• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAWERICK: tak nemusi to byl vylozene kavarna, ale idealne misto, kde se da zasit na pracovni schuzky, posedet dele nez hodinu, odeslat par emailu, pit normalne pozivatelny kafe...Trochu jsem se obavaal podobne odpovedi, kterou jsem dostala od tebe. ;)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ACIDQA: jako fakt kavarna? To je obavam se trochu problem...
    Jedna celkem uchazejici je v novoplaze... a mozna v eltodu... a to je tak asi vsechno...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj, máte tipy na nějaké kavárny na Lhotce? Okolí Novodvorské třeba? Existuje tady něco?
    Mám nohy, ale chodit/jezdit jen na Půlku a do Periferie do Braníka už mě neba.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: je to narazovy, dam vedet;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MACCINO: asi bych si měla rozšířit obzory, kdy se tam chystáš? :)
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    KETHAMINA: u Pulky... my tam vetsinou koncime, kdyz se setmi. maj docela dobry pifko a kozy muzu doporucit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Slušný
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    KETHAMINA: Olympia, vedle normy a pekingu na Pujmanové?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KORKMAZ: to je kde?
    GINGERPOWER
    GINGERPOWER --- ---
    Ul. Nuselská mě fakt baví. Každý den to je (ne-)průchozí/(ne-)průjezdné jinak, každý den jiná komedie. Dneska se postavili cajti naproti tescu a co 2min zastaví auto, co tam vjede do zákazu...
    Nemají třeba v plánu to někdy dokončit? :D
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KORKMAZ: tam miluju ten 1m sirokej chodnicek :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    V olympii nově všehochuť anebo konec diskriminace dolňáků...takle má vypadat správná emancipace!

ADITU
    ADITU --- ---
    Pokud někdo plánujete jít pro parkovací oprávnění na Táborskou, tak podle Tučňáka budou vydávat jen do 13.7. (s dovětkem, že když bude potřeba, tak i dýl, ale spolehněte se na to)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ALDARION: Leši, bydlím tu kontinuálně 10 let a každé léto je sice volněji, ale ne takhle extrémně. takhle prázdno tu imho nebylo, ani když se ještě před XX až XXV lety (kdy jsem tu bývala odkládaná k babi, často v létě) parkovalo uprostřed Antala Staška místo na krajích jako teď...
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak ono ne všichni si to před dovčou zařídí. Myslím, že po létě se uvidí.
    RUI
    RUI --- ---
    U nás na Budějovický jsem taky tak málo aut ještě nikdy neviděl. Snad to vydrží - jet někam autem ve všední den pro nás vždycky bylo utrpení, když jsme věděli, že po návratu až do večera nikde blízko nezaparkujeme.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    bydlíme na tomtéž místě třetím rokem a takhle prázdno nikdy nebylo. Až divně prázdno.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Mě teda taky napadá, že nemálo lidí má dvě auta a zaplatí si asi jen jednu kartu (druhá bude asi drahá). Takže to druhý o víkendu vystrčili za zónu a v horším/lepším případě ho tam ponechají :-) Přesně odhadnout, co jsou sekundární domácí auta a co jsou buráci, je tedy trochu složitější.

Nicméně v pondělí v 6 ráno byla Jeremenkova ještě úplně prázdná a v poledne už byla plná. Dnes jsem šel lehce později, takže můžu jen říct, že od 7 ráno byla furt plná a přitom v tento čas se dalo dříve sehnat i místo na sídlišti Pankrác a to i mimo prázdniny. Takže buď si buráci dneska hodně přivstali, nebo jsou to ta sekundární auta a jejich přesun se realizoval až za prvního zónového jitra.

Nechci vypadat jako posedlej zvědavec, ale už jen jedna ulice a mám to před barákem, kde si teda nějakej kokot dělá postupně vrakoviště převážně z dodávek, takže místo ubejvá i tak.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIQUID_SOUND: neříkám že je to dobře nebo špatně :)

ALDARION: Ano dokážu (a mimochodem divný že tenhle argument neslyším v reakci na lidi, který naopak tvrdí že se nic nezměnilo :) ).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADAMIRA: Z extremu do extremu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam