plnou moc?
    M4RC
    M4RC --- ---
    MIDORI: není zač, jen bych ji teda asi pro jistotu nechala ověřit, člověk nikdy neví
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    M4RC: díky!
    M4RC
    M4RC --- ---
    MIDORI: asi by to mělo být možné, našla jsem toto: www.praha4.cz/file/fxf31/Plna-moc.doc
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nevíte, jestli jde to parkovací oprávnění vyřídit s plnou mocí?
    CABI
    CABI --- ---
    No comment:
    Praha otáčí. Pasáž na Budějovické by bourat nemusela, terasu chce prodat - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...jni-stav-otevreni-1c5-/praha-zpravy.aspx?c=A180620_409939_praha-zpravy_rsr
    CABI
    CABI --- ---
    ANCHATON: Podnet dobrej. Sem myslel ze jak budou stavet metro D tak to propoji, ale bude u Gemini jenom vylez z Dcka, je to videt na tomhle obrazku:

Asi by to slo propojit, ale muselo by se chtit :(
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: Protože důl je sice díra v zemi, ale ve městě je v zemi hromada jiných věcí...a konkrétně na Pankráci je tam i rezerva na výstupy z (snad někdy budoucího) déčka a tak. Jako jistě, všechno jde, když se chce...ale co chtít od města a MČ, který stanici nedokáže ani udržet mimo havarijní stav, žejo (Dolínek ke svému slavnému slibu, jak minulý týden bude Budějovická znovuotevřena, slavně mlčí jako partyzán).
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    M4RC: Hele asi fakt stačí. Ale teda já bych si s sebou vzal i rodnej list.
    M4RC
    M4RC --- ---
    BIDAK: Aha, ok, díky. Myslela jsem, že stačí OP, když tam mám uvedenou trvalou adresu na P4.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    KORKMAZ: tak urcite jsou i horsi mista. Ja jsem to odstartoval tady jen z duvodu ze to par let sleduju a primo skoro z kanclu a je to tu audotko o P4 :) navic nekde se zacit musi spis, nez se pretahovat kdo zna nebezpecnejsi prechod :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: Jako chápu tě. Ale znám i horší místa. Třeba ten přechod přes dálnici nad Lipencema nebo neofiko přechod na obchvatu Benešova kudy jezdí inlajnisti a tlačí maminky kočárky ze zámeckýho parku. Tam je jen snížená rychlost, značka chodci ve vozovce a tvoří se tam díky tomu super kolony. Tady bych ten podchod viděl jako velmi důležitý
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KORKMAZ: njn, s tim uz nic nenandelam, ale ten perchod ge Gemini je fakt nebezpecnej.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    OTAVA: Protože investora už tak slušně natáhli a místní aktivisti jim jen házeli klacky pod nohy, tak zacáloval jen ty semafory. Furt pohoda oproti semaforům mezi bočním vchodem do arkád a zastávkou busu ve Hvězdově. Tam se často rozvášní jak řidiči, tak i "dobíhající" důchodci na bus s taškou na kolečkách.

OTAVA
    OTAVA --- ---
    ANCHATON: cca pred ctvrt rokem jsem videl jak tam auto skutecne sejmulo chlapika, letel tak tri metry.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    OTAVA: prave..dneska tam zase malem auto sejmulo nakou zenskou ktera s prehledem sla na cervenou a snad schvalne tak pomalu aby to auto co se k ni blizilo muselo skoro zastavit...kolikrat tam ty svetla ani nejdou a to je pak zabava
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ANCHATON: nad tim premyslim dnes a denne proc to neprotahli, navic tam jsou svetla tak rozkouskovana ze se to neda prejit na jeden zatah, WTF.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    tak jsem prave podal podnet na prodlouzeni vestibulu metra Pankrac pod silnici a k budovam Gemini a ostatnim kanclum. Je jen otazka casu kdy nejaky auto sejme cloveka zirajiciho do mobilu a prechazejiciho na cervenou, coz je bezna praxe na tom prechodu. Nemam asi sanci na realizaci ale obcanska povinnost splnena :)
    IZSTVOCH
    IZSTVOCH --- ---
    IZSTVOCH: excuse my czech, ty internety v kapse v nocnim busu, to je zlo...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak aktuálně je čekací doba na zaplacení výpalného na Budějárně 146 minut. :)
    <3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam