• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    IKI: netušíš kde by se dalo dostat k plánu te lanové dráhy :D ? mě to příjde jako velkej úlet
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CABI: To je zajímavý - a kudy by teda jezdily na Pankrác a Spořilov? Obě stávající možnosti jsou přes Synkáč...a Otakarova takovej provoz pobere? (Spíš ne)

A teda stanice NBS je v plánech jako hloubená - což se bez bourání dělá extrémně těžko. Škoda, že jsem neměl čas tam zaskočit.
    CABI
    CABI --- ---
    Tak vcera nakonec dobry, odhadem prislo 70 lidi. Starosta mluvil celkem k veci asi dve hodinky, pak se grilovalo o 106 az do noci....

Nemohl jsem tam byt celou dobu, tak nevim poradne o cem hovoril, ale co jsem postrehl a prijde my zajimavy je, ze usilujou o to aby metro D melo vylez jenom na Otakarove, z kteryho by se stal centralni prestupovej bod a tramvaje by uz nejezdili pres Synkac, z kteryho by se stalo klidny namesti (i auta by jezdila okolo). Ted je to tak ze by chteli zbourat na Synkaci 2 domy a celej synkac by byla jedna ohromna stavebni jama.
    NEKROS
    NEKROS --- ---
    DRACONIK: A hrozne rychle se mnozej :D
    IKI
    IKI --- ---
    Zpracované připomínky P4 jsou tady

Mě by teda zajímalo, kolik to stálo .. :)
    Vůbec mi přijde, že MP živí čím dál tím víc lidí.
    To je asi ten udržitelnej rozvoj.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CABI: a nejhorsi jsou trpaslici, ti vam vlezou vsude... :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CABI: byli jsme na Pankráci na té samé akci a bylo tam cca 15 lidí. nemyslím, že by kvůli grilovačce přišla holubí letka.

HAAALA: Zelení si na tom dělají kampaň, wtz, ale přijde mi lepší věcná kampaň - zpracovali jsme pro vás připomínky k metropolitnímu plánu - než spousta billboardů a keců.
    CABI
    CABI --- ---
    DRACONIK: A kua. Clovek si zaridi u nas na dvorku grilovacku, pak se k tomu nejak prichomejtne starosta a kdyz jsme mu na jeho dotaz "Kolik prijde lidi?" odpovedeli "Mozna taky nikdo" tak rozjede takovouhle masivni letakovou kampan :)

Klidne prijdte, akce je koncipovana jako grilovacka od 19:00, ale o hodinu driv je IPR. Jenom chlast nebude, ten musite mit svuj.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HAAALA: tohle trefovani do zelenejch je fakt usmevny... nicmene jestli te nezajima diskuze k IPR, tak te nikdo nenuti tam chodit :)
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    DRACONIK: řízky, metropolitní plán, sliby a Zelení.
    Aneb zejtra je deadline... další trapárna s podpisem stávajícího starosty.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DRACONIK: No neke.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tak aby to nezapadlo:)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Aha, ta dlouhá řada kolmýho státní. Ok.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    LIQUID_SOUND: Ne tam si to hlidaj. Je to z druhy strany ty fizlarny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SINEAD: Jde o to parkoviště za hotelem Forum směrem od metra? Dneska k mýmu překvapení to ňákef fízl procházel zjevně auto po autě, když jsem šel v osum ráno na metro. Ano opravdu v neděli.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MMCH jak jsem se tu onehda rozcilovala, ze fizlove nam zabrali dalsi parkovaci stani SINEAD , tak uz mi poslali vyjadreni - pry je to soukromy pozemek fizlu. Takze kdyz parkovat bez parkovacky tak tam :)) Pac evidentne to tak bylo uz predtim (zpetne mi doslo ze ty znacky o nutnosti povoleni KŘ jsou tam uz dlouho a parkuje se tam normalne). Otazka jestli ted zacnou prudit.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KORKMAZ: Ja taky, cestou dolu po taborsky.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    FYI...tak jsem dneska viděl prvně na čtyřce to špicl auto na zóny. Kolem 13hod na Pankráci.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CABI: Ale úplně není co oslavovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam