• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CABI: Já taky!
    CABI
    CABI --- ---
    RUDIE: Co to ku*va je? Mam brecet nebo se radovat? Nemas nejakej koment?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRACONIK: Tak to asi záleží na vkusu každého soudruha. Nicméně to, co píše MACCINO: je víceméně pravda, ale Berťas není jedinej, kdo to tam umí. Každopádně kávu maj tuhle a sama o sobě je prostě dobrá http://www.varesinacaffe.eu/
    IKA
    IKA --- ---
    S tými kaviarňami je to komplikované.. Tu napríklad zaznela aj rada "sadni na metro a daj si kafe na Pavláku.."

https://twitter.com/ladab/status/1011867842147471361

Prečo myslíte, že tu tých kaviarní nie je viac? Počet kancelárií (a teda kancelárskych krýs) aktuálnemu stavu vôbec nezodpovedá.:)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    AXTHEB: Jj, nase kava bude dobra nahrada. :) az me mrzi, ze prsi a jsme dnes doma. :D
    Coz o to, ja bych se taky spustila s aperolem. Ale musim jeste dva mesice abstinovat. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MYJKA: naše káva je chuťově konzistentní, je to rodinný podnik. Tam spíš upadám já a poslední dobou si místo kávy dávám aperol spritz ;)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    AXTHEB: Uplne na zacatku si nepamatuji. Ale posledni 3/4 rok bylo fajn. Posledni cca 2 mesice uz zase ne.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MYJKA: Pamatuješ, jaké tam bylo kafe když to čerstvě otevřeli? To bylo tak dobrý, až jsem ho prakticky celé vylil ke stromu.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Na kopečku. Ale to je kousek směrem na Kačerov. Na Budějovický asi jenom Kolkovna.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    neni tu prosim nekdo z libuse nebo pisnice? potrebovala bych se na neco zeptat. dekuju.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SINEAD: nebo U Čejpů
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SINEAD: Na Pekařce
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Doporucite nekdo nejakou prijemnou hospu na pokec s dobrym pivem, kde se da najist za nejakou slusnou cenu nekde mezi Budejarnou, Pankracem a odtud smerem k rece? Napada me Zelena Liska ale nebyla jsem to sto let.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MACCINO: kafe v Ňákymkafi bych kvalitou srovnával třeba s Barretou, tzn. neurazí, ale pro milovníka kávy to žádná hitparáda není

moc si nedokážu představit, když se mě slečna zeptá co si dám, tak jí říct, že kafe, ale ať ho místo ní udělá Berťas :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Poradite mi cajovnu nebo shop kde koupim rozumne sypanej caj?
    (Synkac-Prazak-Pankrac)

Jinak parkovacka prijemne potesila, za dve hodky sem to mel sfoukly - a to nejdriv obcanka na Antalovi a pak parking na Taborsky. Ano, na Antalovi vam doporucej jet na Taborskou pokud nejste nemohouci.. tam to totiz odsejpa! :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MACCINO: Ono presne tento problem je i v cukrarne na synkaci. Stare holky kafe umely. Pak probehla zmena personalu a nove ho moc udelat neumi. Mleko horke kava prepalena. :/
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    DRACONIK: já bych řekl, že to dost záleží na barmanovi, který tam v danou dobu slouží. Berťas (dredatej) kafe připravit umí a v daném postupu chyby nedělá, narozdíl od kolegyně, které to příliš nešlo...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    WEWERKA: jo tam neco bylo, dik za tip. nenapadlo by me, ze ten platek bude dostupnej online.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    POZITRON: Zkusila bych https://www.praha-libus.cz/casopis-u-nas
    Mozna tam neco bude.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    TATONKA: teda, nakykafe je pro me spis hospoda nez kavarna... nakykafe je asi posledni misto kde bych si chtel davat kafe :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam