• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MACCINO: neni lepší než v Pohodě & zavírají brzo
    KALTY
    KALTY --- ---
    LIQUID_SOUND: to je něco nového?
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    trochu me prekvapuje, ze se tady nemluvi v teto souvislosti o Nakym kafi. zahradka velka jak svin a dobry pivko.
    IKA
    IKA --- ---
    Okolo súdu a vozovne sa v súvislosti so zónami objavili nejaké nové zákazy státia, ale ďalej sa na nich parkuje. Celkovo je tu menej parkovacích miest (a vraky samozrejme nezmizli.)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND:tak ono je to hodně o tom, kterej hospodskej tam je, hudba, rychlost obsluhy a tak, ale proste jako hospoda nejvic cajk tady siroko daleko. kdyz se jestse kourilo, tak jsme vic chodili do Zlejch, kdyz jsem nechtela smrdet, ale ted uz hlavne Pohoda. Jo a zahradku to ma taky. malou, ale ma
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    GUDRUN: Právě. Mně Baretta nikdy jako bar neseděla. O to vážnější to objevení Pohody je.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIQUID_SOUND: do POhody rozhodne na pivo lip, nez do Baretty :-) i kdyz nedavno zase zdrazili
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ja jsem diky parkovani ve Vrsovicich resp. diky cestam domu zjistil, ze kdyz uz maj holt u Bansethu zavreno tak nemusim nutne do Barety, ale muzu do Pohody. Asi to auto prodam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KORKMAZ: Imho většina z nich vůbec netuší, kolik to stojí.

Mimochodem za 3 roky, co mám tohle auto mi při parkování před barákem odřeli oba nárazníky, promáčkli oboje pravé dveře a poškrábali bok u PZ kola. Kdybych to měl opravovat, tak za to míň než 20 tisíc nedám.

Takže i pokud by měla jediná změna být že se bude parkovat podle předpisů a ne na hromadě, tak za mne dobrý
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Já jsem teda fakt pozitivně překvapen, že na dost místech se platí fakt minimum. Třeba v Pujmance 10 vočí za hodinu a ve Hvězdově 20. Světe div se, ale dost lidí to furt platit nechce a stojí hned za zónou v úzkých uličkách.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SINEAD: Ale litr furt lepsi, nez sedm, ne?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DRACONIK: Presne nas pripad, pritele to stalo litr navic.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: usetri na parkovnym vypalnym, ale budou mit drazsi povinny, protoze treba do te doby zadne auto nemeli... lovely system <3
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: Dekuji. :)
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Samozrejme, Prvni auto na osobu s trvalym pobytem za 1200,-, druhe auto za 7000,- Takze rodiny co maj dve auta si vetsinou prepisou auta na manzela a manzelku a usetri.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CABI: A musi byt auto i na me napsane?
    CABI
    CABI --- ---
    MYJKA: Zony jsou na SPZ. Takze jedno auto na tebe, druhy na pritele/manzela... A oba za 1200,-
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ty zony, jsou na adresu nebo na osobu? Kdyz mame auta dve, tak jestli to lze napsat treba na me, nebo kdyz uz jedno auto mame zaplacene, tak smolik?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LIQUID_SOUND: óóó, ano! :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ACIDQA: No u Bansethu preci! Pozvu te Terko! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam