• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MACCINO: zahrádka velká, jenže nábytek ze palet a cívek je sice cool, ale sedět se u toho pořádně nedá a celkově to má takovej špinavej dojem
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    GUDRUN: ta zaviracka je brzo no
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MACCINO: neni lepší než v Pohodě & zavírají brzo
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUID_SOUND: to je něco nového?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    trochu me prekvapuje, ze se tady nemluvi v teto souvislosti o Nakym kafi. zahradka velka jak svin a dobry pivko.
    IKA
    IKA --- ---
    Okolo súdu a vozovne sa v súvislosti so zónami objavili nejaké nové zákazy státia, ale ďalej sa na nich parkuje. Celkovo je tu menej parkovacích miest (a vraky samozrejme nezmizli.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND:tak ono je to hodně o tom, kterej hospodskej tam je, hudba, rychlost obsluhy a tak, ale proste jako hospoda nejvic cajk tady siroko daleko. kdyz se jestse kourilo, tak jsme vic chodili do Zlejch, kdyz jsem nechtela smrdet, ale ted uz hlavne Pohoda. Jo a zahradku to ma taky. malou, ale ma
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Právě. Mně Baretta nikdy jako bar neseděla. O to vážnější to objevení Pohody je.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: do POhody rozhodne na pivo lip, nez do Baretty :-) i kdyz nedavno zase zdrazili
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ja jsem diky parkovani ve Vrsovicich resp. diky cestam domu zjistil, ze kdyz uz maj holt u Bansethu zavreno tak nemusim nutne do Barety, ale muzu do Pohody. Asi to auto prodam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KORKMAZ: Imho většina z nich vůbec netuší, kolik to stojí.

Mimochodem za 3 roky, co mám tohle auto mi při parkování před barákem odřeli oba nárazníky, promáčkli oboje pravé dveře a poškrábali bok u PZ kola. Kdybych to měl opravovat, tak za to míň než 20 tisíc nedám.

Takže i pokud by měla jediná změna být že se bude parkovat podle předpisů a ne na hromadě, tak za mne dobrý
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Já jsem teda fakt pozitivně překvapen, že na dost místech se platí fakt minimum. Třeba v Pujmance 10 vočí za hodinu a ve Hvězdově 20. Světe div se, ale dost lidí to furt platit nechce a stojí hned za zónou v úzkých uličkách.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SINEAD: Ale litr furt lepsi, nez sedm, ne?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Presne nas pripad, pritele to stalo litr navic.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: usetri na parkovnym vypalnym, ale budou mit drazsi povinny, protoze treba do te doby zadne auto nemeli... lovely system <3
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Dekuji. :)
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Samozrejme, Prvni auto na osobu s trvalym pobytem za 1200,-, druhe auto za 7000,- Takze rodiny co maj dve auta si vetsinou prepisou auta na manzela a manzelku a usetri.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: A musi byt auto i na me napsane?
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Zony jsou na SPZ. Takze jedno auto na tebe, druhy na pritele/manzela... A oba za 1200,-
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ty zony, jsou na adresu nebo na osobu? Kdyz mame auta dve, tak jestli to lze napsat treba na me, nebo kdyz uz jedno auto mame zaplacene, tak smolik?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam